Beyoncé eddigi karrierje során rengeteg címlapon szerepelt. Most nézzük meg, ezek közül melyek sikerültek a legjobban, és mely címlapok sikeredtek rosszabbra.
A teljes cikkhez kattints ide!
A legjobb és legrosszabb címlapfotók — Beyoncé
2013. február 22. 16:02
|
|
sMokEe.cLouDMakaveli |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.07. Hozzászólás: 3052 Csatolások: 1445 Azonosító: 191058 offline
|
az első nagyon megfogott
2013. február 22. 16:04
|
|
WhiteRose.engedd el |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.29. Hozzászólás: 1416 Csatolások: 22 Azonosító: 186846 offline
|
Az InStyle (2011) résznél nem tetszik a ruhája..túl csicsás...de maga Beyoncé nagyon csini!
2013. február 22. 16:08
Gyönyörű mindenhol, még a "rosszabb" címlapfotókon is!!
2013. február 22. 16:09
|
|
An_d_ainebriant |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.07. Hozzászólás: 4176 Csatolások: 4784 Azonosító: 146789 offline
|
Beyoncet mindig is gyönyörűnek tartottam,még női szemmel nézve is;a hangja után ez az első dolog,ami eszembe jut róla.Ez a cikk pedig csak még inkább megerősített abban,h nem véletlenül szeretne nem egy nő a világon olyan testi adottságokkal rendelkezni,mint ő
Nekem a felsoroltak közül a Dazed And Confused és az InStyle 2011-es címlapján tetszik a legjobban.Szerintem azokon a legszebb.
Amit kiemelnék a "rosszak" közül,az számomra egyértelműen az Ebony..Sokkalta öregebbnek látszik,mint amennyi valójában.A többin "csak" a retusálást vitték túlzásba szerintem,talán még a The Face címlapján néz ki előnytelenül.
Nekem a felsoroltak közül a Dazed And Confused és az InStyle 2011-es címlapján tetszik a legjobban.Szerintem azokon a legszebb.
Amit kiemelnék a "rosszak" közül,az számomra egyértelműen az Ebony..Sokkalta öregebbnek látszik,mint amennyi valójában.A többin "csak" a retusálást vitték túlzásba szerintem,talán még a The Face címlapján néz ki előnytelenül.
2013. február 22. 16:11
A Sports Illustrated-es tetszik a legjobban, bár a rosszak tényleg agyon vannak szerkesztve, de akkor sem olyan tragikusak, mint például Vanessa Hudgens rossz címlapjai.
2013. február 22. 16:14
|
|
Im a SlaveForBritneyʙʀɪɴᴛʏ ʙɪᴄʜ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.27. Hozzászólás: 4352 Csatolások: 409 Azonosító: 186761 offline
|
A jónak tituláltak közül az 1. nem tetszik annyira. De a többi..
A rosszak közé pedig az utolsót egyáltalán nem raktam volna be. Oké, nem a legjobb, de azért nem is rossz.
1 felhasználónak tetszik:
Misao
Kapcsolódó sztárok
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Fény derült arra, ki volt a szerencsés.
Blake Lively dühös Taylor Swiftre
Blake Lively dühös Taylor Swiftre
Megvolt az utolsó csepp a barátságuk végének poharában?
Súlyos pénzekbe kerülhet Travis Kelce-nek egy félrelépés - Részletek Taylor Swift házassági szerződéséből
Súlyos pénzekbe kerülhet Travis Kelce-nek egy félrelépés - Részletek Taylor Swift házassági szerződéséből
Drága lenne neki egy megcsalás.
The Boys sztárja fertőzést kapott egy szexjelenet forgatása közben
The Boys sztárja fertőzést kapott egy szexjelenet forgatása közben
Megbetegedett a forgatáson.
Nagyon úgy néz ki, hogy Ariana Grande összejött az egyik exével
Nagyon úgy néz ki, hogy Ariana Grande összejött az egyik exével
Máris egy újabb kapcsolat a láthatáron.
Már alig beszél egymással Ariana Grande és Cynthia Erivo?
Már alig beszél egymással Ariana Grande és Cynthia Erivo?
Nagyon nagy barátoknak tűntek.
Taylor Swift már tavaly elmagyarázta, miért fog ekkora esküvőt tartani
Taylor Swift már tavaly elmagyarázta, miért fog ekkora esküvőt tartani
Van egy egyszerű magyarázata.
Ilyen volt Taylor Swift és Travis Kelce esküvői meghívója - fotó!
Ilyen volt Taylor Swift és Travis Kelce esküvői meghívója - fotó!
Kiderült, milyen volt a meghívó.