A mostani videó rövidebb változatát már láthattuk ősszel, azonban most kibővítve, Alizée kommentjével került fel a YouTube-ra.
A teljes cikkhez kattints ide!
Alizée újabb kulisszavideót jelentetett meg
2013. február 04. 13:32
Melle Ketrinvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.29. Hozzászólás: 335 Csatolások: 1789 Azonosító: 194943 offline |
1 felhasználónak tetszik:
Porcicca
2013. február 04. 14:51
Bérces DánielSeth Rollins |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.12. Hozzászólás: 3239 Csatolások: 120 Azonosító: 180109 offline |
Nagyon jó lett!!!!
2013. február 04. 17:32
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.29. Hozzászólás: 335 Csatolások: 1789 Azonosító: 194943 offline |
(Az esetleges félreértések elkerülése végett... A fordításom nem szószerinti, egyrészt mert az angol verzióról fordítottam, másrészt így jött ki értelmesre.)
Porcicca
2013. február 04. 18:25
Annyira imádom a francia művészeket - legyen az egy énekes, egy dalszerző, egy színész, egy szobrász, akármi. Árad belőlük az elegancia, a letisztultság, mindenféle puccos csilivili jajjdecuki idiótaságok nélkül is híresek és elismertek a szakmájukban, pont úgy mint Alizée az éneklésben. Mit csinál a videóban? Kommentál egy picit franciául, aztán pedig leül a székre egy fülessel a fején, és énekel. Semmi extra! Csak leül és énekel. Ezt nevezem én tehetségnek. Eddig még nem nagyon követtem a hölgyemény karrierét, de lehet ez fordulópontot jelentett, igazán kellemes és fülbemászó ez a szám.
Melle Ketrin
2013. február 04. 18:31
principessa1121visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.18. Hozzászólás: 187 Csatolások: 339 Azonosító: 61185 offline |
Lehidaltam, ahogy 1:30-tól csak a vonósokat hallani, valami elképesztően gyönyörű. Nekem kéne egy ilyen verzió is ebből a dalból. :-)
Porcicca, szerintem a legjobbkor kapcsolódsz be, ha így lesz, üdv a klubban.
Porcicca, szerintem a legjobbkor kapcsolódsz be, ha így lesz, üdv a klubban.
Porcicca
2013. február 04. 18:32
Idézet (Porcicca @ 2013.02.04. 18:25)
Annyira imádom a francia művészeket - legyen az egy énekes, egy dalszerző, egy színész, egy szobrász, akármi. Árad belőlük az elegancia, a letisztultság, mindenféle puccos csilivili jajjdecuki idiótaságok nélkül is híresek és elismertek a szakmájukban, pont úgy mint Alizée az éneklésben. Mit csinál a videóban? Kommentál egy picit franciául, aztán pedig leül a székre egy fülessel a fején, és énekel. Semmi extra! Csak leül és énekel. Ezt nevezem én tehetségnek. Eddig még nem nagyon követtem a hölgyemény karrierét, de lehet ez fordulópontot jelentett, igazán kellemes és fülbemászó ez a szám.
Én is imádom őket. A francia nyelv egyébként nagyon szép, dallamos én pedig imádom. Alizée-t a kezdetektől fogva ismerem, a többi francia művésszel csak most ismerkedem. És bár nem érhetnek a nyomába (szerintem legalábbis) mind nagyon tehetségesek és minőségi zenét csinálnak. Mellesleg ők sosem a botrányaikkal kerülnek a címlapra, sokkal inkább arra helyeződik a hangsúly, ami számít: a tehetségük.
Porcicca
2013. február 04. 18:38
Idézet (Melle Ketrin @ 2013.02.04. 18:32)
Én is imádom őket. A francia nyelv egyébként nagyon szép, dallamos én pedig imádom. Alizée-t a kezdetektől fogva ismerem, a többi francia művésszel csak most ismerkedem. És bár nem érhetnek a nyomába (szerintem legalábbis) mind nagyon tehetségesek és minőségi zenét csinálnak. Mellesleg ők sosem a botrányaikkal kerülnek a címlapra, sokkal inkább arra helyeződik a hangsúly, ami számít: a tehetségük.
Így van, egyetértek, nem csak amit a franciák tehetségéről, hanem amit a nyelvük szépségéről is írtál. Nagyon szépen cseng minden tekintetben, dallamos, tényleg olyan jó érzés csak hallgatni is. (Bárcsak beszélném!) Tudom hogy más francia is van a zenei palettán, de úgy igazából még csak Alizée-ről hallottam, szerintem neki sikerült a legjobban befutnia az összes közül, és gondolom világhírnévre is tett szert. Kíváncsi vagyok, hogy vajon tud-e más nyelveket, vagy pl. angolt. De úgy rémlik, mintha egyszer rátévedtem volna a Twitterére(de nem biztos hogy az övé volt), és talán csak franciául láttam volna kiírásokat.
2013. február 04. 21:52
Tud angolul egy kicsit, és egy kicsit spanyolul is. De nem igazán beszéli őket. Twitterre is csak franciául ír, bár a hivatalos dolgokat igazán megoszthatná angolul is, mert nem kell hozzá nagy angoltudás. Vagy legalább a hivatalos oldalára kerülhetnének ki angolul is a dolgok... Anno a Psychédélices idején ha jól emlékszem volt lehetőség angolul is olvasni a dolgokat... bár nem sok minden volt rajta. De gondolom úgy van vele ő is, mint a legtöbb francia, hogy ha szereted őt, meg akarod érteni, akkor tanuld meg a nyelvét. Végülis jogos, mert ő nem tanulhat meg minden rajongója nyelvén. Én mondjuk tervezem is az évben (újra) elkezdeni franciául tanulni
Porcicca
2013. február 04. 22:21
Eric Saade fan 7visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.16. Hozzászólás: 191 Csatolások: 5 Azonosító: 155585 offline |
én értem ,mit mond :') Alizé♥
2013. február 04. 23:11
Én sajnos nem, hacsak valaki le nem fordítja nekem minimum angolra Kivéve a dalszövegeit, mert azok közül a legtöbbet megértem, mivel a fordításukat némelyiknek már kívülről tudom
Porcicca
Kapcsolódó sztárok
Itt van J.Lo válasza arra, hogy Ben Affleck Jennifer Garnerrel töltötte a Hálaadást
Itt van J.Lo válasza arra, hogy Ben Affleck Jennifer Garnerrel töltötte a Hálaadást
Új fotót posztolt a sztár.
Sokan már kínosnak tartják a Wicked sztárjainak viselkedését, Ariana Grande szerelme megvédte az énekesnőt
Sokan már kínosnak tartják a Wicked sztárjainak viselkedését, Ariana Grande szerelme megvédte az énekesnőt
Megvédte Arianát a kedvese.
Családi fotót posztolt Hailey Bieber
Családi fotót posztolt Hailey Bieber
Pillantást engedett a családi idillbe.
Lindsay Lohan a dubaji életről mesélt
Lindsay Lohan a dubaji életről mesélt
Ez a legnagyobb különbség Los Angeleshez képest.
Ariana Grande ezt az egyet nem volt hajlandó megtenni a Wickedért
Ariana Grande ezt az egyet nem volt hajlandó megtenni a Wickedért
Volt valami, amire nemet mondott.
Szomorú hírt jelentett be Jennifer Garner
Szomorú hírt jelentett be Jennifer Garner
Fájdalmas dolog érte a családot.
Ezért szeretett bele Ariana Grandéba Ethan Slater
Ezért szeretett bele Ariana Grandéba Ethan Slater
A Wicked forgatásán szeretett bele.