Rebecca Black a minap egy rádióban nyilatkozott a egy fontos problémáról, a kiközösítésről.
A teljes cikkhez kattints ide!
Rebecca Black a kiközösítésről nyilatkozott
2013. február 13. 14:41
Im a SlaveForBritneyʙʀɪɴᴛʏ ʙɪᴄʜ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.27. Hozzászólás: 4352 Csatolások: 409 Azonosító: 186761 offline |
Nem akarok gonosz lenni, de a drága Rebecca épp magának köszönheti, hogy kiközösítik. Vagyis gondolom már a hatalmas karrierje előtt se volt normális.
2013. február 13. 14:49
DoooDuuDoreen Tomlinson ^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.14. Hozzászólás: 3227 Csatolások: 547 Azonosító: 171198 offline |
Idézet (Im a SlaveForBritney @ 2013.02.13. 14:41)
Nem akarok gonosz lenni, de a drága Rebecca épp magának köszönheti, hogy kiközösítik. Vagyis gondolom már a hatalmas karrierje előtt se volt normális.
Egyetértek!!!
2013. február 13. 15:00
BellaLove♥Young, Wilde and Free♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.11. Hozzászólás: 1037 Csatolások: 0 Azonosító: 180095 offline |
Valaki nem is tehet róla hogy kiközösítik.. ott van hugoom.. nagyon szerették de az osztály fele bántotta meg uszították rá a többi gyereket és nem csinált semmit irigyek voltak rá mert nagyon szép..:/ Utána meg ilyen kissebb tiniszépségversenyen lett 6. és utána szinte nem is szoltak hozzá szinte semmi meg csúfolták. szóval erről nem mindenki tehet hogy kiközösítik
2013. február 13. 15:05
Bérces DánielSeth Rollins |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.12. Hozzászólás: 3239 Csatolások: 120 Azonosító: 180109 offline |
Így van!!!!!!!!!!!!!!
2013. február 13. 15:06
Szépség? Meg milyen karrier? :S A kiközösítést meg csak magának köszönheti - lehet jobban alakult volna az élete, ha nem szabadítja ránk a sikerdalát.
2 felhasználónak tetszik:
Im a SlaveForBritney,
bibicsibi
2013. február 13. 15:47
PinkBarbieLittle Butterfly |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.13. Hozzászólás: 1975 Csatolások: 0 Azonosító: 177766 offline |
Itt most nem az a lényeg, hogy milyen a hangja...vannak érzései és ez a lényeg! Engem is 2 éven keresztül piszkáltak az általánosban, de szerencsére sikerült kitörnöm belőle. Persze, most is vannak ilyenek akik próbálnak bántani, de velük nem foglalkozok.
2013. február 13. 15:53
Te Úristen! Én már nem is tudom, hogy mit csináljak. Itt nem az a lényeg, hogy van-e hangja, avagy sem. Hanem az, hogy milyen nemes cél érdekében nyilatkozik és tiltakozik. Komolyan mondom, néhányan annyira gyerekesek vagytok. Felejtsétek már el egy percre is, hogy szeretitek-e vagy sem Rebeccát (amúgy megsúgom, én se szívlelem), és próbáljatok JÓINDULATÚAK lenni. Vagy csak el gondolkodni, hogy titeket is piszkáltak-e az iskolában...
2013. február 13. 16:04
heyitsamyMT▪chatnoir |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.15. Hozzászólás: 2032 Csatolások: 34 Azonosító: 143368 offline |
Nevetséges, ami itt megy. Én sem szeretem ezt a csajt, sőt. A legkisebb mértékben sem nevezhető énekesnőnek, csak egy wannabe celebecske, akinek sikerült magát lejáratnia. De könyörgöm! Olvassázok már el, mit nyilatkozott. Itt a tehetségtelensége most a legkevésbé sem releváns, nem tudom, mit kell felhánytorgatni.
2013. február 13. 16:13
Oké, lássuk be a Friday című dalával leírta magát.
De könyörgöm, ő is ember, egy tinilány, neki is vannak érzései, ahogy mindenki másnak is. És ez nagyon szép tőle, hogy ilyeneket nyilatkozik.
Szóval, most hagyjuk békén Rebeccát, mert igaza van
De könyörgöm, ő is ember, egy tinilány, neki is vannak érzései, ahogy mindenki másnak is. És ez nagyon szép tőle, hogy ilyeneket nyilatkozik.
Szóval, most hagyjuk békén Rebeccát, mert igaza van
2013. február 13. 16:37
AlkonyatGirl18visszatérő vendég |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 13.02.12. Hozzászólás: 217 Csatolások: 0 Azonosító: 195889 offline |
Nagyon jól teszi, senkit sem szabad kiközösíteni
2013. február 13. 16:49
mariana1998visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.11. Hozzászólás: 307 Csatolások: 0 Azonosító: 133064 offline |
Sajnos a mai világba ez már mindennapos
Én is voltam kiközösítve .Én örülök hogy a sztárok is kampányolnak ez ügyben ,akár szeretem akár nem az adott sztárt
Én is voltam kiközösítve .Én örülök hogy a sztárok is kampányolnak ez ügyben ,akár szeretem akár nem az adott sztárt
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Megint Nickre akadtak ki.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.