Rengeteg dal, tehetségesebbnél tehetségesebb előadók, egy országot megmozgató műsor. Az Euróvízió újra értelmet nyert Magyarországon is.
A teljes cikkhez kattints ide!
A Dal: megvan a 30 elődöntős dal!
2013. január 10. 14:14
Korrekt kis lista, valószínűleg Gigi megy Svédországba
2013. január 10. 14:21
Bérces DánielSeth Rollins |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.12. Hozzászólás: 3239 Csatolások: 120 Azonosító: 180109 offline |
Nem vagyok egyiknek sem a rajongója de ha kritikus szemmel nézem, meg hogy kinek van esélye a jobb helyezésre, RADICS GIGI nevét kell mondanom!
2013. január 10. 14:36
x Maite_Sandra xanxious kitty |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.10. Hozzászólás: 3074 Csatolások: 76 Azonosító: 143003 offline |
Hát de jó.Ezek közül nem tudom melyiket kéne indítani,mert egyik rosszabb mint a másik. :"D
2013. január 10. 14:43
bassistgirlvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.28. Hozzászólás: 115 Csatolások: 11 Azonosító: 166023 offline |
Amióta csak megtudtam, hogy Lilla nevezett, ezt a napot vártam, és eljött *-* Nagyon örülök neki, és kíváncsi vagyok a dalára is, de tudom, hogy hangilag és zeneileg valamint tapasztalatban is ráver mindenkire, így nálam csak ő lehet a győztes. Külön öröm, hogy a gitártanárom együttese, az Egy Másik Zenekar is megmérkőzik, Gigire, Pál Dénes&Agárdi Szilvire és még egy-két emberre kíváncsi vagyok, talán meglepetést is okoznak majd.
Idézet (szavy @ 2013.01.10. 14:19)
A 80%át nem ismerem, de azt tudom, hogy a leggázabbat kell kiküldeni, mert azok mindig a top 10-ben vannak.
Ez most feldobta a napom! De igaz..
Pél Dénes-Agárdi Szilvi szerintem jó választás. A csaj hangja korrekt, a pasijé pedig kiemelkedő (szvsz), mindemellett marketing szempontból kiküldeni egy "aliglátót" okos húzás volna.
Mellettük Veca és Gigi hangilag esélyesek (azok közül, akikről tudom, hogy kik, a többiekről majd a műsor után megtudjuk).
Mellettük Veca és Gigi hangilag esélyesek (azok közül, akikről tudom, hogy kik, a többiekről majd a műsor után megtudjuk).
2013. január 10. 14:48
PinkBarbieLittle Butterfly |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.13. Hozzászólás: 1975 Csatolások: 0 Azonosító: 177766 offline |
Gigi miért nem a Vadonatúj érzéssel indult?
2013. január 10. 14:49
én a felét nem is ismerem... de van egy-két tök jó választás is. remélem, hogy valaki olyan jut majd ki, aki tényleg jó.
2013. január 10. 14:58
TheDanushღ ℓοωе ღ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.16. Hozzászólás: 7418 Csatolások: 5288 Azonosító: 175833 offline |
Hát sok-sok 'énekessel' nem értek egyet. Én mondjuk Radics Gigit egyből kiszortíroztam volna.. Igaz olyanok is vannak akik TÉNYLEG énekesek, mint pl. Puskás Peti, Vastag Tamás, Baricz Gergő. Mellesleg teljesen mindegy kiket küldünk ki, úgysem fogunk soha nyerni!
2013. január 10. 15:16
justthetruthvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.03. Hozzászólás: 319 Csatolások: 0 Azonosító: 185410 offline |
Én Kállay-t szeretném, márcsak azért is mert angol anyanyelvű, és sokat számít ha az embernek nincs akcentusa. Néhány embert nem értek h miért lenne esélyes, komolyan Brasch Bence és Gyurcsik Tibor???? na ne!!!
Kapcsolódó sztárok
Eugenio Derbez szerint kínos, ahogy Selena Gomez spanyolul beszél az új filmjében
Eugenio Derbez szerint kínos, ahogy Selena Gomez spanyolul beszél az új filmjében
Szerinte egyenesen ciki.
A TikTokker válaszolt: Barry Keoghan megcsalta-e vele Sabrina Carpentert
A TikTokker válaszolt: Barry Keoghan megcsalta-e vele Sabrina Carpentert
Elárulta, hogy mi történt.
Hetekkel a terhesség bejelentése után szakított Megan Fox és Machine Gun Kelly
Hetekkel a terhesség bejelentése után szakított Megan Fox és Machine Gun Kelly
Nagyon meglepő hír érkezett.
Szorul a hurok: Jay-Z-t azzal gyanúsítják, hogy P. Diddyvel közösen megerőszakolt egy 13 éves lányt
Szorul a hurok: Jay-Z-t azzal gyanúsítják, hogy P. Diddyvel közösen megerőszakolt egy 13 éves lányt
Napvilágra kerülnek a disznóságok.
Benny Blanco eljegyezte Selena Gomezt
Benny Blanco eljegyezte Selena Gomezt
Egy éve tart a producer és az énekesnő szerelme.
Kiderült, miért szakított hirtelen Megan Fox és Machine Gun Kelly
Kiderült, miért szakított hirtelen Megan Fox és Machine Gun Kelly
Újabb hírek a szakításról.