A Dal: megvan a 30 elődöntős dal!
2013. január 13. 14:00
acsgeorgina98•_• |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.24. Hozzászólás: 5018 Csatolások: 3868 Azonosító: 181335 offline |
hajráá gigi teleszel a legjobb
2013. január 13. 15:16
Rekka2Mrs.Styles♥xx |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.07. Hozzászólás: 1492 Csatolások: 43 Azonosító: 179702 offline |
Gigi!!! Szerintem mondjuk egy angol dal kéne ! És azt hogy mondják? Most következik Egy másik zenekar? Nem baj, és Nincs baj ?
Kíváncsi leszek Rami mit produkál majd
Kíváncsi leszek Rami mit produkál majd
2013. január 14. 16:06
pillango55visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.26. Hozzászólás: 356 Csatolások: 0 Azonosító: 176513 offline |
Ez vicces. Mind gagyi.xDD
2013. január 14. 18:45
Ezeknek a felét se ismerem..amúgy nekem mindegy, csak ne a kis Gigi menjen
2013. január 16. 20:41
henike9999új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.09. Hozzászólás: 93 Csatolások: 0 Azonosító: 179901 offline |
Kiváncsi vagyok hogy Dénes és Szilvi milyen lesz ...de úgyis a gázsi Rádics Gigi megy ki -.-
2013. január 24. 17:40
A cikk írójának mindenesetre nem ártana egy nyelvtanóra... Méghozzá a dátumok helyesírásából. De a hírszerkesztőknek sem, ha a súlyos helyesírási hibákat nem képesek észrevenni a cikkekben...
Egyéként kik ezek? A legtöbb előadó nevét még életemben nem hallottam... Bár a tavalyi Compact Disco is ilyen volt.
Egyéként kik ezek? A legtöbb előadó nevét még életemben nem hallottam... Bár a tavalyi Compact Disco is ilyen volt.
2013. január 28. 17:09
Minimanó94♥Mrs. Brown♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.02.17. Hozzászólás: 4157 Csatolások: 1061 Azonosító: 120485 offline |
Na én most találtam meg egész jó minőségben a dalokat, neten, hát mit nem mondjak nem vagyok elragadtatva. Eddig akikben bíztam java részében csalódtam.
Szerintem tavaly nagyon jók voltunk! De idén is reménykedek egész sok sikerben, meg egy normális előadóra, aki kimegy.
Nekem Pál Dénes és Agárdi Szilvi dala tetszik ugyan, de nem vagyok biztos abban, hogy ez kell oda ki.
Background – Neonzöld - hát ez meg mi?
Barisz Gergő száma is egy borzalom.
ÉS ki ez a bizonyos Bogi? Én nem ismerem, de azt hiszem nem maradtam le sokról.
Bencét meg egyáltalán nem küldeném ki.
Ezen a bizonyos Burai Krisztiánon meg a Született szívtörő című dalán meg jót röhögtem. Ne már ez gáz!
Bye Alex, Cserpes Laura, Gáspár Laci, Hoffman Mónika, Fatima, Mrs Columbo, Rami - BIG NOOOO...
Szerintem tavaly nagyon jók voltunk! De idén is reménykedek egész sok sikerben, meg egy normális előadóra, aki kimegy.
Nekem Pál Dénes és Agárdi Szilvi dala tetszik ugyan, de nem vagyok biztos abban, hogy ez kell oda ki.
Background – Neonzöld - hát ez meg mi?
Barisz Gergő száma is egy borzalom.
ÉS ki ez a bizonyos Bogi? Én nem ismerem, de azt hiszem nem maradtam le sokról.
Bencét meg egyáltalán nem küldeném ki.
Ezen a bizonyos Burai Krisztiánon meg a Született szívtörő című dalán meg jót röhögtem. Ne már ez gáz!
Bye Alex, Cserpes Laura, Gáspár Laci, Hoffman Mónika, Fatima, Mrs Columbo, Rami - BIG NOOOO...
2013. február 02. 12:30
Carolina Stylesvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.01. Hozzászólás: 358 Csatolások: 0 Azonosító: 195098 offline |
Hajrá V.Tomi,K.S.András,K.Ildikó,Gy.Tibor,A.Szilvi és P.Dénes
Kapcsolódó sztárok
Hailey Bieber alvós fotóval reagált arra, hogy a férje kikövette őt
Hailey Bieber alvós fotóval reagált arra, hogy a férje kikövette őt
Posztolt a dráma után a modell.
Gigi Hadid és Bradley Cooper lányai imádják egymást
Gigi Hadid és Bradley Cooper lányai imádják egymást
Nagyon cukik együtt.
Harry Styles 1 randi után ghostolta a Little Mix énekesnőjét
Harry Styles 1 randi után ghostolta a Little Mix énekesnőjét
Meglepő dolgot árult el az énekesnő.
Öngyilkos lett az Ármány és szenvedély színésze
Öngyilkos lett az Ármány és szenvedély színésze
Francisco San Martin 39 éves volt.
Justin Baldoni megosztott egy 10 perces, nyers videófelvételt a Velünk véget ér forgatásáról
Justin Baldoni megosztott egy 10 perces, nyers videófelvételt a Velünk véget ér forgatásáról
Itt a nyers felvétel.
Justin Bieber tiszta vizet öntött a pohárba felesége kikövetésével kapcsolatban
Justin Bieber tiszta vizet öntött a pohárba felesége kikövetésével kapcsolatban
Újabb válságban van a kapcsolatuk?