Botrányt okozott Justin Bieber új dala
2013. február 06. 19:52
belieber4ever |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.11. Hozzászólás: 657 Csatolások: 0 Azonosító: 193770 offline |
„Ha a kis hatéves lányok nem állnak készen arra, hogy ezt hallgassák, akkor ne tegyék. És akkor mi van, ha a dal a szexről szól? Justin 19, és már nem az aranyos Babyvel akar hódítani.”
igazuk van!!
Belieber vook es Justin mar 19
igazuk van!!
Belieber vook es Justin mar 19
2013. február 06. 19:53
Meg mondtam hogy a biberek védeni fogják ezt a b*zit.Ő egy tucatsztár,semmi tehetsége.Ez a szám a nők felé megalázó.Az mindegy ki írta,de bíborka énekelte.(ha azt lehet éneklésnek nevezni)Kit érdekel,hogy 19 éves?Agyilag egy csecsemő szintjén van.Ó,bocsánat megsértem a cscsemőket...
2013. február 06. 20:13
Attól, mert valaki 19 éves "felnőtt", még nem kell a f*száról "énekelni"... Nem ettől lesz valaki felnőtt. Amúgy szerintem az a helyzet vele, hogy már nincs ihlete, nem tud mit kitalálni, így maradnak neki a botrányok és az idióta dalszövegei...
2013. február 06. 20:35
Kicsilány16♡イαяα♡ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.06. Hozzászólás: 1826 Csatolások: 421 Azonosító: 146753 offline |
Egomániás nyomorék XD
Már bocsánat:D
Már bocsánat:D
2013. február 06. 20:47
Hát, ez nekem sokkhatás, sose volt ilyen, mint most... viszont nagy Belieber nem vok. igen, 19 éves, de ez nem azt jelenti, h a f*száról kell énekelni. félő, h többször fog ilyen szövegű dalokat énekelni, am a zene jó, csak a szöveg a gáz
2013. február 06. 21:36
Olgaaa12† |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.13. Hozzászólás: 1231 Csatolások: 32 Azonosító: 191496 offline |
Úristeen... Ez teljesen megbolondult, mondjuk az már igaz hogy nem kis fiú, de akkor sem kéne ilyenekről énekelnie. Én nem hallottam ezt a dalt de ha ilyenről szól nem is vagyok rá kiváncsi..
2013. február 06. 22:16
DreamGirl11visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.25. Hozzászólás: 392 Csatolások: 0 Azonosító: 192276 offline |
Értelmes dal egy értelmes embertõl.
Többen írták, hogy Justin már 19 éves. És? A rajonggóinak a többséte nem elég érett ehhez, de nem is ez a leggfõbb baj, hanem az, hogy manapság errõl kell, hogy szóljon egy dal, semmi mondanivalóval...
Többen írták, hogy Justin már 19 éves. És? A rajonggóinak a többséte nem elég érett ehhez, de nem is ez a leggfõbb baj, hanem az, hogy manapság errõl kell, hogy szóljon egy dal, semmi mondanivalóval...
2013. február 07. 00:06
Azt nem értem igazából hogy miért vannak a szülők ezen a konkrét számon kiakadva. Szó szerint minden egyes mainstream előadó a szexről énekel, vagy burkoltan, vagy totál nyíltan. Miért nincs akkor betiltve Britney Spears meg Rihanna meg FloRida meg az összes többi? Azért, mert ebből jön a pénz gyerekek. A szexizmust, miszoginizmust lehet eladni mert erre figyelnek fel az emberek és ez a szociálisan elfogadott nézőpont. Sajnos az ilyen jellegű dalok nem fognak megszűnni létezni attól még hogy egy Justin Bieber számot betiltottak - a társadalmunknak gyökerestül kell megváltoznia.
2013. február 07. 08:53
Bérces DánielSeth Rollins |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.12. Hozzászólás: 3239 Csatolások: 120 Azonosító: 180109 offline |
Nem a dalaiban kéne kiélnie szexuális vágyait!
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.