A 2011-es brit X-Faktor győztesei ezúttal megpróbálják bevenni Amerikát is, Wings című kislemezük 2013-ban már kapható lesz a boltokban.
A teljes cikkhez kattints ide!
Betör Amerikába a Little Mix
2013. január 17. 10:42
|
OneDirection1DLovevisszatérő vendég |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.11.01. Hozzászólás: 115 Csatolások: 0 Azonosító: 188796 offline
|
már nagyon várom az új videoklipp-jüket
)
2013. január 17. 10:47
|
|
McSzasza98 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.15. Hozzászólás: 618 Csatolások: 34 Azonosító: 180390 offline
|
én nem bírom őket! :/
2013. január 17. 13:03
A Wings? XD Pont azt a dalukat hallgattam meg először, és gratulálok, ha ezzel akarnak befutni :tapsol: Tényleg, tökéletesen fogja tükrözni, mennyire nincs egyéniségük. Isten segítse Amerikát :S
2013. január 17. 13:57
|
|
PöttömkeMiss Brightside |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.05. Hozzászólás: 5011 Csatolások: 14884 Azonosító: 161655 offline
|
Őszintén szólva nem szeretem Őket... Nem a személyükkel van a bajom, félreértés ne essék, nem utálom a lányokat, de a zenéjüket nem szeretem.
Számomra a Littlemix nem több a többi tucatbandánál. Minden alkalommal amikor meglátom Őket olyan feelingem van, mint ha holmi "Spice Girls-wannabe"-k akarnának lenni. A girlpowa stílust Ők teremették meg, a Littlemix meg mindig csak egy olcsó utánzat marad.
Sorry a fanoktól^^"
Számomra a Littlemix nem több a többi tucatbandánál. Minden alkalommal amikor meglátom Őket olyan feelingem van, mint ha holmi "Spice Girls-wannabe"-k akarnának lenni. A girlpowa stílust Ők teremették meg, a Littlemix meg mindig csak egy olcsó utánzat marad.
2013. január 17. 14:24
Imádom a dalaikat^^ bár a csajokat még nem nagyon ismerem , de ez a Jade naaaagyooon szimpi^^
2013. január 17. 14:29
|
|
Im a SlaveForBritneyʙʀɪɴᴛʏ ʙɪᴄʜ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.27. Hozzászólás: 4352 Csatolások: 409 Azonosító: 186761 offline
|
Nem értem, hogy mitől lesz egy NEM amerikai banda-előadó attól jobb, hogy az USA-ban és Kanadában is veszik a számaikat. Egy énekest-bandát ettől én még nem fogok többre tartani. És kiváló példa erre a Little Mix. Nem értem, hogy mi ez a túlsztároltság körülöttük, miközben még egy jónak nevezhető dalukat nem hallottam...
2013. január 17. 14:42
|
|
ElodyEinzelgänger |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.08. Hozzászólás: 9489 Csatolások: 674 Azonosító: 154912 offline
|
Im a SlaveForBritney Im a SlaveForBritney : ők még csak nem is túlsztároltak, nem folynak épp a csapból és nincs milliónyi hír róluk, nem értem mire fel ez a "túlsztároltság" dolog. akkor valószínűleg egy számukat sem hallottad-.- ugyanis nekik aztán tényleg eszméletlen jó hangjuk van, még csak le sem lehet tagani. szerintem ilyeneket ne írj, mert csak magadat minősíted és a végén azt hiszik h halláskárosult vagy
És ők csak ismertek szeretnének lenni, nem csak Európában, hanem a tengeren túlon is, ebbe meg pláne nem értem, mi probléma...
Amúgy már nagyon várom mikor lesz új klipjük:D És amit ők csinálnak, az minden, csak nem tucat...és a klipjeik is mindig nőiesek, egyediek és jelentenek valamit
Amúgy már nagyon várom mikor lesz új klipjük:D És amit ők csinálnak, az minden, csak nem tucat...és a klipjeik is mindig nőiesek, egyediek és jelentenek valamit
2013. január 17. 14:45
|
united kingdomvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.10. Hozzászólás: 157 Csatolások: 0 Azonosító: 191322 offline
|
hurrá akkor veszek
2013. január 17. 14:56
|
|
PöttömkeMiss Brightside |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.05. Hozzászólás: 5011 Csatolások: 14884 Azonosító: 161655 offline
|
Idézet (Elody @ 2013.01.17. 14:42)
Im a SlaveForBritney Im a SlaveForBritney : ők még csak nem is túlsztároltak, nem folynak épp a csapból és nincs milliónyi hír róluk, nem értem mire fel ez a "túlsztároltság" dolog. akkor valószínűleg egy számukat sem hallottad-.- ugyanis nekik aztán tényleg eszméletlen jó hangjuk van, még csak le sem lehet tagani. szerintem ilyeneket ne írj, mert csak magadat minősíted és a végén azt hiszik h halláskárosult vagy
És ők csak ismertek szeretnének lenni, nem csak Európában, hanem a tengeren túlon is, ebbe meg pláne nem értem, mi probléma...
Én pont Im a SlaveForBritney-re nem mondanám hogy halláskárosult. Attól, mert nem a szemével, és a khm...-ével hallgat zenét, és mert nem dob hátast Perrie szép kék szemétől, attól még nem kell Őt lehurrogni! Neki legalább van véleménye, és szerintem szépen fejezte ki magát, nem ócsárolta a lányokat.
Megvan, Nina Dobrev után kivel vigasztalódhat Shaun White
Megvan, Nina Dobrev után kivel vigasztalódhat Shaun White
Jegyespár voltak, de már szakítottak.
Kikerült az első kép Scoobyról a Scooby-Doo-ból
Kikerült az első kép Scoobyról a Scooby-Doo-ból
Nem teljesen erre számítottunk.
Az Off Campus sztárja elárulta, hogy valódi volt-e az öltözős jelenet
Az Off Campus sztárja elárulta, hogy valódi volt-e az öltözős jelenet
Valódi volt a sok férfi nemi szerv.
"Undi volt!" - mondta Kit Harington arról, hogy együtt kellett lennie a Trónok harca-beli kolléganőjével
"Undi volt!" - mondta Kit Harington arról, hogy együtt kellett lennie a Trónok harca-beli kolléganőjével
Nem kendőzte el a véleményét.
Botrányt kavart a Heated Rivalry sztárjának egy régi fotója
Botrányt kavart a Heated Rivalry sztárjának egy régi fotója
Sokan csalódtak benne a régi fotója miatt.
Benny Blanco olyan helyen csókolta meg Selena Gomezt, hogy elpirulunk a kép láttán
Benny Blanco olyan helyen csókolta meg Selena Gomezt, hogy elpirulunk a kép láttán
Továbbra is dúl köztük a szerelem.
Óriási szerelem volt, de hamar kihunyt a tűz: így érzi magát Ariana Grande a szakítás után
Óriási szerelem volt, de hamar kihunyt a tűz: így érzi magát Ariana Grande a szakítás után
Hónapokkal ezelőtt megtörtént.
"Hollywood kegyetlen" - Ezt kellett feladnia Matt Damonnek a hírnévért
"Hollywood kegyetlen" - Ezt kellett feladnia Matt Damonnek a hírnévért
Elárulta, mi volt az ára a sikerének.

5 felhasználónak tetszik: