Starity

Újságírás

2 oldal 1 2
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2013. október 03. 15:53 #21
- törölt felhasználó -    
Idézet (Sally Sparrow @ 2013.10.02. 09:59)
Hogy állnak egyébként a tanulmányaid?

Ha senki nem olvassa a topikot, és nem reagál, akkor szerintem nincs túl sok értelme. pardon.gif
Köszönöm, egész jól.smileeee.gif Sajnos idén osztályfőnök tartja azt a heti egy szakmai órát, amit erre az évre kaptunk, és azok borzalmasan telnek. Csak behoz újságokat, és egész órán olvassuk a cikkeket, írni nem szoktunk. Egyetlen szerencse, hogy a tavalyi tanárnőmmel tartom a kapcsolatot, folyton levelezünk, és ő mindig mond valami témát, amiről írhatok. Egyébként csak hárman maradtunk kommunikáció szakon, és a másik két lány gondolkozik a szakváltáson, szóval bajban vagyok. Nem tudom, mi lesz, mert az egyik csak miattam marad, de ha nem szeretné ezt csinálni, úgyis el fog menni, egyedül meg kizárt, hogy maradhatok.
1 felhasználónak tetszik: Sally Sparrow
2013. október 04. 12:10 #22
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

StátuszSoy una chica húngara, chenoísta y apasionada por Londres.
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 10969
Csatolások: 8081
Azonosító: 128114
Idézet (VastagCsabiFaan @ 2013.10.03. 15:53)
Ha senki nem olvassa a topikot, és nem reagál, akkor szerintem nincs túl sok értelme. pardon.gif 
Köszönöm, egész jól.smileeee.gif Sajnos idén osztályfőnök tartja azt a heti egy szakmai órát, amit erre az évre kaptunk, és azok borzalmasan telnek. Csak behoz újságokat, és egész órán olvassuk a cikkeket, írni nem szoktunk. Egyetlen szerencse, hogy a tavalyi tanárnőmmel tartom a kapcsolatot, folyton levelezünk, és ő mindig mond valami témát, amiről írhatok. Egyébként csak hárman maradtunk kommunikáció szakon, és a másik két lány gondolkozik a szakváltáson, szóval bajban vagyok. Nem tudom, mi lesz, mert az egyik csak miattam marad, de ha nem szeretné ezt csinálni, úgyis el fog menni, egyedül meg kizárt, hogy maradhatok.

Lehet, hogy olvasnák, csak nem biztos, hogy mindenki reagál. Persze tudom, hogy jó érzes meg fontos a visszacsatolás...
Jaj, hát ez tényleg nem a legszerencsésebb. Ebből sokat nem lehet tanulni, az tény és való. Még szerencse, hogy a volt tanárod foglalkozik veled, hogy tartjátok a kapcsolatot és segít. Szomorú, hogy ilyen kevesen vagytok. Gondolom ebben nagy szerepet játszik / játszott az is, hogy az órák színvonala is lejjebb esett... Ha minden kötél szakad, még mindig ott a segítőkész volt tanár, vele folytathatod iskolai keretek nélkül is. Általa még szert tehetnél egyéb kapcsolatokra is, amik a későbbiekben hasznosak lehetnének. Azt sem tartom kizártnak, hogy megírsz 1-2 nagyon klassz cikket és megszervezik, hogy megjelenhessen. Észrevesznek és ismerni fogják már a neved. wink.gif smileeee.gif

Kitartást kívánok és sok sikert! smileeee.gif
2013. október 04. 17:07 #23
- törölt felhasználó -    
Idézet (Sally Sparrow @ 2013.10.04. 12:10)
Lehet, hogy olvasnák, csak nem biztos, hogy mindenki reagál. Persze tudom, hogy jó érzes meg fontos a visszacsatolás...
Jaj, hát ez tényleg nem a legszerencsésebb. Ebből sokat nem lehet tanulni, az tény és való. Még szerencse, hogy a volt tanárod foglalkozik veled, hogy tartjátok a kapcsolatot és segít. Szomorú, hogy ilyen kevesen vagytok. Gondolom ebben nagy szerepet játszik / játszott az is, hogy az órák színvonala is lejjebb esett... Ha minden kötél szakad, még mindig ott a segítőkész volt tanár, vele folytathatod iskolai keretek nélkül is. Általa még szert tehetnél egyéb kapcsolatokra is, amik a későbbiekben hasznosak lehetnének. Azt sem tartom kizártnak, hogy megírsz 1-2 nagyon klassz cikket és megszervezik, hogy megjelenhessen. Észrevesznek és ismerni fogják már a neved. wink.gif smileeee.gif
Kitartást kívánok és sok sikert! smileeee.gif

Az igazából nem annyira, hogy az órák színvonala rosszabb lett. Kilencen kezdtünk tavaly, ebből ketten már félévkor távoztak, a többiek megbuktak, illetve egy volt, aki szakot váltott, mert rájött, hogy nem való neki az újságírás. De a másik két lánynál nyilván ez is egy ok. Igen, szerencsém van, hogy ott a volt tanárnőm, ő tényleg nagyon sokat segített tavaly is, és idén csak még többet.smileeee.gif
Köszönöm szépen! smileeee.gif
1 felhasználónak tetszik: Sally Sparrow
2013. október 05. 19:44 #24
- törölt felhasználó -    
Örülök, hogy elkészítetted ezt a topikot. Nekem is minden vágyam, hogy újságíró legyek, de semmi komolyabbra nem kell gondolni, nem tanulom az újságírást, csak egy álom, ami akár teljesülhet is.. blush.gif
Az itt lévő cikkeimben többnyire pozitívan vélekednek, aminek nagyon örülök.. wink.gif laugh.gif
2 oldal 1 2
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!