Cikksorozatunk következő részében napjaink egyik legfelkapottabb és legsikeresebb énekesnőjét elemezzük ki.
A teljes cikkhez kattints ide!
Hírességek stílusevolúciója — Katy Perry
2013. február 04. 13:42
Törpilla Csajsziivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.22. Hozzászólás: 122 Csatolások: 0 Azonosító: 192070 offline |
Hát..az biztos, hogy most a legszebb, főleg 2011-ben.:33
2013. február 04. 13:51
év 2000.02.17sztármániás |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.15. Hozzászólás: 1466 Csatolások: 73 Azonosító: 153023 offline |
Joo cikk lett :-)
2013. február 04. 13:57
Glamster☾ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 11.03.16. Hozzászólás: 3280 Csatolások: 10727 Azonosító: 147418 offline |
2011-ben, amikor először befestette a haját, érezhetően gond volt, hiszen egy nő nem dönt ilyen drasztikus átalakulás mellett "csak úgy". Ez fokozódott 2012-re, ahol év vége felé kezdett önmagára találni. Most szinte sugárzik, elképesztően gyönyörű és nagyon boldog vagyok, hogy kicsit elkezd visszakacsingatni a One Of The Boys korszak akusztikus vonala a megjelenésben is.
Katy-t 2008-ban szerettem meg, elképesztően egyedi volt az akkori stílusa (is), imádtam, bár szerintem a "cukorkás-giccsparádé" is elment egynek. Katy új, szerethetőbb, naivabb oldalát ismertük meg a nagyszájú, lázadó lány mellett. Mostanában pedig egy érett, kiegyensúlyozott nőt látok, akinek mind a zenéje, mind pedig a megjelenése, kisugárzása komolyodott. El sem tudom mondani, mennyire várom az új érát! Köszi a cikket, nagyon jó lett Katy
Katy-t 2008-ban szerettem meg, elképesztően egyedi volt az akkori stílusa (is), imádtam, bár szerintem a "cukorkás-giccsparádé" is elment egynek. Katy új, szerethetőbb, naivabb oldalát ismertük meg a nagyszájú, lázadó lány mellett. Mostanában pedig egy érett, kiegyensúlyozott nőt látok, akinek mind a zenéje, mind pedig a megjelenése, kisugárzása komolyodott. El sem tudom mondani, mennyire várom az új érát! Köszi a cikket, nagyon jó lett Katy
Idézet
"Van egy vonal a r-banc és a divatos között. Igyekszem egyensúlyt teremteni, mert nem akarok olcsónak tűnni."
- szerintem eddig jól csinálta Nem mutogatja magát olyan ízléstelenül és nem árulja a testét, mint például a barátnője, Rih. Remélem meg is marad ilyennek.
2013. február 04. 14:01
Mogyorócskavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.13. Hozzászólás: 301 Csatolások: 0 Azonosító: 187662 offline |
Szerintem jól nézki ..de a legjobban : 2011, 2012, 2013
2013. február 04. 14:02
Mostanában nagyon elegáns. Maradjon is ilyen, elegem van a mellmutogatós korszakából
2013. február 04. 14:08
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2744 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline |
szeretem ezeket a stílusevolúciós cikkeket Katynek is minden jól áll,pont,mint Avrilnek
2013. február 04. 14:16
Amikor az I Kissed a Girl kijött és még Travie-vel volt akkor volt a legszebb, de még most is gyönyörű.
2013. február 04. 14:18
selena_taylor_fan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.18. Hozzászólás: 1879 Csatolások: 108 Azonosító: 153268 offline |
Már nagyon vártam,hogy Katyről is legyen egy ilyen sorozat
Én (ahogy a többség is) 2008-ban ismertem,amikor kijött az I kissed a girl című dala.Nekem tetszik a stílusa.Nekem a One of the boys és a Teenage dream korszaka is nagyon tetszett.Nagyon tetszik benne,hogy mindig megújul,és hogy a klipjeiben mindig egy új oldalát mutatja meg.Vannak kicsit bolondosabb dalai (pl:California gurls vagy a Last friday night),de olyanok is,amiknek komoly mondanivalójuk van (pl:The one that got away).Valamiért mindeggyik dala meg tud fogni.A kedvenc számaim tőle: az I kissed a girl,a Hot n cold,a Waking up in Vegas,a teenage drem,a Firework és a The one that got away.
Kíváncsi vagyok milyen lesz a következő albuma.Valahol mintha azt nyilatkozta volna,hogy az új albuma valamivel komolyabb lesz,mint az eddigiek.
Én (ahogy a többség is) 2008-ban ismertem,amikor kijött az I kissed a girl című dala.Nekem tetszik a stílusa.Nekem a One of the boys és a Teenage dream korszaka is nagyon tetszett.Nagyon tetszik benne,hogy mindig megújul,és hogy a klipjeiben mindig egy új oldalát mutatja meg.Vannak kicsit bolondosabb dalai (pl:California gurls vagy a Last friday night),de olyanok is,amiknek komoly mondanivalójuk van (pl:The one that got away).Valamiért mindeggyik dala meg tud fogni.A kedvenc számaim tőle: az I kissed a girl,a Hot n cold,a Waking up in Vegas,a teenage drem,a Firework és a The one that got away.
Kíváncsi vagyok milyen lesz a következő albuma.Valahol mintha azt nyilatkozta volna,hogy az új albuma valamivel komolyabb lesz,mint az eddigiek.
2013. február 04. 14:19
Katy mindenhol annyira gyönyörű és eddig minden nagyon jól állt neki.
2013. február 04. 14:26
ducsaiannasztármániás |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.13. Hozzászólás: 2140 Csatolások: 5 Azonosító: 162041 offline |
Egyre gyönyörűbb Mindig csodálatosan néz ki
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.