Összegyűjtöttük a leggyakoribb mondásokat, amelyek szülőktől származnak, és utánanéztünk, vajon valóban igazat állítanak-e.
A teljes cikkhez kattints ide!
A hat legértelmetlenebb dolog, amit a szülők mondanak
2013. február 05. 15:02
2013. február 05. 15:08
|
olsenfan.. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.22. Hozzászólás: 4644 Csatolások: 22828 Azonosító: 146002 offline
|
Marha jó cikk lett!
2013. február 05. 15:09
|
|
CrazyHeartx3ॐ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.20. Hozzászólás: 1850 Csatolások: 43 Azonosító: 176171 offline
|
de jó cikk lett:DD egyébként, én tudnák még anyámtól egy pár értelmetlen mondást írni.. a kedvencem az, mikor mondja: "Én olyan szeretnék lenni, mint a barátnőd." - Másnap múlva mondok neki valamit ami nem tetszik neki, és ez a válasz: "Tudjad kivel beszélsz kislányom, én nem a barátnőd vagyok!"
1 felhasználónak tetszik:
leyla113
2013. február 05. 15:17
hát eddig ez a legnagyobb hülyeség , de mégis igaz xd
2013. február 05. 15:20
|
|
Adrii Stylesvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.15. Hozzászólás: 216 Csatolások: 44 Azonosító: 186046 offline
|
Szuper cikk lett! Hogy ez mennyire igaz..
2013. február 05. 15:21
Ez a kislányos ügy de durva ! Amúgy bár olyan szoktam lenni néha, mint egy 8 éves én is sokkal éretebb vagyok a koromnál.
2013. február 05. 15:25
az utolsó nagyon tetszik , és a mi generációnk sokkal fejlettebb mint a szülőké
xD vicces , de sok igazság van ezekben , jó cikk lett , feldobta a napom
2013. február 05. 15:26
|
|
blackstar15visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.29. Hozzászólás: 359 Csatolások: 0 Azonosító: 190645 offline
|
A végén az a 12 éves kiscsajos tök durva!!
2013. február 05. 15:29
Ennél nagyobb hülyeséget életemben nem hallottam, ezt a cikket is tuti valami lázongó hülyék találták ki, (már nem a szerzőre gondolok, félreértés ne essen), de nehogy egy 11 éves intelligensebb legyen mint a szülő, vagy értelmesebb, mindegy, attól, hogy testileg/fizikailag érettebb, szerintem az agya nem lesz tele se ésszel, se tapasztalattal. Pláne a pénz nem fán terem téma, hát nem szó szerint kell érteni, ebből is látszik az értelmi színvonal. A többihez meg inkább nem is szólok hozzá...
2013. február 05. 15:34
|
|
evil.girl-4everúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.15. Hozzászólás: 12 Csatolások: 0 Azonosító: 186085 offline
|
2013. február 05. 15:39
|
|
cielCarat |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.02. Hozzászólás: 2897 Csatolások: 0 Azonosító: 163123 offline
|
1.Ezt nem szó szerint kell venni, hogy mint a gyümölcs, ott van a fán és csak leszeded, hanem meg kell érte dolgozni.
2.Ezt pedig úgy értik, hogy ha csak hülyeséget tudsz beszélni, inkább ne is mond ki. Gyakran hallom én is a suliban, mikor a tanár ezt mondja az osztálytársaimnak.
3.Jó, oké, ez a másik hülyeség. Csak nézzük meg egy pl. egy középiskolában, hogy egyre romlik a színvonal. Pl. az én sulimba olyanokat felvettek, hogy nyolcadikban alig volt hármas (és ez egy elég erős iskola [volt...valamikor]), aztán megbukott kilencből. Hát akkor az is marhára okos, és egyre több ilyen van.
4.Ezzel a szöveggel rá akarják venni a gyereket, hogy becsülje meg az ételt, ne dobja ki, ne pazaroljon.
5.Ezt nem is értem??!
6.Azt, hogy zárkózott vagy, nem úgy értik, hogy sokat ül a gép előtt, hanem hogy alig beszél a szülőkkel, semmint se mond el. Ez nem feltétlenül a gép hibája, ha sokat van a szabadban, lehet akkor is zárkózott, ha hazamegy.
Elnézést, de ez a cikk egy nagy marhaság.
2.Ezt pedig úgy értik, hogy ha csak hülyeséget tudsz beszélni, inkább ne is mond ki. Gyakran hallom én is a suliban, mikor a tanár ezt mondja az osztálytársaimnak.
3.Jó, oké, ez a másik hülyeség. Csak nézzük meg egy pl. egy középiskolában, hogy egyre romlik a színvonal. Pl. az én sulimba olyanokat felvettek, hogy nyolcadikban alig volt hármas (és ez egy elég erős iskola [volt...valamikor]), aztán megbukott kilencből. Hát akkor az is marhára okos, és egyre több ilyen van.
4.Ezzel a szöveggel rá akarják venni a gyereket, hogy becsülje meg az ételt, ne dobja ki, ne pazaroljon.
5.Ezt nem is értem??!
6.Azt, hogy zárkózott vagy, nem úgy értik, hogy sokat ül a gép előtt, hanem hogy alig beszél a szülőkkel, semmint se mond el. Ez nem feltétlenül a gép hibája, ha sokat van a szabadban, lehet akkor is zárkózott, ha hazamegy.
Elnézést, de ez a cikk egy nagy marhaság.
1 felhasználónak tetszik:
leyla113
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Hát persze, hogy ő is ott volt!
Cara Delevingne bevallotta: összejött Amber Hearddel
Cara Delevingne bevallotta: összejött Amber Hearddel
A magánéletéről mesélt.
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Rengeteg híres vendég volt.
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Fény derült arra, ki volt a szerencsés.
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Elárulta, mi okozta a legnagyobb gondot.
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Fény derült a dologra.
Blake Lively dühös Taylor Swiftre
Blake Lively dühös Taylor Swiftre
Megvolt az utolsó csepp a barátságuk végének poharában?