romantikus dráma
Amerikai bemutató: 2012. augusztus 31.
Magyar premier: 2013. február 7.
Tessa (Dakota Fanning) leukémiás. Vele tényleg meg fog történni az, amitől szinte mindenki retteg: rövidesen meg fog halni. Csakhogy Tessa 16 éves, és mindössze néhány hónapja marad arra, amire az egészségeseknek egy egész élet adatik. A halálos betegség nyomasztó tudata, a végeláthatatlan ovosi vizsgálatok borzasztó hangulata és a gyógyszerek okozta rosszullétek ellen a lány egy tervet fundál ki: készít egy amolyan "tíz-dolog-amit-megteszek-mielőtt-meghalok" listát. Az első helyen szüzességének elvesztése áll. Mivel Tessát minden szabály alól felmenti betegsége, fenntartások nélkül kezdi el a pontok megvalósítását, megélését. Eközben érzései és kapcsolatai a családjával és a barátaival hihetlenül elmélyülnek. Tessa rájön: nem könnyű megszerezni azt amire vágyunk, s hogy néha a legváratlanabb dolgok válhatnak a legfontosabbá.
Now is Good / Most jó (2012)
2013. január 21. 19:19
![]() |
Lindsay019Disney princess♔ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 08.04.22. Hozzászólás: 4955 Csatolások: 54910 Azonosító: 58811 ![]() |

2013. január 21. 20:31
![]() |
chelseagirl18White Wave™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.21. Hozzászólás: 3016 Csatolások: 311 Azonosító: 123303 ![]() |
Egy hete néztem meg ezt a filmet, nekem nagyon tetszett, megható volt ajánlok hozzá egy tizes zsepit
Dakota lenyűgözött
Jeremy is tehetséges srác

2013. február 02. 20:52
![]() |
Évike12Ŧยckiภgρєяƒєct*♛ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.21. Hozzászólás: 6858 Csatolások: 4984 Azonosító: 131678 ![]() |
egy magyar poszter

2013. április 16. 20:05
![]() |
Lisa7003fitnessfan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.16. Hozzászólás: 4369 Csatolások: 188 Azonosító: 151228 ![]() |
Egy-két napja néztem meg ezt a filmet, Dakota miatt. Nem kellett csalódnom, nagyon szép, megható film. A végén könnyek gyűltek a szemembe. Dakota sokkal jobb színésznő, mint gondoltam. Ajánlom mindenkinek!
Jeremy is szimpatikus srác, jól játszott, így a filmnek hála rá is felfigyeltem.

Jeremy is szimpatikus srác, jól játszott, így a filmnek hála rá is felfigyeltem.

2013. április 19. 17:48
![]() |
BoscorelliLost but Won |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 08.08.01. Hozzászólás: 5988 Csatolások: 136746 Azonosító: 67913 ![]() |
UHQ's

2013. április 19. 22:14
![]() |
Lindsay019Disney princess♔ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 08.04.22. Hozzászólás: 4955 Csatolások: 54910 Azonosító: 58811 ![]() |
Idézet (Boscorelli @ 2013.04.19. 17:48)
UHQ's

2014. június 27. 20:36
![]() |
niiikiiilittle queen. :* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.04. Hozzászólás: 866 Csatolások: 540 Azonosító: 128790 ![]() |
Még csak most jutottam el odáig, hogy megnézzem.
Nekem tetszett, rádöbbentem, hogy addig kell a lehető legtöbb mindent megcsinálni, kipróbálni, amíg lehet...
Én is rendesen megkönnyeztem a vége felé, nagyon szép film.
Dakota szerintem most nagyot alkotott, jó választás volt erre a szerepre, de a többiek is jók voltam, de Dakota alkotása kitűnt.
Nekem tetszett, rádöbbentem, hogy addig kell a lehető legtöbb mindent megcsinálni, kipróbálni, amíg lehet...
Én is rendesen megkönnyeztem a vége felé, nagyon szép film.
Dakota szerintem most nagyot alkotott, jó választás volt erre a szerepre, de a többiek is jók voltam, de Dakota alkotása kitűnt.

Kapcsolódó sztárok

Selena Gomez és Zayn Malik összejött?
Selena Gomez és Zayn Malik összejött?
Szárnyra kelt egy pletyka róluk.

Hailey Bieber ismét üzent Selena Gomeznek
Hailey Bieber ismét üzent Selena Gomeznek
Újra reagált Selena Gomez szavaira.

Ben Affleck ezért nem akar közös képet Chris Hemsworth-szel
Ben Affleck ezért nem akar közös képet Chris Hemsworth-szel
Elárulta, miért ez a véleménye.

Ez a véleménye Gigi Hadidnak Selena Gomez és Zayn Malik kapcsolatáról
Ez a véleménye Gigi Hadidnak Selena Gomez és Zayn Malik kapcsolatáról
Kiderült, hogy érez a modell.

Harry Styles több rajongója is csalódott: sokak szerint rosszul csókolhat a zenész
Harry Styles több rajongója is csalódott: sokak szerint rosszul csókolhat a zenész
Csalódtak az énekesben.

Új férfi van Shakira életében: már nem bánkódik Gerard Piqué miatt az énekesnő
Új férfi van Shakira életében: már nem bánkódik Gerard Piqué miatt az énekesnő
Továbblépett a híresség.

Emily Ratajkowski és Harry Styles randizgat? Videó
Emily Ratajkowski és Harry Styles randizgat? Videó
Újabb pasira vetett szemet.

Lady Gagát teljes sminkben fotózták le Harley Quinnként a Joker forgatásán
Lady Gagát teljes sminkben fotózták le Harley Quinnként a Joker forgatásán
New Yorkban forgattak, ahol Lady Gagát is lefotózták.