Drew Barrymore és Will Kopelman kislánya, a négy hónapos Olive zsidó neveltetésben részesül, ezt maga a boldog anyuka mondta el a The View című show-ban.
A teljes cikkhez kattints ide!
Drew Barrymore lánya zsidó neveltetést kap
2013. január 29. 13:48
2013. január 29. 14:59
Én örülök neki, mert ebből is látszik, hogy nem tipikus hálivudi szülő, aki talán többet foglalkozik majd a gyerekével, mint hogy gyereksintért fogadjon mellé. Habár ki tudja.
2 felhasználónak tetszik:
Im a SlaveForBritney,
Beyla
2013. január 29. 15:10
amúgy ő gondolja...bár nem értem miért akar ő is zsidó lenni o.O
2013. január 29. 16:02
Dzsenifer3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.13. Hozzászólás: 7118 Csatolások: 481 Azonosító: 155330 offline |
Nem normális!!!!
2013. január 29. 16:11
"Sajnálom, hogy így gondolja..."
Szerinted rosszabb ember lesz az a valaki, aki ilyen vagy olyan neveltetést kap? Vagy azt sajnálod, hogy nem negatív véleménye van a régi mesekönyvről?! Nincsenek előítéleteim, egyaránt megvetek minden vallást/szektát és egyéb népbutitó egyesületet, de ez nevetséges. De végül is a te véleményed is vélemény.
Szerinted rosszabb ember lesz az a valaki, aki ilyen vagy olyan neveltetést kap? Vagy azt sajnálod, hogy nem negatív véleménye van a régi mesekönyvről?! Nincsenek előítéleteim, egyaránt megvetek minden vallást/szektát és egyéb népbutitó egyesületet, de ez nevetséges. De végül is a te véleményed is vélemény.
2013. január 29. 17:14
LeslieLoravisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.05. Hozzászólás: 441 Csatolások: 0 Azonosító: 138039 offline |
nevelné inkább katolikusnak vagy protestánsnak..
2013. január 29. 17:15
Fridyyy27új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.06. Hozzászólás: 23 Csatolások: 0 Azonosító: 140267 offline |
oké,mik ezek a sajnálom,hogy így gondolja,meg a nem normális kommentek? Miért ne lenne normális?! úgy neveli a saját gyerekét,ahogy ő akarja,nem tudom,ebben mi olyan rossz,vagy miért vannak tole lesokkolva az emberek.attol ,hogy itt páran szívbajt kapnak tőle,o nem fogja meggondolni magát.szerintem semmi baj a zsidókkal sem pedig másokkal akik a tobbi vallást gyakorolják.néha komolyan ledobbenek
2013. január 29. 17:26
Idézet (Fridyyy27 @ 2013.01.29. 17:15)
oké,mik ezek a sajnálom,hogy így gondolja,meg a nem normális kommentek? Miért ne lenne normális?! úgy neveli a saját gyerekét,ahogy ő akarja,nem tudom,ebben mi olyan rossz,vagy miért vannak tole lesokkolva az emberek.attol ,hogy itt páran szívbajt kapnak tőle,o nem fogja meggondolni magát.szerintem semmi baj a zsidókkal sem pedig másokkal akik a tobbi vallást gyakorolják.néha komolyan ledobbenek
én például nem azért írtam, mert lesokkolt volna, és szívbajt sem kaptam, és nem is jutott eszembe, hogy esetleg az én kommentem miatt fogja magát meggondolni...
a következő mondatodra, meg csak annyit, hogy szerintem kicsit tájékozatlan vagy, ha ilyet ki mersz jelenteni..
2013. január 29. 17:31
szerintem teljesen rendben van, hogy igy döntött! de igazából senkinek semmi köze!
2013. január 29. 17:36
Bérces DánielSeth Rollins |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.12. Hozzászólás: 3239 Csatolások: 120 Azonosító: 180109 offline |
Ezt sem tudtam!!!!!
2013. január 29. 18:02
Mi az, hogy 'nem normális'?
Úgy neveli a gyerekét, ahogyan akarja.
Úgy neveli a gyerekét, ahogyan akarja.
1 felhasználónak tetszik:
Im a SlaveForBritney
2013. január 29. 18:19
PinkPoison† hentai tensai shoujo † |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.26. Hozzászólás: 2582 Csatolások: 19 Azonosító: 176526 offline |
Ha ő így látja jónak akkor teljesen rendben van^^ Ettől nem lesz abnormális a lányuk sőt ez tök átlagos. xD
2013. január 29. 18:24
IamPrincessBeautiful rose in the dark. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.26. Hozzászólás: 1917 Csatolások: 0 Azonosító: 176523 offline |
És, ezzel most mi a baj? Most biztosan a rasszista emberek, elítélik, mert Zsidó. A rasszizmussal fel kéne már hagyni, és elfogadni, hogy vannak más vallású emberek.
1 felhasználónak tetszik:
Im a SlaveForBritney
Kapcsolódó sztárok
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Megnyílt az állapotáról.