Nyilvánosan mutogatta hátsóját Justin Bieber
2013. január 20. 16:04
SelenaGfanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.13. Hozzászólás: 396 Csatolások: 0 Azonosító: 183370 offline |
most komolyan mi lett justinnal ??egyre hülyébb dolgokat csinál ..
2013. január 20. 16:05
dope200 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.22. Hozzászólás: 565 Csatolások: 141 Azonosító: 176332 offline |
Barom! -.-" Ezzel aztán nagyon nagy FÉRFINEK érezheti magát...tiszta szánalom ez a gyerek... Sose fog felnőni, minden egyes tettével csak lejjebb süllyed, felőlem látogathat meg rákos kölköket - BELÜL VELEJÉIG ROMLOTT! Nem is csodálom, hogy szakítottak Sel-lel...
És a kis fanpic*a Beliberek azt mondják , hogy "nem csinált semmi rosszat, ő is ember! " ezektől a komiktól agyhalált kapok kajak..l A múltkori drogozós esetnél is...TI NORMÁlISAK VAGYTOK??!! (már bocsánat) a drogozás nektek egy megbocsájtható, apró semmiség...szép kis fanok vagytok nem hogy aggódnátok, még meg is dícséritek , hogy elcseszi az egész életét- mindazt amit a selymes hajával együtt felépítiett...Hát gratulálok!
És a kis fanpic*a Beliberek azt mondják , hogy "nem csinált semmi rosszat, ő is ember! " ezektől a komiktól agyhalált kapok kajak..l A múltkori drogozós esetnél is...TI NORMÁlISAK VAGYTOK??!! (már bocsánat) a drogozás nektek egy megbocsájtható, apró semmiség...szép kis fanok vagytok nem hogy aggódnátok, még meg is dícséritek , hogy elcseszi az egész életét- mindazt amit a selymes hajával együtt felépítiett...Hát gratulálok!
2013. január 20. 16:10
Én nagyon szeretem Justint, de ezt tényleg nem kellett volna
Persze azért továbbra is szeretem
Persze azért továbbra is szeretem
2013. január 20. 16:18
marvellanytime-traveller |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.28. Hozzászólás: 1426 Csatolások: 133 Azonosító: 172167 offline |
Gondoltam hogy ez a gyerek nem tiszta, de hogy ennyire...
2013. január 20. 16:25
heyitsamyMT▪chatnoir |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.15. Hozzászólás: 2032 Csatolások: 34 Azonosító: 143368 offline |
Igazán kulturált és felnőtt viselkedést tanúsított!
2013. január 20. 16:28
gizike1998 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.21. Hozzászólás: 773 Csatolások: 337 Azonosító: 156036 offline |
Hát ... mit nem mondja jó kis fenek van XD
De azét elég durva amit mostanság muvel remélem meg fog változni is vissza fog térni az a cuki aranyos JB mert én azt szeretem igazán
De azét elég durva amit mostanság muvel remélem meg fog változni is vissza fog térni az a cuki aranyos JB mert én azt szeretem igazán
2013. január 20. 16:33
Hogy lehet valaki ennyire szánalmas? Istenkém, és már felnőtnek mondogatja magát..
2013. január 20. 16:40
Bella99Fjarna |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.05. Hozzászólás: 4376 Csatolások: 58 Azonosító: 130573 offline |
Gratulálok Justin! Ismét hülyét csináltál magadból.
1 felhasználónak tetszik:
Im a SlaveForBritney
Kapcsolódó sztárok
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Megnyílt az állapotáról.