Megjelent a One Way Or Another One Direction-féle feldolgozása. A dalt jótékony célból énekelték fel.
A teljes cikkhez kattints ide!
Jótékony célból énekelnek az angol srácok
2013. február 19. 14:38
kestyDreamer |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.13. Hozzászólás: 1338 Csatolások: 79 Azonosító: 125014 offline |
Eszméletlen büszke vagyok rájuk és már most jobb ha az összes HATER elkerüli ezt a cikket mert ha egy rossz szót mernek mondani ezzel kapcsolatban nagyon megkapják a magukét! Nagyon nemes ez tőlük és nagyon jó hogy tényleg nem szálltak el! Szerintem nagyon jó lett a feldolgozása!
2013. február 19. 14:41
Azért ez tényleg szép tőlük , és a dalból sok pénz fog összegyűlni pont most néztem az iTunes-t , és 23 országból 23 országba van a top 10-be a dal , és ebből 13 országba első^^
2013. február 19. 14:42
x Maite_Sandra xanxious kitty |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.10. Hozzászólás: 3074 Csatolások: 76 Azonosító: 143003 offline |
Ez nagyon kedves tőlük, jó hogy segítettek. (:
De attól még csak 5 másodpercet tudtam meghallgatni a számból mert nagyon.... rossz. ^^
De attól még csak 5 másodpercet tudtam meghallgatni a számból mert nagyon.... rossz. ^^
Bárki bármit mond, nagyon jó emberek és tehetségesek ! A dal pedig nagyon jó, a klippet is nagyon várom már ! Büszke vagyok rájuk !
1D forever !!!
1D forever !!!
Igen, akárhányan utálják is őket, ez rohadtul nemes dolog. :'D Persze van, aki még ebben is talál kivetnivalót, öröm lesz olvasni...
2013. február 19. 14:44
Igen <3 Ők mindig is ilyenek voltak és ilyenek is maradnak
2013. február 19. 14:44
KazuoMrs. Howell |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.16. Hozzászólás: 7085 Csatolások: 5676 Azonosító: 165377 offline |
Nem vagyok egy bazi nagy rajongója a 1D-nek, sőt, nem is kedvelem a zenéjüket, de ez egy nagyon szép gesztus volt tőlük. Minden tiszteletem az övék.
1 felhasználónak tetszik:
ophely88
2013. február 19. 14:47
Idézet (kesty @ 2013.02.19. 14:38)
Eszméletlen büszke vagyok rájuk és már most jobb ha az összes HATER elkerüli ezt a cikket mert ha egy rossz szót mernek mondani ezzel kapcsolatban nagyon megkapják a magukét!
Tyű, na erre kíváncsi vagyok. Egyébként a sok általad említett hater csak simán nem érti, hogy mi olyan nagy cucc egy Simon bácsi által összerakott, tehetségesnek sem épp mondható cukifiú-bandában. Nyilván csak nem látunk a szemünktől.
Idézet
Ízlések és pofonok, sokan nem tartják őket tehetségesnek, de azt mindenkinek el kell ismernie, hogy fiatal koruk ellenére nem szálltak el, és példaértékű, hogy ahogy csak tudnak, segítenek, akár befolyásukkal, akár saját kezük által.
Nem feltétlen azért segítenek, mert ez az életcéljuk, hanem mert a felsőbb utasítás arról szólt, hogy fiaim, csomagoltok, és mentek Afrikába, vita nincs. Persze az szép, hogy legalább kitalálta valaki, hogy jótékonykodjanak, de a nyakamat rá, hogy nem valamelyik cukifiú mondta, hogy na gyerekek, menjünk Afrikába, mert ez annyira nemes dolog! Személy szerint akkor mondom, hogy igen, valóban önzetlenül jótékonykodnak, ha külön-külön is lesz belőlük valaki, és akkor csinálják. Most csak egy nagy reklámfogás és megvezetés az egész vándireksön. Hogy miért? Mert fiatalok, helyesek (??), és mert emiatt rengeteg pénz van bennük.
2013. február 19. 14:49
Saphira |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.31. Hozzászólás: 685 Csatolások: 3 Azonosító: 195049 offline |
Szerintem nagyon jó emberek és ez kedves tőlük. És itt most tegyük félre azt hogy valaki utálja őket, valaki meg szereti. Mert ezt akármelyik szemszögből nézzük, azért elismerő, hogy segítenek, és nem csak az arcukat adják az egészhez, hanem még pénzzel is segítenek.
2013. február 19. 14:51
Idézet (Cynthia @ 2013.02.19. 14:47)
Tyű, na erre kíváncsi vagyok. Egyébként a sok általad említett hater csak simán nem érti, hogy mi olyan nagy cucc egy Simon bácsi által összerakott, tehetségesnek sem épp mondható cukifiú-bandában. Nyilván csak nem látunk a szemünktől.
Nem feltétlen azért segítenek, mert ez az életcéljuk, hanem mert a felsőbb utasítás arról szólt, hogy fiaim, csomagoltok, és mentek Afrikába, vita nincs. Persze az szép, hogy legalább kitalálta valaki, hogy jótékonykodjanak, de a nyakamat rá, hogy nem valamelyik cukifiú mondta, hogy na gyerekek, menjünk Afrikába, mert ez annyira nemes dolog! Személy szerint akkor mondom, hogy igen, valóban önzetlenül jótékonykodnak, ha külön-külön is lesz belőlük valaki, és akkor csinálják. Most csak egy nagy reklámfogás és megvezetés az egész vándireksön. Hogy miért? Mert fiatalok, helyesek (??), és mert emiatt rengeteg pénz van bennük.
Egyébként talán igazad lehet. Vagyis nem a fiúkra értve, én hiszek benne, hogy önszántukból mentek ki. De ha megnézel róluk egy videót, amin ott voltak, Zayn például sírt. Nem hiszem, hogy fokhagymát használt, vagy valaki a háttérben sokkolta valamivel. Úgyhogy eléggé nagy hatással volt rájuk ez az utazás, ráadásul adományoztak is, tehát nem gondolom, hogy megjátszva vagy megrendezve lenne ez az egész.
1 felhasználónak tetszik:
Sugarbabes
2013. február 19. 14:51
Lisa7003fitnessfan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.16. Hozzászólás: 4369 Csatolások: 188 Azonosító: 151228 offline |
Én imádom őket úgy, ahogy vannak. Mindegyikőjük imádnivaló és az valóban figyelemreméltó, hogy segítenek, egy sztárban azt is figyelni kell, hogy jótékonykodó-e és ők 100%-ban azok! A zenéjük is nagyon szerethető.
2013. február 19. 14:55
Laura_hehe_1Dvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.30. Hozzászólás: 185 Csatolások: 0 Azonosító: 186940 offline |
Cynthia csak annyit fűznék hozzá a monológodhoz, hogy ha ők mondják, hogy menjenek ide vagy oda akkor azt a menedzsment sosem engedi! Ez tényleg így van! Akár hiszed akár nem.
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.