Starity

Pasión prohibida - Telemundo (2013)

Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2013. január 09. 18:41 #1
- törölt felhasználó -    
Január 22-én indul a hazánkban is bemutatott török sorozat, a Tiltott szerelem (Aşk-ı Memnu) telemundós változata 'Pasión prohibida' címen. A telenovella központi párosát Jencarlos Canela és Mónica Spear alakítja.

További szereplők: Rebecca Jones, Roberto Vander, Mercedes Molto, Henry Zakka, Beatriz Monroy, Rubén Morales, Maricela González, Sabrina Seara, Carmen Aub, Pepe Gamez, Jorge Consejo , Liannet Borrego, Priscila Perales, Martha Pabón, Luis Ángel Lafaurie, Gisella Aboumrad és Sharlene Taule.

A novella főcímdalának előadója és társszerzője is Jencarlos. A dal a 'Dime' címet viseli.

Az események Bianca Santillana (Mónica Spear) körül forognak. Közte és anyja, Flavia (Rebecca Jones) közt kibékíthetetlen ellentétek vannak, mivel a lány tulajdon anyját hibáztatja szeretett apja haláláért. Flavia megtalálja a módot, hogy megoldja pénzügyi problémáikat: hozzá akar menni a milliomos szállodatulajdonoshoz, Ariel Piamontéhoz (Roberto Vander), ám az inkább Bianca irányába érdeklődik, aki hozzámegy feleségül annak ellenére, hogy tudja, rengeteg akadály gördül majd kapcsolatuk elé. A legnagyobb mind közül Bruno (Jencarlos Canela), Ariel unokaöccse, akivel menthetetlenül egymásba szeretnek.
3 felhasználónak tetszik: Zsuzsy93, mrs.Chocarro, Ildikócska10
2013. január 09. 20:08 #2
- törölt felhasználó -    
Hivatalos képek
2 felhasználónak tetszik: Zsuzsy93, mrs.Chocarro
2013. január 12. 20:13 #3
- törölt felhasználó -    
A People en Espanol összefoglalójából kiderült, Bianca apja szívrohamban hal meg, miután rajtakapja feleségét a szeretőjével. A lány azért megy feleségül Arielhez, mert rájön anyja szándékaira.
A Santillana családhoz tartozik Pénelope, Bianca testvére, aki vakon hisz anyja minden szavának és gyűlöli Brunót, aki játszadozik vele.
A milliomos férfi négyéves kora óta neveli unokaöccsét, akit saját fiaként szeret, nem tesz különbséget közte és saját gyermeke közt. Bruno Hurtado arrogánsnak és önzőnek tartja a családba érkező lányt, a kapcsolatukat a gyűlölet és szeretet kettőssége lengi körül.
A Piamonte család dadusa Deniz, aki szerelmes a főnökébe.
A milliomos lánya, Nina tart attól, hogy azzal, hogy apja újra megnősül, kevesebb időt fordít majd rá. Beleszeret Brunóba, de az húgaként tekint rá. Nagynénje, Francisca Piamonte egy igazán szókimondó nő.
2 felhasználónak tetszik: Zsuzsy93, mrs.Chocarro
2013. március 30. 16:07 #4
mrs.Chocarro
mrs.Chocarro
új tag
 
StátuszTe Amo I! <3 <3
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 13.03.29.
Hozzászólás: 26
Csatolások: 0
Azonosító: 198986
Offline offline
Már nagyon kíváncsi vagyok rá smileeee.gif Imádom a Telemundós sorozatokat és a színészeket is bírom! smileeee.gif
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok