Nathan Sykes becsajozott
2013. február 20. 14:16
Még meg nem erősítik én csak reménykedem hogy nem igaz. Remélem nincsenek komoly terveik mert hát... szerintem egyáltalán nem illenek össze és ez a csaj annyira.. nem szimpatikus vagy nem is tudom... Nathan jobbat is választhatott volna.. és a LFW-en készült képeken sem úgy néztek ki mintha oda lennének egymásért.
2013. március 14. 13:39
|
|
PoseidonXD |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.24. Hozzászólás: 677 Csatolások: 186 Azonosító: 192186 offline
|
Nem tudom mit lat ebben a lanyban!! De izlesek is pofonok!! Velem jobban osszeillene
) Jo csak vicc volt
2013. március 23. 16:27
Nagyon ronda egy lány,nem tom szegény Nathan mit eszik benne annyira,az orra széles és a szemei is messze vannak egymástól!Térj már észhez Nathan!
2013. április 10. 13:42
Bírom Nathant, de annyira nem vagyok beleesve, hogy ne kívánjam neki hogy jólérezze magát
Remélem boldog
2013. április 22. 18:05
|
|
dorii98visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.31. Hozzászólás: 241 Csatolások: 16 Azonosító: 157066 offline
|
És most jön a sok irigy rajongó.
Ugyan már! lehet,hogy Dionnenak széles az orra és nagy a feje stb. ,de nőljetek már végre fel.Miért te szebb vagy?Senkise tökéletes én sem vagyok az.Különben is ,ha Nathannak Dionne tetszik,akkor vele fog járni.Biztos nem cseréli le a bnőjét csak ,mert a rajongóinak nem tetszik.Arról nem beszélve,hogy a belső is fontos,nem csak a külső.
Cikkhez visszatérve : Grat nekik és aztán sokáig
Cikkhez visszatérve : Grat nekik és aztán sokáig
2013. május 22. 23:18
Tisztázzuk már... Mióta számít, hogy néz ki, ha szeretik egymást. Tudtommal nem tehet róla, hogy ilyen így született, vannak hibái, és? Pont ez a szép benne?
Látom ti csak a külsőségekre mentek.
Látom ti csak a külsőségekre mentek.
2013. június 20. 18:14
|
|
JhoannyTúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.02. Hozzászólás: 4 Csatolások: 0 Azonosító: 179221 offline
|
nyugi! nincsenek együtt. utána néztem angol oldalakon. pár hónapig randiztak, de aztán rájöttek, hogy ez így nem működik, így csak barátok maradtak. úgyhogy nyugi! még mindig szingli, és ő is megmondta, hogy csak nagyon jó HAVEROK!!!
Millie Bobby Brown férje alig segít a színésznőnek a gyermeknevelésben?
Millie Bobby Brown férje alig segít a színésznőnek a gyermeknevelésben?
Lesifotókon háborodtak fel az emberek.
Benny Blanco olyan helyen csókolta meg Selena Gomezt, hogy elpirulunk a kép láttán
Benny Blanco olyan helyen csókolta meg Selena Gomezt, hogy elpirulunk a kép láttán
Továbbra is dúl köztük a szerelem.
Perrie Edwards szerint Zayn Malik megcsalta őt Gigi Hadiddal
Perrie Edwards szerint Zayn Malik megcsalta őt Gigi Hadiddal
Meglepő dolgot árult el.
Most már tényleg nagyon aggódnak a fanok Ariana Grandéért
Most már tényleg nagyon aggódnak a fanok Ariana Grandéért
Mindenki szorít neki.
Már forgatják az Off Campus második évadát - lesifotók érkeztek
Már forgatják az Off Campus második évadát - lesifotók érkeztek
Készült néhány lesifotó a dolgozó színészekről.
Kiderült, mit gondol Brad Pitt arról, hogy a gyermekei megválnak a nevétől
Kiderült, mit gondol Brad Pitt arról, hogy a gyermekei megválnak a nevétől
Többen is elhagyták a Pittet a nevükből.

0 felhasználónak tetszik: