2015-ben visszatér Sparrow kapitány
2013. január 15. 16:12
Én nagyon örülök hogy lesz új rész, bár a 4. nem volt a legjobb, azért Johnny ott is bizonyította hogy remek színész !! Ha jó lesz ha nem biztos hogy meg fogom nézni, kinem hagynám !!

2013. január 15. 16:17
Szeretem a filmet de nem lesz sok az az 5 rész? Mármint mivel tudná még kiegészíteni a filmet? Persze én is nagyon várom már és kíváncsi is vagyok rá. Minden kép meg fogom nézni.

2013. január 15. 16:18
![]() |
Cannibal3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.20. Hozzászólás: 974 Csatolások: 0 Azonosító: 141234 ![]() |
Nem értem minek erőltetik, már a negyedik részre sem volt szükség, nemhogy erre. Soha nem voltak nagy kedvenceim ezek a filmek, de az első rész még rendben volt, azután estek túlzásokba. Jack Sparrow karaktere is hihetetlen erőltetett, és unalmas már, de ez persze csak az én véleményem.
2013. január 15. 16:35
![]() |
DreamGirl11visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.25. Hozzászólás: 392 Csatolások: 0 Azonosító: 192276 ![]() |
Én nem értek egyet a többséggel. Szerintem egyáltalán nem lesz erőltetett az 5. rész. Nekem a 4.-kel sem volt semmi bajom, sőt nekem személy szerint jobban is tetszett egy kicsit. Bár Keira hiányzott Orlando karakterét sosem szerettem, tipikus jó fiú volt. Mindenképpen nagyon várom!!
2015 olyan messze van még...

2013. január 15. 16:38
De jó! Nagyon szeretem ezt a filmet! Biztos az új rész is nagyon jó lesz majd!
2013. január 15. 16:43
![]() |
laszlobotivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.20. Hozzászólás: 281 Csatolások: 578 Azonosító: 169680 ![]() |
hat varom hogy Johnny milyen orultseget kell hogy bevallaljon ebben a filmben. Mindig is imadtam a kalozos torteneteket es azoknak akik szerint nincs amit megfilmessitsenek uzenem, hogy csak gondoljanak bele abba, hogy mennyi kalozos tortenet lehet szanaszet a vilag minden tajan!!!!!

2013. január 15. 16:54
![]() |
Potyidanon |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.16. Hozzászólás: 524 Csatolások: 0 Azonosító: 153097 ![]() |
Ne, most már ne, kérlek! Már a négyet is elszúrták, pedig én annyira szerettem ezt a sorozatot! Miért kell mindent tönkretenni, ami jó?!
2013. január 15. 16:56
![]() |
bubblegum..hivatásos boszorkány |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.13. Hozzászólás: 2173 Csatolások: 14 Azonosító: 175571 ![]() |
miért csak 2015be? addig még várhatok... nem tuodm miért jelentik be ennyivel előbb, hogy jobban várjuk és több jegyet adjanak el majd két év múlva? semmi értelme ránk nézve...

2013. január 15. 17:00
Éljen ! Imádom ! Team Jack Sparrow ! Elnézést... Kapitány ! XD
2013. január 15. 17:08
![]() |
Lilimooorebelrockstar. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.26. Hozzászólás: 3509 Csatolások: 158 Azonosító: 135293 ![]() |
Az első 3 részt imádtam, a 4. sem volt már a legjobb, mondjuk nekem csak azért mert hiányzott belőle Kiera és Orlando. Gőzöm sincs, hogy ez milyen lenne, remélem jobb lesz mint a 4, mindenesetre biztos, hogy megnézem, mert Johnny játéka megunhatatlan.
És remélem, hogy Keith Richards is visszatér

Selena Gomez így reagált arra, hogy kolléganője hatalmas botrányba keveredett
Selena Gomez így reagált arra, hogy kolléganője hatalmas botrányba keveredett
Kénytelen volt reagálni a botrányra.

Nyáron lesz 5 éve, hogy Naya Rivera elhunyt: így él most a színésznő exe és kisfia
Nyáron lesz 5 éve, hogy Naya Rivera elhunyt: így él most a színésznő exe és kisfia
Interjút adott a színész.

Újabb meglepő dolgok derültek ki Liam Payne magánéletéről
Újabb meglepő dolgok derültek ki Liam Payne magánéletéről
Úabb meglepő hírek a néhai sztárról.

Millie Bobby Brown nagyon nem örült neki, hogy kiderült, mennyit keresett az Enola Holmesszal
Millie Bobby Brown nagyon nem örült neki, hogy kiderült, mennyit keresett az Enola Holmesszal
Kiderült, csillagászati összeget kapott.

Justin Bieber kommentje láttán aggódni kezdtek a fanok: egy színésznővel flörtöl?
Justin Bieber kommentje láttán aggódni kezdtek a fanok: egy színésznővel flörtöl?
Fura dolgot vettek észre.

Madonna reagált Sabrina Carpenter őt idéző képeire
Madonna reagált Sabrina Carpenter őt idéző képeire
Vogue fotózásán készültek a nagyon hasonló képek.

Santa Barbara filmfesztivál 2025 - így jelentek meg a sztárok
Santa Barbara filmfesztivál 2025 - így jelentek meg a sztárok
Újabb outfitek a vörös szőnyegről!