A hat legértelmetlenebb dolog, amit a szülők mondanak
2013. február 05. 17:55
gizike1998 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.21. Hozzászólás: 773 Csatolások: 337 Azonosító: 156036 offline |
Tényleg nagyon jó cikk valahol teljes mértékbe igaza van ,nekem is szoktak hasól dolgot mondani...
2013. február 05. 17:56
Im a SlaveForBritneyʙʀɪɴᴛʏ ʙɪᴄʜ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.27. Hozzászólás: 4352 Csatolások: 409 Azonosító: 186761 offline |
Áhh, az 1. tarolt.
2013. február 05. 18:04
Guardian Angelvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.21. Hozzászólás: 196 Csatolások: 0 Azonosító: 158925 offline |
Nagyon jó cikk lett!
2013. február 05. 18:04
LadyAlyMama Roach |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.02.25. Hozzászólás: 3202 Csatolások: 7322 Azonosító: 88389 offline |
Ez hatalmas. Jó cikk lett. Amúgy nagyon igaz az 5. Néhány esetben azt kell mondjam, sajnos... Köztem és a húgom közt 3 év van, és már köztünk meglátszik mennyire máshogy fejlőd(t)ünk.
KocskyB, persze jót akarnak ez egyértelmű, de néha tudnak jönni ilyenekkel, és csak azért, hogy lerázzanak. Nekem mondjuk ninc silyen gondom, soha nem is volt.
Azért nem kellene ilyen komolyan venni ezt a cikket.
KocskyB, persze jót akarnak ez egyértelmű, de néha tudnak jönni ilyenekkel, és csak azért, hogy lerázzanak. Nekem mondjuk ninc silyen gondom, soha nem is volt.
Azért nem kellene ilyen komolyan venni ezt a cikket.
2013. február 05. 18:05
Nagyon jó cikk! Tényleg rengeteg igazság van benne. Főleg az afrikással értek egyet, de a többi is nagyon igaz szerintem.
2013. február 05. 18:22
Lili5512 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.07. Hozzászólás: 1057 Csatolások: 371 Azonosító: 185626 offline |
Hogya jó francba lehet valaki olyen elmeroggyant hogy beperli a saját apját???
Szerintem ennek a gyereknek a nevelését a szülök már az elején elrontották!
De ez a legjobb cikk! Gratula !!
Szerintem ennek a gyereknek a nevelését a szülök már az elején elrontották!
De ez a legjobb cikk! Gratula !!
2013. február 05. 18:26
DreamGirl11visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.25. Hozzászólás: 392 Csatolások: 0 Azonosító: 192276 offline |
Az első nagyon nagy! Nagyon jó cikk lett!
2013. február 05. 18:28
ElodyEinzelgänger |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.08. Hozzászólás: 9491 Csatolások: 674 Azonosító: 154912 offline |
Én soha nem kapok szobafogságot xD csak internetmegvonást... amúgy nekem leggyakrabban azt mondják, h ne válogassak, mert az afrikaiak a kenyérhéjat is megennék vagymi xd
2013. február 05. 18:32
Úgy tűnik én ilyen szempontból mázlista vagyok, mert egyszer sem hallottam ezeket a mondatokat elhangzani a szüleim szájából. Lehet azért sem mondogatnak ilyen dolgokat, mert én sem alapozom meg, hogy ilyeneket vágjanak a fejemhez. Egyébként ami azt illeti egy-két állítással inkább vitába szállnak. Anyukám vele egyrangúnak tekint, az engem érintő dolgokban kikéri a véleményem illetve szokott tőlem tanácsokat kérni. Mindig azt mondja, hogy annyit egyek, amennyi jól esik nekem. Olyat pedig soha nem is mondana, hogy ne fejtsem ki a véleményem. Mindig azt mondja legyek őszinte, bármennyire is fáj az igazság. És mindemellett az én anyukám a szobafogságot értelmetlennek tartja. Lehet, hogy ez másoknak furcsa, de nekem igazán remek a kapcsolatom anyukámmal. Sosem lázadtam fel ellene, mivel tudom, hogy mindig jót szeretne nekem. És nem, nem kell azt gondolni, hogy mindent megengednek nekem, mert egyáltalán nem igaz, csak meghallgatnak és, ha azután is rossz ötletnek tartanak valamit, akkor nem is próbálkozom tovább. Felfogom, hogy ők így gondolják és beletörődöm. Nem vágok le hisztiket...stb. Szerintem itt csak az a lényeg, hogy normálisan kommunikáljanak egymással a a szülők és a gyerekek és tartsák egymást tiszteletben.
2013. február 05. 18:35
Jessie_Horanúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.11. Hozzászólás: 69 Csatolások: 0 Azonosító: 193827 offline |
A 6-os durva:))
2013. február 05. 18:38
SzanduSs98▲ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.06. Hozzászólás: 4224 Csatolások: 184 Azonosító: 166705 offline |
Valami iszonyat jó cikk.Köszönöm!
2013. február 05. 18:38
ducsaiannasztármániás |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.13. Hozzászólás: 2140 Csatolások: 5 Azonosító: 162041 offline |
Túl fiatal vagy ahhoz, hogy megértsd! Hú ez nagyon jellemző De többi is Jó cikk
2013. február 05. 18:42
A kislány megnyerte a pert?? Húha...
Én egyszer sem kaptam eddig szobafogságot, mivel ha valamiért le is szidnak, én mindig neszélek a szüleimmel és elmondom a dolgokat az én szemszögemből is, és hogy ha ez nem tetszik nekik, akkor csak megfmondják, hogy még egyszer ne és kész. De az is megfordult már a fejemben, hogy talán csak túl engedékenyek.
Én egyszer sem kaptam eddig szobafogságot, mivel ha valamiért le is szidnak, én mindig neszélek a szüleimmel és elmondom a dolgokat az én szemszögemből is, és hogy ha ez nem tetszik nekik, akkor csak megfmondják, hogy még egyszer ne és kész. De az is megfordult már a fejemben, hogy talán csak túl engedékenyek.
2013. február 05. 18:55
Saphira |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.31. Hozzászólás: 685 Csatolások: 3 Azonosító: 195049 offline |
Én szobafogságot még nem kaptam, pedig sok hülyeséget csináltam már, de a leszidáson kívül semmi büntetést nem kaptam. Egyébként jó lett a cikk, érdekes, és van benne igazság, remélem lesz még folytatása, mert biztos vannak még olyan értelmetlen dolgok amit szülők mondanak a gyereküknek.
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.