Starity

Alizée újabb kulisszavideót jelentetett meg

Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2013. február 04. 13:32 #1
Melle Ketrin
Melle Ketrin
visszatérő vendég

Státuszhttp://facebook.com/AlizeeHungary
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 335
Csatolások: 1789
Azonosító: 194943
A mostani videó rövidebb változatát már láthattuk ősszel, azonban most kibővítve, Alizée kommentjével került fel a YouTube-ra.
A teljes cikkhez kattints ide!
1 felhasználónak tetszik: Porcicca
2013. február 04. 13:49 #2
Jolie_77
Jolie_77
♥generation terrorist♥

Státusz♥ the heretic seal beyond divine ♥
  Csoport: Kiemelt tag
Hozzászólás: 9305
Csatolások: 38938
Azonosító: 186395
Kellemes kis dalocska.
2013. február 04. 14:16 #3
TheDanush
TheDanush
ღ ℓοωе ღ

Státuszdid you feel us? where are you now?
Hozzászólás: 7418
Csatolások: 5288
Azonosító: 175833
Nem az én stílusom, de mégis tetszik. Olyan, mintha lenyugtatna, vagy nem is tudom.biggrin.gif
2013. február 04. 14:17 #4
- törölt felhasználó -    
Odatette magát, és egész jó szám lett. biggrin.gif
2013. február 04. 14:51 #5
Bérces Dániel
Bérces Dániel
Seth Rollins

StátuszLegjobban...örökké
Hozzászólás: 3239
Csatolások: 120
Azonosító: 180109
Nagyon jó lett!!!!
2013. február 04. 16:19 #6
- törölt felhasználó -    
tényleg jó lett smileeee.gif
2013. február 04. 17:32 #7
Melle Ketrin
Melle Ketrin
visszatérő vendég

(Az esetleges félreértések elkerülése végett... A fordításom nem szószerinti, egyrészt mert az angol verzióról fordítottam, másrészt így jött ki értelmesre.)
2013. február 04. 18:25 #8
- törölt felhasználó -    
Annyira imádom a francia művészeket - legyen az egy énekes, egy dalszerző, egy színész, egy szobrász, akármi. Árad belőlük az elegancia, a letisztultság, mindenféle puccos csilivili jajjdecuki idiótaságok nélkül is híresek és elismertek a szakmájukban, pont úgy mint Alizée az éneklésben. Mit csinál a videóban? Kommentál egy picit franciául, aztán pedig leül a székre egy fülessel a fején, és énekel. Semmi extra! Csak leül és énekel. Ezt nevezem én tehetségnek. Eddig még nem nagyon követtem a hölgyemény karrierét, de lehet ez fordulópontot jelentett, igazán kellemes és fülbemászó ez a szám.
1 felhasználónak tetszik: Melle Ketrin
2013. február 04. 18:31 #9
principessa1121
principessa1121
visszatérő vendég
Hozzászólás: 187
Csatolások: 339
Azonosító: 61185
Lehidaltam, ahogy 1:30-tól csak a vonósokat hallani, valami elképesztően gyönyörű. Nekem kéne egy ilyen verzió is ebből a dalból. :-)

Porcicca, szerintem a legjobbkor kapcsolódsz be, ha így lesz, üdv a klubban. wink.gif
2013. február 04. 18:32 #10
Melle Ketrin
Melle Ketrin
visszatérő vendég

Idézet (Porcicca @ 2013.02.04. 18:25)
Annyira imádom a francia művészeket - legyen az egy énekes, egy dalszerző, egy színész, egy szobrász, akármi. Árad belőlük az elegancia, a letisztultság, mindenféle puccos csilivili jajjdecuki idiótaságok nélkül is híresek és elismertek a szakmájukban, pont úgy mint Alizée az éneklésben. Mit csinál a videóban? Kommentál egy picit franciául, aztán pedig leül a székre egy fülessel a fején, és énekel. Semmi extra! Csak leül és énekel. Ezt nevezem én tehetségnek. Eddig még nem nagyon követtem a hölgyemény karrierét, de lehet ez fordulópontot jelentett, igazán kellemes és fülbemászó ez a szám.

Én is imádom őket. A francia nyelv egyébként nagyon szép, dallamos én pedig imádom. Alizée-t a kezdetektől fogva ismerem, a többi francia művésszel csak most ismerkedem. És bár nem érhetnek a nyomába (szerintem legalábbis) mind nagyon tehetségesek és minőségi zenét csinálnak. Mellesleg ők sosem a botrányaikkal kerülnek a címlapra, sokkal inkább arra helyeződik a hangsúly, ami számít: a tehetségük.
2013. február 04. 18:38 #11
- törölt felhasználó -    
Idézet (Melle Ketrin @ 2013.02.04. 18:32)
Én is imádom őket. A francia nyelv egyébként nagyon szép, dallamos én pedig imádom. Alizée-t a kezdetektől fogva ismerem, a többi francia művésszel csak most ismerkedem. És bár nem érhetnek a nyomába (szerintem legalábbis) mind nagyon tehetségesek és minőségi zenét csinálnak. Mellesleg ők sosem a botrányaikkal kerülnek a címlapra, sokkal inkább arra helyeződik a hangsúly, ami számít: a tehetségük.

Így van, egyetértek, nem csak amit a franciák tehetségéről, hanem amit a nyelvük szépségéről is írtál. Nagyon szépen cseng minden tekintetben, dallamos, tényleg olyan jó érzés csak hallgatni is. (Bárcsak beszélném!) Tudom hogy más francia is van a zenei palettán, de úgy igazából még csak Alizée-ről hallottam, szerintem neki sikerült a legjobban befutnia az összes közül, és gondolom világhírnévre is tett szert. Kíváncsi vagyok, hogy vajon tud-e más nyelveket, vagy pl. angolt. De úgy rémlik, mintha egyszer rátévedtem volna a Twitterére(de nem biztos hogy az övé volt), és talán csak franciául láttam volna kiírásokat. think.gif
2013. február 04. 21:52 #12
Melle Ketrin
Melle Ketrin
visszatérő vendég

Tud angolul egy kicsit, és egy kicsit spanyolul is. De nem igazán beszéli őket. Twitterre is csak franciául ír, bár a hivatalos dolgokat igazán megoszthatná angolul is, mert nem kell hozzá nagy angoltudás. Vagy legalább a hivatalos oldalára kerülhetnének ki angolul is a dolgok... Anno a Psychédélices idején ha jól emlékszem volt lehetőség angolul is olvasni a dolgokat... bár nem sok minden volt rajta. De gondolom úgy van vele ő is, mint a legtöbb francia, hogy ha szereted őt, meg akarod érteni, akkor tanuld meg a nyelvét. Végülis jogos, mert ő nem tanulhat meg minden rajongója nyelvén. Én mondjuk tervezem is az évben (újra) elkezdeni franciául tanulni biggrin.gif
2013. február 04. 22:21 #13
Eric Saade fan 7
Eric Saade fan 7
visszatérő vendég

StátuszDattebayo:DD♥
Hozzászólás: 191
Csatolások: 5
Azonosító: 155585
én értem ,mit mond :') Alizé♥
2013. február 04. 23:11 #14
Melle Ketrin
Melle Ketrin
visszatérő vendég

Én sajnos nem, hacsak valaki le nem fordítja nekem minimum angolra biggrin.gif Kivéve a dalszövegeit, mert azok közül a legtöbbet megértem, mivel a fordításukat némelyiknek már kívülről tudom biggrin.gif
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok

Alizée Alizée 654.