Cikksorozatunk következő részében napjaink egyik legfelkapottabb és legsikeresebb énekesnőjét elemezzük ki.
A teljes cikkhez kattints ide!
Hírességek stílusevolúciója — Katy Perry
2013. február 04. 13:42
|
|
Törpilla Csajsziivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.22. Hozzászólás: 122 Csatolások: 0 Azonosító: 192070 offline
|
Hát..az biztos, hogy most a legszebb, főleg 2011-ben.:33
2013. február 04. 13:51
|
|
év 2000.02.17sztármániás |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.15. Hozzászólás: 1463 Csatolások: 73 Azonosító: 153023 offline
|
Joo cikk lett :-)
2013. február 04. 13:57
|
|
Glamster☾ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 11.03.16. Hozzászólás: 3280 Csatolások: 10727 Azonosító: 147418 offline
|
2011-ben, amikor először befestette a haját, érezhetően gond volt, hiszen egy nő nem dönt ilyen drasztikus átalakulás mellett "csak úgy". Ez fokozódott 2012-re, ahol év vége felé kezdett önmagára találni. Most szinte sugárzik, elképesztően gyönyörű és nagyon boldog vagyok, hogy kicsit elkezd visszakacsingatni a One Of The Boys korszak akusztikus vonala a megjelenésben is.
Katy-t 2008-ban szerettem meg, elképesztően egyedi volt az akkori stílusa (is), imádtam, bár szerintem a "cukorkás-giccsparádé" is elment egynek. Katy új, szerethetőbb, naivabb oldalát ismertük meg a nagyszájú, lázadó lány mellett. Mostanában pedig egy érett, kiegyensúlyozott nőt látok, akinek mind a zenéje, mind pedig a megjelenése, kisugárzása komolyodott. El sem tudom mondani, mennyire várom az új érát! Köszi a cikket, nagyon jó lett
Katy
Nem mutogatja magát olyan ízléstelenül és nem árulja a testét, mint például a barátnője, Rih. Remélem meg is marad ilyennek.
Katy-t 2008-ban szerettem meg, elképesztően egyedi volt az akkori stílusa (is), imádtam, bár szerintem a "cukorkás-giccsparádé" is elment egynek. Katy új, szerethetőbb, naivabb oldalát ismertük meg a nagyszájú, lázadó lány mellett. Mostanában pedig egy érett, kiegyensúlyozott nőt látok, akinek mind a zenéje, mind pedig a megjelenése, kisugárzása komolyodott. El sem tudom mondani, mennyire várom az új érát! Köszi a cikket, nagyon jó lett
Idézet
"Van egy vonal a r-banc és a divatos között. Igyekszem egyensúlyt teremteni, mert nem akarok olcsónak tűnni."
- szerintem eddig jól csinálta
2013. február 04. 14:01
|
|
Mogyorócskavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.13. Hozzászólás: 301 Csatolások: 0 Azonosító: 187662 offline
|
Szerintem jól nézki ..de a legjobban : 2011, 2012, 2013
2013. február 04. 14:02
Mostanában nagyon elegáns. Maradjon is ilyen, elegem van a mellmutogatós korszakából
2013. február 04. 14:08
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
szeretem ezeket a stílusevolúciós cikkeket
Katynek is minden jól áll,pont,mint Avrilnek
2013. február 04. 14:16
Amikor az I Kissed a Girl kijött és még Travie-vel volt akkor volt a legszebb, de még most is gyönyörű.
2013. február 04. 14:18
|
|
selena_taylor_fan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.18. Hozzászólás: 1878 Csatolások: 108 Azonosító: 153268 offline
|
Már nagyon vártam,hogy Katyről is legyen egy ilyen sorozat
Én (ahogy a többség is) 2008-ban ismertem,amikor kijött az I kissed a girl című dala.Nekem tetszik a stílusa.Nekem a One of the boys és a Teenage dream korszaka is nagyon tetszett.Nagyon tetszik benne,hogy mindig megújul,és hogy a klipjeiben mindig egy új oldalát mutatja meg.Vannak kicsit bolondosabb dalai (pl:California gurls vagy a Last friday night),de olyanok is,amiknek komoly mondanivalójuk van (pl:The one that got away).Valamiért mindeggyik dala meg tud fogni.A kedvenc számaim tőle: az I kissed a girl,a Hot n cold,a Waking up in Vegas,a teenage drem,a Firework és a The one that got away.
Kíváncsi vagyok milyen lesz a következő albuma.Valahol mintha azt nyilatkozta volna,hogy az új albuma valamivel komolyabb lesz,mint az eddigiek.
Én (ahogy a többség is) 2008-ban ismertem,amikor kijött az I kissed a girl című dala.Nekem tetszik a stílusa.Nekem a One of the boys és a Teenage dream korszaka is nagyon tetszett.Nagyon tetszik benne,hogy mindig megújul,és hogy a klipjeiben mindig egy új oldalát mutatja meg.Vannak kicsit bolondosabb dalai (pl:California gurls vagy a Last friday night),de olyanok is,amiknek komoly mondanivalójuk van (pl:The one that got away).Valamiért mindeggyik dala meg tud fogni.A kedvenc számaim tőle: az I kissed a girl,a Hot n cold,a Waking up in Vegas,a teenage drem,a Firework és a The one that got away.
Kíváncsi vagyok milyen lesz a következő albuma.Valahol mintha azt nyilatkozta volna,hogy az új albuma valamivel komolyabb lesz,mint az eddigiek.
2013. február 04. 14:19
Katy mindenhol annyira gyönyörű és eddig minden nagyon jól állt neki.
2013. február 04. 14:26
|
|
ducsaiannasztármániás |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.13. Hozzászólás: 2140 Csatolások: 5 Azonosító: 162041 offline
|
Egyre gyönyörűbb
Mindig csodálatosan néz ki
Kapcsolódó sztárok
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Hát persze, hogy ő is ott volt!
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Elárulta, mi okozta a legnagyobb gondot.
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Rengeteg híres vendég volt.
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Fény derült a dologra.
Nicola Peltz a bátyja lagzija kapcsán szólt be Brooklyn Beckham kishúgának
Nicola Peltz a bátyja lagzija kapcsán szólt be Brooklyn Beckham kishúgának
Még mindig csatázik a két család.
Taylor Swift és Travis Kelce próbavacsorájának dekorja: ilyen virág díszíti a sztár esküvőjét
Taylor Swift és Travis Kelce próbavacsorájának dekorja: ilyen virág díszíti a sztár esküvőjét
Megkezdődött a ceremóniasorozat.
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Fény derült arra, ki volt a szerencsés.

0 felhasználónak tetszik: