Starity

Jennifer Stone adatlap pályázat

Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!
2013. február 01. 11:14 #1
Bessie
Bessie
Jung Kook
 
Státusz❤ YoonKook ❤
  Csoport: Moderátor
Csatlakozott: 07.04.26.
Hozzászólás: 15796
Csatolások: 67786
Azonosító: 27941
Offline offline
Szombat esti lezárásig jöhetnek az életrajzok. Utána jöhet a szavazás, majd vasárnap este az eredményhirdetés és lapátadás. Szabályok még mindig a régiek, aki nem ismerné őket, megtalálja a Starity profilján. A jövőheti pályázatok neveit pedig majd ToTo ismerteti. beer.gif
1 felhasználónak tetszik: Lindsay019
2013. február 01. 13:39 #2
x maite x
x maite x
strickt.
 
Státusz:)
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 10.12.22.
Hozzászólás: 2001
Csatolások: 2561
Azonosító: 141371
Offline offline
Remélem megfelelő lesz!smileeee.gif

Kezdetek
Jennifer Lindsay Stone 1993. február 12-én született a texasi Arlingtonban. 6 éves korában kezdett színészkedni, állítása szerint ez volt a szenvedélye. Helyi színházakban játszott, mígnem 8 éves korában leszerződött akkori ügynökével. Jennifer 9 éves korában utazott először Los Angelesbe, és rögtön tudta, hogy oda tartozik.

Karrier
Jennifer első filmes szerepét 2003-ban kapta a Leharcolt oroszlánok (Secondhand Lions) című produkcióban. Ebben a filmben együtt dolgozhatott többek között Emily Osment testvérével, Haley Joel Osmenttel. Jennifer az elkövetkezendő években csak kisebb szerepeket kapott különféle televíziós sorozatokban. Ilyen volt például a Doktor House, Line on Fire vagy a Nyomtalanul.
Az igazi áttörésre 2007-ben került sor, mikor leszerződött a Disney-hez, s szerepet is kapott egy újonnan induló sorozatba, ami a Varázslók a Waverly helyből (eredetileg Wizards of the Waverly place) címet viseli. Harper Finkle karakterét játssza, aki a főszereplő, Alex legjobb barátnője. Itt ismerkedett meg és barátkozott össze Selena Gomezzel és David Henrie-vel is, és a sikeren felbuzdulva egy YouTube fiókot is létrehozott.
2009-ben az Apurablók című filmben kapott egy hangszerepet, amiben Emily Osment volt a főszereplő. Még ebben az évben leforgatták a Varázslók a Waverly helyből filmváltozatát is, ami csakolyan sikeres is lett, mint a sorozat, de itt Jennifer karakterének nem volt nagy szerepe. A Phineas és Ferb című animációs sorozat második évadában is feltűnik, egy Amanda nevű szereplőnek kölcsönözte a hangját.
2010-ben aztán főszerepet kapott egy Disney filmben: Harriet, a kém – Blogháborúk. 2011-ben a Bajos csajok című 2004-es sikerfilm folytatásában, a Bajos csajok 2-ben kapott szerepet, ahol olyan sztárokkal játszhatott együtt, mint Claire Holt, Meaghan Martin vagy Nicole Gale Anderson. 2012-ben a Generator Rex-ben kapott szinkronszerepet, és a Királyi páros című sorozatban is feltűnik egy rész erejéig Priscilla szerepében.
2013-ban Jennifer visszabújt Harper Finkle szerepébe egy film kedvéért: a Varázslók a Waverly helyből stábja leforgatta a 2009-es film folytatását, ami a The Wizards Return: Alex vs Alex címet viseli. A produkciót 2013. március 15-ére tervezik bemutatni.

Díjak és jelölések
Jennifer konkrét díjat még nem nyert, azonban már több jelölést is begyűjtött. 2004-ben jelölték a Young Artist Award-on a legjobb 10 éves vagy fiatalabb színésznőnek. Következő jelölését 2006-ban kapta, szintén a Young Artist Award-on, a Doktor House-ban való szerepléséért a legjobb vendégszereplő fiatal színésznőnek való díjért küzdött. 2008-ban Selena Gomez, David Henrie és Jake T. Austin oldalán jelölték a legjobb együttes szereplésért járó díjra ismét a Young Artist Award-on. 2012-ben a Nickelodeon csatorna jelölte egy díjra Jennifert a Varázslók a Waverly helyből sorozatban nyújtott alakításáért.

Érdekességek
-Gitáron tanul játszani
-Rajong a Twilight könyvekért
-Kedvenc könyve a Büszkeség és balítélet Jane Austen-től.
-Kedvenc ruhatervezői közé tartozik Chanel és Anna Sui.
-Imádja a régi hollywoodi filmeket.
-Kedvenc sportjai a paintball és szörf.
-Két kutyája, Snowball és Cocoa Bean, és egy nyula, Salem van.
-Kedvenc évszaka a tél.
-Példaképei közé tartozik Johnny Depp, Natalie Portman és Christina Ricci.
1 felhasználónak tetszik: Saphira
2013. február 01. 14:14 #3
Saphira
Saphira
 
Státusz<3 Vodafone McLaren Mercedes <3
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 13.01.31.
Hozzászólás: 685
Csatolások: 3
Azonosító: 195049
Offline offline
Alapadatok:
Teljes név: Jennifer Lindsay Stone
Született: 1993. Február 12.
Születési hely: Arlington, Texas, USA
Becenév: Jenny, Jen
Foglalkozás: színésznő
Családi állapot: hajadon
Partner: nincs
Magasság: 160 cm
Csillagjegy: vízöntő
Szemszín: sötétbarna
Eredeti hajszín: barna

Életrajz:
Jenifer Lindsay Stone 1993. február 12-én született a Texas-i Arlington-ban. Amerikai színésznő, a legismertebb szerepe Harper Finkle a Wizard of Waverly Place című sorozatban.
Karrier:
Hat éves korában kezdte el színpadi karrierjét, miután a testvérét nézte a színpadon. Nyolc éves korában leszerződött egy ügynökséggel, és ezután reklámokban kezdett el szerepelni.
Első komolyabb szerepe a New Line Cinema, Secondhand Lions című filmben volt, ahol egy Martha nevű lány alakított. Együtt játszott Emily Osment testvérével, Haley Joel Osment-el. Ezért a filmjéért Young Artist Award díjre jelölték. 2005-ben a Doktor House című sorozatban kapott szerepet, mint Jessica Simms. 2007-ben megkapta Harper Finkle szerepét a Disney új sorozatában Wizard of Waverly Place-ben. A sorozatból film is készült, melyet 2009-ben mutattak be.
2010-ben szerepelt a Harriet, a kém: Blogháború című Disney filmben ahol főszerepet játszott, mint Harriet M. Welsch. Majd ezt követően, 2011-ben megkapta Abby Hanover szerepét a Bajos csajok 2 című filmben, ahol Claire Holt-tal, Meaghan Martin-nal és Nicole Anderson-nal játszott együtt. 2013.-ban leforgatták a 2009-es Wizard of Waverly Place: The Movie folytatását, ahol újra Harper Finkle szerepében láthatjuk majd. A film bemutatása2013. március 15.-ére várható.

Díjak/Jelölések
-2004.-Young Artist Award: "Best Performance in a Feature Film - Young Actress Age Ten or Younger"-Secondhand Lions
-2006.-Young Artist Award: "Best Performance in a Television Series (Comedy or Drama) - Guest Starring Young Actress"-House, M.D.
-2008.-Young Artist Award: "Best Young Ensemble Performance in a TV Series"-Wizards of Waverly Place
-2012.- Nickelodeon Kids' Choice Awards "Favorite TV Sidekick"-Wizards of Waverly Place

Érdekességek:
-Szeret filmeket nézni a barátaival.
-Elolvasta az összes Twiligh könyvet
-Szeret horror és thriller filmeket nézni.
-Van két kutyája, Snowball és Cocoa Bean, valamint egy nyuszija, akit Salem-nek hívnak.
-Példaképei: Johnny Depp, Natalie Portman és Christina Ricci
-Imádja a forró csokit
-A kedvenc évszaka a tél
-Jobbkezes
-Tud gitározni
-Szeret táncolni
-A Wizard of Waverly Place sztárjaival Selena Gomez-el és David Henrie-el a Youtube-n saját oldaluk van.
-Szeret szörfözni és paintball-ozni
-A kedvenc könyve a Büszkeség és balítélet

Filmográfia:
Film:
-2003. Secondhand Lions-Martha
-2009. Dadnapped-Debbie
-2009. Wizard of Waverly Place: The Movie-Harper Finkle
-2010. Harriet the Spy: Blog Wars-Harriet M. Welsch
-2011. Mean Girls 2-Abby Hanover
-2012. Deadtime Stories: Grave Secrets-Babysitter
-2013. The Wizards Return: Alex vs Alex-Harper Finkle
Sorozat:
-2004. Line of Fire-Lily O’Donnell (1. évad 8. rész)
-2005. House, M.D.-Jessica Simms (1.évad 16. rész)
-2005. Without a Trace-Brittany (4. évad 7. rész)
-2007-2012. Wizard of Waverly Place-Harper Finkle
-2009. Phineas and Ferb-Amanda (2. évad 24. rész)
-2009. Wizards on Deck with Hannah Montana-Harper Finkle
-2011. Generator Rex-Beverly Holiday (szinkronhang)
-2012. Pair of Kings-Priscilla (2. évad 22. rész)
1 felhasználónak tetszik: x maite x
2013. február 02. 17:50 #4
Lindsay019
Lindsay019
Disney princess♔
 
Státusz"Some people are worth melting for." Olaf ♥
  Csoport: Moderátor
Csatlakozott: 08.04.22.
Hozzászólás: 4957
Csatolások: 54911
Azonosító: 58811
Offline offline
Köszönöm a lehetőséget! blush.gif
(formázások nélkül)

ÉLETRAJZ

Jennifer Lindsay Stone 1993. február 12-én látta meg a napvilágot az USA beli Arlington városában, Texas államban. Hat éves volt, amikor először színészkedni kezdett, ekkor még csak helyi színházakban. Az inspirációt bátyja szolgáltatta, akit órákig képes volt figyelni a színházban. Több főszerep és kisebb díjak után, nyolcévesen írta alá első szerződését egy ügynökségnél. Kilenc éves volt, amikor először Los Angelesben járt.

Karrierjében az első áttörés 2003-ban történt, amikor megkapta első filmes szerepét a Leharcolt oroszlánok című New Line Cinema filmben. A Martha nevű lány eljátszásáért jelölték Young Artist Awardra. 2005-ben kapott egy komoly vendégszerepet a Doktor House-ban. A Súlyos eset című részben Jessicát alakította, aki komoly súlyfelesleggel küzd és emiatt sokan csúfolják, míg egy nap szívrohammal szállítják kórházba. A szerepért 2005-ben másodszor is Young Artist Award-ra jelölték. Mindezt két másik vendégszerep követte: Lily O'Donnel volt a Line of Fire-ben, valamint Brittany a Nyomtalanul-ban.

2007 februárjában következett az igazi áttörés, amikor megkapta Harper Finkle szerepét a Disney Channel sorozatában, a Varázslók a Waverly helyből című produkcióban. Kollégiáival, Selena Gomezzel és David Henrievel YouTube videókat is készítettek, így létrehozott magának egy saját YouTube csatornát is. Ám nemcsak barátokat szerzett neki az új szerep: A Disney Channel család tagjává vált, így részt vett rengeteg családi rendezvényen, köztük a Disney Channel Játékokon is, vagy filmek bemutatóján.

2009-ben a Disney Channel eredeti filmjében, az Apurablókban Debbie hangját kölcsönözte, valamint elkészült a Waverlyhez egy egészestés film is, ám ebben Harpernek már csak kevés szerep jutott. Ezután a Phineas és Ferb két epizódjában Amandaként, Candace jövőbeli lányaként hallhattuk a hangját. 2010-ben mondhatni saját filmet kapott a Disney-től, ő játszhatta el ugyanis az új Disney Channel film, a Harriet, a kém: Blogháborúk főszerepét. Korábban jelentkezett Joan Jett szerepére a The Runaways - A rocker csajok című filmbe, ám a szerepet később Kristen Stewart kapta. Bár a szerepet elvesztette, a filmet csak dícsérni tudta és azt nyilatkozta, Kristen tökéletes volt Joanként.

2011-ben a Bajos Csajok 2-ben Abby Hanovert alakította. 2012-ben egy rész erejéig látható volt a Király Páros című sorozatban is, Priscillaként. A Generator Rex két részében Beverly hangja, a Deadtime Stories két részében pedig egy bébiszitter volt. 2013-ban Hannah Banks-et alakította A hidegsebész egy részében. Várhatóan idén érkezik az új Waverly-film, a The Wizards Return: Alex vs. Alex, valamint a Nothing to Fear című horror és a Holly, Jingles and Clyde 3D című romantikus vígjáték. Híresztelések szerint főszerepet játszik majd a Cavergirl the Movie-ban, aminek bemutatója jövőre tehető.

Érdekességek
- Varrni és gitározni tanul.
- Gyakran meglátogatja barátait Texasban.
- Nagyon keményen tanul és jók a jegyei.
- Szeret sziklát mászni, szörfözni és biciklizni.
- Szeret táncolni, olvasni, razolni, paintballozni és moziba járni a barátaival.
- Imádja az ijesztő/horror filmeket és a régi hollywoodi filmeket.
- Szereti a mogyoróvajat, a forró csokit, a dzsemet és az olasz kaját - különösen a pizzát.
- Szereti megenni a csokis süti tésztáját.
- Szereti Jane Austen könyveit, kedvenc könyvei a Büszkeség és balítélet, valamint a Jane Eyre.
- Szereti a Twilight könyveket.
- Kedvenc tantárgyai a kémia és az algebra.
- Kedvenc évszaka a tél.
- Imádja a divatot és a vintage üzleteket.
- Kedvenc tervezői Anna Sui és a Chanel.
- Kevdenc ruhadarabja a '40-es éveket idéző vintage kabátja, cipője pedig az a magassarkú, amit a 2008-as Teen Vouge partin viselt.
- Kedveli Frank Sinatra énekest.
- Háromszor is jelölték Young Artist Award-ra.
- A legfőbb inspirációt színészet terén Johnny Depp, Natalie Portman, Daniel Day Lewis és Christina Ricci, divat terén pedig Helena Bonham Carter és Audrey Hepburn jelentik neki.
- Érdeklődik a művészetek, irodalom és a kriminalisztika iránt.
- Egyik álma, hogy egyszer ejtőernyőzzön.
- Ha lehetne egy saját robotja, akkor vele tisztíttatná a ruháit és azt akarná, hogy segítsen neki a tanulásban.
- A legrucsább hely, ahol valaha is járt, a "The Thing" Arizonában.
- Van két kutyája, Snowball (Hógolyó) és Cocoa Bean (Kakaóbab), valamint egy nyuszija, Salem.
- Szívesen kosárlabdázna, ha tehetné.
- Szívesen lenne gyakornok egy kriminalisztikai laborban.
- Egy Toyota Prius büszke tulajdonosa és vezetője.

Jelölések:
2004 Young Artist Award - Legjobb szereplés egészestés filmben - Tíz éves vagy annál fiatalabb színésznő (Leharcolt oroszlánok)
2006 Young Artist Award - Legjobb szereplés televíziós sorozatban (vígjáték vagy dráma) - Fiatal vendégszereplő színésznő (DOktor House)
2008 Young Artist Award - Legjobb fiatal csapat szereplése TV sorozatban (megosztva Selena Gomezzel, David Henrievel és Jake T. Austinnel, Varázslók a Waverly helyből)
2012 Nickelodein Kids' Choice Awards - Kevdenc tévés haver (Varázslók a Waverly helyből)


FILMOGRÁFIA

Filmek
2014 Cavegirl the Movie (előkészületek)
2013 Holly, Jingles and Clyde 3D (forgatás alatt)
2013 Nothing to Fear (utómunkálatok)
2013 The Wizards Return: Alex vs. Alex (utómunkálatok) .. Harper Finkle
2011 That's What I Am .. további szinkronhang
2011 Bajos csajok 2 / Mean Girls 2 .. Abby Hanover
2010 Harriet, a kém: Blogháborúk / Harriet the Spy: Blog Wars .. Harriet M. Welsch
2009 Varázslók a Waverly helyből - A film / Wizards of the Waverly Place: The Movie .. Harper Finkle
2009 Apurablók / Dadnapped .. Debbie (szinkronhang)
2003 Leharcolt oroszlánok / Secondhand Lions .. Martha

Sorozatok
2013 A hidegsebész / Body of Proof .. Hannah Banks (1 epizód)
2012-2013 Deadtime Stories .. Babysitter (2 epizód)
2012 Király páros / Pair of Kings .. Priscilla (1 epizód)
2011-2012 Generator Rex .. Beverly Holiday (hang, 2 epizód)
2009 Wizards on Deck with Hannah Montana .. Harper Finkle (Varázslók a Waverly helyből, Hannah Montana, Zack és Cody a fedélzeten crossover)
2009 Phineas és Ferb .. Amanda (hang, 2 epizód)
2007-2012 Varázslók a Waverly helyből / Wizards of Waverly Place .. Harper Finkle (106 epizód)
2005 Doktor House / House, M.D. .. Jessica Sims (1 epizód)
2005 Nyomtalanul / Without a Trace .. Brittany (1 epizód)
2004 Line of Fire .. Lily O'Donnell (1 epizód)
6 felhasználónak tetszik: Glamster, duracell, SsciorLuv, Boscorelli, Grace Benning, joe_r
2013. február 02. 18:44 #5
- törölt felhasználó -    
Szeretnék én is jelentkezni még. blush.gif

AMIT TUDNI KELL RÓLA
Jennifer Stone amerikai szinésznő. Filmes karrierjét 2003-ban kezdte a Leharcolt Oroszlánok c. filmben. Ezután számos sikersorozatban szerpelt, ám áttörését a Varázslók a Waverly Helyről c. sorozatban alakitott Harper hozta meg neki. Jelenleg három filmjén is dolgozik: a Nothing to Fear-t fejezi be, a Holly Jingles and Clyde 3D-t és a Cavegirl, The Movie-t pedig jelenleg is forgatja.

KEZDETEK
Jennifer Lindsay Stone néven született 1993. Február 12-én a Texas-i Arlingtonban, az Amerikai Egyesült Államokban. Van egy bátyja, aki szintén színészkedik tőle tanult sokat a szakmában. Színészkedés iránti szenvedélyét már hat éves korában kezdte el kiélni, ekkor még csak a helyi szinház színpadán. Számos főszerep után 8 éves korában leszerződött egy ügynökséghez és elkezdett hivatalos filmszerepekhez meghallgatásokra járni. 9 évesen járt először a filmek városában, Los Angelesben.

KARRIER
Első filmes szerepét 2003-ban kapta a New Line Cinema által készített Leharcolt Oroszlánok című filmben ahol Martha-at alakította. Ezért az alakításért jelölték a népszerű Young Artist Awards díj-ra Ezután 2004-ben a Line of Fire című sorozatban kapott egy vendégszerepet, ahol Lily O'Donnell szerepét játszhatta.

2005-ben a világsikeres Doktor House című sorozatban kapott egy epizódszerepet, mint Jessica Simms, aki egy túlsúllyaj küzködő kislány. Ezért a szerepéért megint jelölték a Young Artist Awards díjra, ám ezt nem sikerült elnyernie. Szintén ebben az évben a Nyomtalanul c. sorozatban is szerepelt mint Brittany.

2007-ben megkapta áttörő szerepét a Varázslók a Waverly Helyről című szintén világsikeres, a Disney Csatorna által készített sorozatban, ahol a főszereplő Alex Russo (Selena Gomez) legjobb barátnőjét, Harper Finkle-t alakította. Ez a szerep rengeteg új lehetőséget hozott Jennifer számára, új barátokat és esélyt kapott hogy mégnagyobb szinésznő legyen. Selenával és David Henrie-vel a szórakozás kedvéért létrehoztak egy YouTube csatornát is, ahol közösen készitett vicces videókat tettek közzé.

2009-ben az Apurablók c. filmben egy Debbie nevű lány hangját kölcsönözte. Valamint a Varázslók a Waverly Helyről című filmben is kapott egy szerepet, ám itt már nem annyira volt jelentős karakter mint a sorozatban. Itt is Harper Finkle volt. Nemsokkal ezután a népszerű animációs Phineas és Ferb sorozatban Amanda hangját kölcsönözte kettő epizódon keresztül.

2010-ben megkapta a főszerepet a Disney Original új filmjének a Harriet, a kém: Blogháborúk-nak, ahol ő volt Harriet. Ebben az évben még a Harriet előtt jeletkezett a The Runaways – Rocker Csajok c. filmben Joan szerepére, ám a forgatókönyvirók inkább Kirsten Stewart-ot látták megfelelőbbnek mint Jennifer-t. 2011-ben a Bajos Csajok 2-ik részében szerepelhetett együtt Claire Holttal és Meagan Martinnal, megint csak főszerepben. Emellett pedig még a That'S What I Am c. filmhez adta hangját, és a Generator Rex c. sorozatban is kapott egy szinkronszerepet.

2012-ben egy újabb Disney sorozatban szerepelt, a Király Párosban ahol Priscilla bőrébe bújt. Ezen kívül még a Deadtime Stories sorozatban is szerepelt, mint a bébiszitter.

2013 elején a Hidegsebész c. sorozatban volt észrevehető egy epizód kedvéért, mint Hannah Banks. A The Wizards Return: Alex vs. Alex-ben is fog szerepelni, ez a film előreláthetólag márciusban fog a mozikba kerülni. Jelenleg három filmjén is dolgozik: a Nothing to Fear-t fejezi be, a Holly, Jingles and Clyde 3D-t és a Cavegirl the Movie-t pedig jelenleg is forgatja, ezek közül az utóbbi 2014-ben fog megjelenni.

MAGÁNÉLET
2009. Május 7-én, az a pletyka hangzott el, miszerint Jennifer együtt van szintén színész kollegájával akit a Varázslók a Waverly Helyről c. sorozatból ismer, Dan Benson-nal. A két kolléga azonban cáfolta a híreket, miszerint semmi több nincs köztük, mint barátság. Jennifer jelenleg is szingli.

ÉRDEKESSÉGEK
—Szeret táncolni és filmeket nézni a barátaival
—Szereti az Alkonyat könyveket és a filmeket is izgatottan nézte végig
—Szereti a horror és a thriller tipusú filmeket is emellett pedig a klasszikus Hollywood-iakat is
—Nagy állatbarát: van két kutyája, Snowball és Cocoa Bean és egy nyula Salem
—Kedvenc évszaka a tél
—Kedvenc ételei a mogyoróvaj és a jam-es szendvics, de az olasz ételekért is odavan
—Kedvenc itala a forró csokoládé
—Kedvenc könyve a Büszkeség és Balitélet, de a Jane Austen és a Jane Eyre regényekért is rajong
—Kedvenc divattervezői: Chanel és Anna Sui
—Tud és szeret gitározni is
—Sportos alkat: tud szörfözni, paintballozni és sziklamászni is szeret
—Példaképei közé tartozik Johhny Depp, Natalie Portman és Christina Ricci is, de mellettük legnagyobb kedvence Audrey Hepburn
—Szereti és követi a divatot, kedvencei a vintage üzletek
—Vallása szerint katolikus

FILMOGRÁFIA
Sorozatok
2004 Line Of Fire - Lily O'Donnell
2005 Doktor House - Jessica Simms
2005 Nyomtalanul - Brittany
2007-2012 Varázslók a Waverly Helyről - Harper Finkle
2012 Király Páros
2012-2013 Deadtime Stories - Bébiszitter
2013 A Hidegsebész - Hannah Banks

Filmek
2003 Leharcolt Oroszlánok - Martha
2009 Varázslók a Waverly Helyről - Harper Finkle
2010 Harriett, a Kém: Blogháborúk - Harriett
2011 Bajos Csajok 2 - Abby Hanover
2013 The Wizards Return: Alex vs. Alex - Harper Finkle
2013 Nothing To Fear
2013 Holly, Jingles and Clyde 3D
2014 Cavegirl The Movie - Cavegirl

Szinkronhang
2009 Apurablók - Debbie
2009 Phineas és Ferb - Amanda
2011 That's What I Am - Ismeretlen Hang
2011-2012 Generator Rex - Beverly Holiday

JELÖLÉSEK
2004 - Young Artist Award: Legjobb Szereplés egy játékfilmben -Fiatal Szinésznő 10 éves vagy fiatalabb kategóriában |Leharcolt Oroszlánok|
2006 - Young Artist Award: Legjobb Szereplés Vigjáték vagy Dráma Sorozatban - Fiatal Vendégszereplő kategória |Doktor House|
2008 - Young Artist Award: Legjobb Fiatal Csapatbeli Szereplés Sorozatban |Varázslók a Waverly Helyről|
2012 - Nickelodeon Kids' Choice Awards: Kedvenc TV-s Haver |Varázslók a Waverly Helyről|

KIEGÉSZITŐ INFORMÁCIÓK
Magasság: 160 centiméter
Tömeg: 74,8 kg
Szeme színe: Sötétbarna
Hajszín: Sötétbarna
3 felhasználónak tetszik: Bérces Dániel, SsciorLuv, Lindsay019
2013. február 02. 22:50 #6
Bessie
Bessie
Jung Kook
 
Státusz❤ YoonKook ❤
  Csoport: Moderátor
Csatlakozott: 07.04.26.
Hozzászólás: 15796
Csatolások: 67786
Azonosító: 27941
Offline offline
Életrajz beküldését lezárom, lehet szavazni a pályázóknak és az erre kijelölt embereknek. Eredményhirdetés és lapátadás vasárnap este. beer.gif
2013. február 03. 23:23 #7
Bessie
Bessie
Jung Kook
 
Státusz❤ YoonKook ❤
  Csoport: Moderátor
Csatlakozott: 07.04.26.
Hozzászólás: 15796
Csatolások: 67786
Azonosító: 27941
Offline offline
Lindsay019 pályázata kapta a legtöbb szavazatot, így hozzá kerül Jennifer lapja. Gratulálunk neki, és a többieknek is köszönjük a munkájukat. taps.gif
3 felhasználónak tetszik: Glamster, duracell, Lindsay019
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!