A Super Bowlon történt fellépés nem aratott osztatlan sikert, az állatvédők tiltakoznak Beyoncé akkor viselt ruhája ellen.
A teljes cikkhez kattints ide!
Tiltakozik a PETA Beyoncé bőrruhája ellen
2013. február 06. 17:49
NewYorkGirl3új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.20. Hozzászólás: 63 Csatolások: 0 Azonosító: 187964 offline |
A PETAnak maximálisan igaza van, elvégre egy sztárnak az öltözködés terén is jó példát kell mutatnia.
1 felhasználónak tetszik:
Pöttömke
2013. február 06. 17:52
Soha nem vennék fel állatbőrből készült ruhát. Semmivel sem jobb, mintha egy ember hulláját tekernénk a nyakunk köré.
Mióta láttam egy videót arról, hogyan nyúzzák meg a világ szegényebb országaiban az állatokat, még inkább tiltakozom a bőr- és szőrmeruhák viselése ellen.
Mióta láttam egy videót arról, hogyan nyúzzák meg a világ szegényebb országaiban az állatokat, még inkább tiltakozom a bőr- és szőrmeruhák viselése ellen.
Pöttömke
2013. február 06. 17:53
Igazuk van, de szerintem jól áll neki a ruha, megmár úgysem tehetnek semmit.
2013. február 06. 17:54
LadyAlba88 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.04. Hozzászólás: 1140 Csatolások: 200 Azonosító: 142600 offline |
Imádom Beyoncé-t, de ezen szokásával én sem vagyok kibékülve, mivel nagyon szeretem az állatokat! Frászt kapok mikor meglátom valami szőrmébe bújva!
Pöttömke
2013. február 06. 17:55
jézusom, nem is gondoltam volna hogy így nyúzzák meg szerencsétlen állatot, szörnyű
2013. február 06. 17:55
starity girl2000chill |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.07. Hozzászólás: 5156 Csatolások: 172 Azonosító: 185641 offline |
Szegény állatok! Te jó ég! Ekkora borzalmas dolgot!
2013. február 06. 17:56
mse90@bnormal cortexikid |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.18. Hozzászólás: 1877 Csatolások: 1418 Azonosító: 178057 offline |
Továbbra is tartom, hogy én biza a PETA szavára nem adok, minimális információ tulajdonában adják ki az ilyen nyilatkozatokat, a mákfene tudja, hogy igazából miféle bőrből készült Beyoncé ruhája.
2013. február 06. 18:00
bubblegum..hivatásos boszorkány |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.13. Hozzászólás: 2173 Csatolások: 14 Azonosító: 175571 offline |
az állatvédők minden lehető dologba belekötnek. ezzel akarják magukra vonni a figyelmet? ez az embereket nem nagyon motiválja :') nem mintha nem lenne bajom az állatkínzással, de egy bőr ruha még nem a világvége
2013. február 06. 18:00
PöttömkeMiss Brightside |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.05. Hozzászólás: 5011 Csatolások: 14884 Azonosító: 161655 offline |
Idézet (mse90 @ 2013.02.06. 17:56)
Továbbra is tartom, hogy én biza a PETA szavára nem adok, minimális információ tulajdonában adják ki az ilyen nyilatkozatokat, a mákfene tudja, hogy igazából miféle bőrből készült Beyoncé ruhája.
Gondolom a tervezőtől tudják hogy milyen bőrből készült a ruha, vagy bevizsgáltatták.
Amúgy Beyoncéról annyiszor kelt napvilágra olyan hír, hogy előszeretettel visel állati szőrmét, vagy bőrt a fellépésein, hogy Én elhiszem hogy ez a ruha bizony valódi bőr... Elismerem tehetségét, de jár ezért egy fekete pont Neki.
TheDanush
2013. február 06. 18:02
LadyAlba88 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.04. Hozzászólás: 1140 Csatolások: 200 Azonosító: 142600 offline |
mse90 ez is igaz! És most jut eszembe, hogy lehet, hogy egy ilyen drága ruhát csak úgy nem dobált volna a közönség közé! Bár ki tudja...
2013. február 06. 18:07
Jolie_77♥generation terrorist♥ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 9304 Csatolások: 38938 Azonosító: 186395 offline |
Egy ilyen népszerű hírességnek valóban jó példát kellene mutatnia. Sokan utálják a PETA-t, csak éppen a lényeget felejtik el: nem a szervezet maga a fontos, hanem a céljuk: az állatok védelme.
Egy bőrruha még nem a világvége? Itt nem csak egy bőrruháról van szó... főleg egy olyan nő esetében, aki gyakran visel bőrt és szőrmét.
Egy bőrruha még nem a világvége? Itt nem csak egy bőrruháról van szó... főleg egy olyan nő esetében, aki gyakran visel bőrt és szőrmét.
Glamster
2013. február 06. 18:13
LadyAlyMama Roach |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.02.25. Hozzászólás: 3202 Csatolások: 7322 Azonosító: 88389 offline |
Uram isten. A cím elolvasása után azt gondoltam biztosan túlzás, de végig olvasva a cikket... Te jó ég. Ez boralmas. Nagyon tetszik ez a ruha, de biztosan meg lehetett volna oldani ezt állatok megölése nélkül is. :S
Glamster
2013. február 06. 18:18
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 9304 Csatolások: 38938 Azonosító: 186395 offline |
Ha a sztárok nem azt reklámoznák, hogy jaj de menő vagy, ha te is szőrmét és bőrt hordasz, akkor talán kisebb lenne az igény az ilyen dolgokra és kevesebb állatot ölnének meg. Bár az emberi kapzsiság és kegyetlenség határtalan, szóval lehet, hogy már a kisebb népszerűség sem segítene.
2013. február 06. 18:19
Meisan∆ spica ∆ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.22. Hozzászólás: 2261 Csatolások: 88 Azonosító: 156156 offline |
Sokan utálják a PETA-t? De miért...?
Amúgy nem mindegy, hogy milyen bőrből készül? Mármint, úgy értem, nem kéne pitonbőrből készült ruhákat hordani. Most komolyan, mitől jobb az? Mert nem mű? Szerintem undorító az állatbőrből készült ruha.
Amúgy nem mindegy, hogy milyen bőrből készül? Mármint, úgy értem, nem kéne pitonbőrből készült ruhákat hordani. Most komolyan, mitől jobb az? Mert nem mű? Szerintem undorító az állatbőrből készült ruha.
2013. február 06. 18:23
Idézet (Meisan @ 2013.02.06. 18:19)
Sokan utálják a PETA-t? De miért...?
Sokan utálják a PETA-t, mert túlzásnak érzik, amit csinálnak - a figyelemfelhívó kampányaik és fotóik egyeseket zavarnak. Érdekes módon az nem zavarja ezeket az embereket, hogy az állatokat hogyan tartják és végzik ki, mennyit szenvednek, mielőtt hamburger vagy kabát lesz belőlük. Ahogyan az sem zavar sok embert, hogy a szemfesték vagy testápoló, amit használnak, sok millió egér, nyuszi, kutya, macska és egyéb állat életébe került - akik pokoli kínokat álltak ki az ember kényelméért.
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.