Justin Lolly című szerzeménye tegnap jelent meg – először pozitív hatást ért el a Belieberek körében, de miután meghallották a szülők, hogy miről is szól a dal, felháborodtak. És hogy miről szól? Maga az énekes, Justin Bieber péniszéről!
A teljes cikkhez kattints ide!
Botrányt okozott Justin Bieber új dala
2013. február 06. 10:12
2013. február 06. 10:16
Im a SlaveForBritneyʙʀɪɴᴛʏ ʙɪᴄʜ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.27. Hozzászólás: 4352 Csatolások: 409 Azonosító: 186761 offline |
Hogy tud írni és énekelni olyanról, ami nincs neki?
2013. február 06. 10:17
biebsúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.27. Hozzászólás: 77 Csatolások: 0 Azonosító: 181709 offline |
ugyanmar ez a szam jo hany szamnak van ilyen szovege-.- a szulok meg torodhetnenek massal is mint hogy mit csinal jus.. mostmar szanalmas hogy mindig a bajt keresik benne erre nem is tortentek meg vagy "hamis vadak"
2013. február 06. 10:34
Idézet (biebs @ 2013.02.06. 10:17)
ugyanmar ez a szam jo hany szamnak van ilyen szovege-.- a szulok meg torodhetnenek massal
Az a baj, hogy egyre többnek. Én sem örülnék neki, ha a gyerekem azt hallgatná: "she wants to kiss my d*ck" mert tulajdonképpen erről van szó. Még én sem hallgatnék ilyet! Aki tud dalt szerezni, énekelni VAGY csak törődik a rajongóival, nem ad ki ocsmányságot a keze közül. Ha rockénekes lenne a kilencvenes években, és erről énekelne, az oké. Az egy korszak volt. De ez a figyelemfelkeltés és pöcegödör netovábbja
10 felhasználónak tetszik:
Szandi0820,
Im a SlaveForBritney,
LaGirl9292,
Selilyn,
Vampiregirl1,
itsjustme,
Darkness,
Glamster,
MadHatter,
Jolie_77
2013. február 06. 10:36
marvellanytime-traveller |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.28. Hozzászólás: 1426 Csatolások: 133 Azonosító: 172167 offline |
Szerintem meg van bolondulva teljesen ez a gyerek, már nem tudja mivel legyen címlapon. Szánalmas..
2013. február 06. 10:46
Idézet (Courtneyy @ 2013.02.06. 10:34)
Az a baj, hogy egyre többnek. Én sem örülnék neki, ha a gyerekem azt hallgatná: "she wants to kiss my d*ck" mert tulajdonképpen erről van szó. Még én sem hallgatnék ilyet! Aki tud dalt szerezni, énekelni VAGY csak törődik a rajongóival, nem ad ki ocsmányságot a keze közül. Ha rockénekes lenne a kilencvenes években, és erről énekelne, az oké. Az egy korszak volt. De ez a figyelemfelkeltés és pöcegödör netovábbja
Szerintem itt nem csak egy "kiss-ről" van szó
Amúgy pedig teljes mértékben igazad van. Én sem értem mire jó ez az egész, de azzal, hogy Justin bekerült az elit rapperek körébe teljesen megváltozott. Persze nem várom el, hogy a mai napig is One Time-al hódítson, de azért ezt az egész "Bieber felnőtt" dolgot lehetne sokkal okosabban is csinálni...
1 felhasználónak tetszik:
Selilyn
2013. február 06. 10:47
DarknessMisanthrope Vegan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.18. Hozzászólás: 8003 Csatolások: 8879 Azonosító: 175987 offline |
Ha még csak ez az egy szólna erről!
Néha nekem is van olyan balszerencsés napom, amikor meghallok néhány pop és hasonló számot, amit én hallok az mind a bulizásról, az ivásról és a sz.xről szól, és még csodálkoznak, hogy hogyan viselkednek manapság a gyerekek...
Néha nekem is van olyan balszerencsés napom, amikor meghallok néhány pop és hasonló számot, amit én hallok az mind a bulizásról, az ivásról és a sz.xről szól, és még csodálkoznak, hogy hogyan viselkednek manapság a gyerekek...
2 felhasználónak tetszik:
Im a SlaveForBritney,
MadHatter
2013. február 06. 11:07
mse90@bnormal cortexikid |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.18. Hozzászólás: 1877 Csatolások: 1418 Azonosító: 178057 offline |
És mi a helyzet azzal a Whistle című dallal, fogalmam-sincs-kitől?
Manapság az összes nagy "sláger" tele van szexuális tartalommal, és egyre kevésbé próbálják leplezni.
Manapság az összes nagy "sláger" tele van szexuális tartalommal, és egyre kevésbé próbálják leplezni.
1 felhasználónak tetszik:
Im a SlaveForBritney
2013. február 06. 11:08
fannika6visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.22. Hozzászólás: 327 Csatolások: 0 Azonosító: 184299 offline |
hát nem tudom nekem tetszik ez a szám! és télleg már nem olyan gyerekes! amugy meg én nem tudok benne csalódni még így se!van egy csomó ember aki ennél még durvábbakat énekel és azokat csak elengedik a fülük mellett!persze ha Justin tesz ilyet rögtön botrányt csap mindenki..szánalom -.-" nézzék meg a szülők a többi énekes magyar szövegét és akkor ámulhatna de nagyon! ajj most énekelt egy olyan számot ami nem az a szokásos Justin!És? valakiknek az összes száma ilyenekről szól -.-" szálljanak le Justinról mert nem hinném hogy ezzel most olyan rosszat tett!
I LOVE JUSTIN...a Belieberek mindig veled maradnak! <3 <3
(amugy meg ja,ne keressék már folyton benne a hibát)
I LOVE JUSTIN...a Belieberek mindig veled maradnak! <3 <3
(amugy meg ja,ne keressék már folyton benne a hibát)
2013. február 06. 11:35
Niloúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.04.05. Hozzászólás: 79 Csatolások: 0 Azonosító: 92268 offline |
A dolog lényege nem ott van, hogy melyik pop, rock vagy rap zene szól a szexről, vagy tartalmaz vulgáris szöveget. Egy normális szülő egyszerűen kikapcsolja a rádiót, ha olyanok szólnak és kész. Azért háborodtak fel igazán, mert egy tini sztár dala tartalmazza ezeket, amiket már egészen kicsik is hallgatnak és amiket a felnőttek elnéznek a gyereknek és megengedik.
Nem feltétlenül tartom problémának, hogy fel akar nőni a srác, minden tini sztár egyszer kinövi magát és a picit idősebb korosztályt is meg akarja ragadni, de ha ez a helyzet, akkor számolnia kell, hogy a régi rajongók közül elveszít párat és ez a folyamat nem lesz zökkenőmentes.
Nem feltétlenül tartom problémának, hogy fel akar nőni a srác, minden tini sztár egyszer kinövi magát és a picit idősebb korosztályt is meg akarja ragadni, de ha ez a helyzet, akkor számolnia kell, hogy a régi rajongók közül elveszít párat és ez a folyamat nem lesz zökkenőmentes.
2013. február 06. 11:39
a szám jó de erről én sem tudtam, nem értettem először a szöveget. dehát mindegy
2013. február 06. 12:38
csilagosegcalifornia dream.♡ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.25. Hozzászólás: 2316 Csatolások: 850 Azonosító: 128064 offline |
szeretem Justint de ez szánalmas...
Kapcsolódó sztárok
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
A kislány nem élte túl a szülést.
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Kiderülhet, kitől szerezte a drogokat.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
A színésznő riposztja meglepte a férfi vendégeket.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.