Február 11-én debütált Rihanna legújabb videoklipje, a Stay, amely, állítása szerint, nagyon érzelmes és személyes.
A teljes cikkhez kattints ide!
Klippremier: Rihanna — Stay
2013. február 12. 11:07
2013. február 12. 11:21
"Mikky Ekko is szerepel benne" ??? Hol, mikor? Lehet, hogy csak fantom szegény? A dalt imádom, de a klip számomra csalódás. Mintha csak a saját dalán próbálna elérzékenyülni, kevesebb sikerrel. Sokkal jobb klipet is eltudtam volna képzelni ehhez a dalhoz. Pozitívum, hogy Riri kevés sminkkel is csodaszép.
2 felhasználónak tetszik:
Im a SlaveForBritney,
Törpemókus
2013. február 12. 11:26
Glamster☾ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 11.03.16. Hozzászólás: 3280 Csatolások: 10727 Azonosító: 147418 offline |
Nem ez a klip, csak egy jelenet. A teljeset itt nézhetitek meg: http://www.mtv.co.uk/artists/rihanna/video/stay
1 felhasználónak tetszik:
Im a SlaveForBritney
2013. február 12. 11:34
Idézet (Glamster @ 2013.02.12. 11:26)
Nem ez a klip, csak egy jelenet. A teljeset itt nézhetitek meg: http://www.mtv.co.uk/artists/rihanna/video/stay
Köszönöm. Azért így mindjárt más.
A klip is tetszik. Ennek a Mikkynek nem csak a hangja, de a haja is olyan szép. Nem is néz ki rosszul.
2 felhasználónak tetszik:
Im a SlaveForBritney,
Glamster
2013. február 12. 11:40
Glamster☾ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 11.03.16. Hozzászólás: 3280 Csatolások: 10727 Azonosító: 147418 offline |
Idézet (Norah @ 2013.02.12. 11:34)
Köszönöm. Azért így mindjárt más.
A klip is tetszik. Ennek a Mikkynek nem csak a hangja, de a haja is olyan szép. Nem is néz ki rosszul.
Én éjfélig vártam a klippremiert, és először ezt a kiadott jelenetet láttam meg, amit klipként hirdettek. Hát, rendesen meglepődtem, mondom nem sok dolga volt a vágónak Mondjuk a teljes klip sem egy nagy hűhó, de azért csak szép Amúgy nekem tetszik - mindkettő -, mert nagyon érzelmes. Rih remek színésznő
Szerk: már youtube-on is megtaláltam
Im a SlaveForBritney
2013. február 12. 11:49
Im a SlaveForBritneyʙʀɪɴᴛʏ ʙɪᴄʜ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.27. Hozzászólás: 4352 Csatolások: 409 Azonosító: 186761 offline |
Örülök annak, hogy ehhez a dalhoz készült el a 2. klip, mivel személyes kedvencem az albumról. Igazából sejteni lehetett, hogy nem ez az igazi klip. Rihannának nem szokása ilyen túl egyszerű dolgokat kiadnia. Ha azt a videót nézem, amit Glamster linkelt be, akkor tetszik, bár a cikkbe rakott videóval sincs sok bajom.
Remélem, hogy az ehhez hasonló minőségű dalokhoz fog csak klipet készíteni. Bár gondolom nyáron kiadja majd a Right Now-ot, ami a legtucatsz@rabb az egész lemezről.
Remélem, hogy az ehhez hasonló minőségű dalokhoz fog csak klipet készíteni. Bár gondolom nyáron kiadja majd a Right Now-ot, ami a legtucatsz@rabb az egész lemezről.
Törpemókus
2013. február 12. 11:51
Appalache |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.18. Hozzászólás: 505 Csatolások: 15 Azonosító: 149552 offline |
Azt a k*rva, de gyönyörű ez a szám! Még nem is hallottam. Megmondom őszintén, rég leírtam Rihannát, de ha ilyen jó az új albuma, mint ez a dal, érdemes neki adni egy esélyt... Nem tudom. A Grammy-n is gyönyörű volt, az előadása is nagyon tetszett, csak félek, hogy ez megint valami átmeneti dolog, a következő albuma (jövőre?) meg majd tuctuc lesz. De ez tényleg szép munka, a klip is remekül átviszi az érzelmeket,amiket maga a dal közvetít.
2013. február 12. 12:01
prézliPókasszony |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 09.09.12. Hozzászólás: 8037 Csatolások: 25737 Azonosító: 107627 offline |
Nem csalódtam benne: meztelen . Amúgy egy kis sminket dobhattak még volna rá, mert borzalmasan néz ki! Remélem, nem fogják annyit nyomatni, mint a Diamondsot, mert attól már herótom van.
Yaroslava
2013. február 12. 12:49
sMokEe.cLouDMakaveli |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.07. Hozzászólás: 3054 Csatolások: 1445 Azonosító: 191058 offline |
Fantasztikus ès gyönyörű ez a szám !!
2013. február 12. 13:19
Bérces DánielSeth Rollins |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.12. Hozzászólás: 3239 Csatolások: 120 Azonosító: 180109 offline |
Rihanna számai mindig jók ez is!!!!!!!!!!!!
2013. február 12. 13:22
LadyAlyMama Roach |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.02.25. Hozzászólás: 3202 Csatolások: 7322 Azonosító: 88389 offline |
Kár, hogy a videót nem lehet megnézni, majd utána keresek, de nekem nem igazán jönnek be a lasú számok. Meg van az az idő mikor inkább azt hallgatnék, de ritka.
Kapcsolódó sztárok
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Megnyílt az állapotáról.
Szó sincs öngyilkosságról! Liam Payne nem akart meghalni
Szó sincs öngyilkosságról! Liam Payne nem akart meghalni