2013. február 24-én, vasárnap este (magyar idő szerint hétfő hajnalban) zajlott le a várva várt, 85. Oscar-díj-átadó Los Angelesben, ahonnan a Pi élete vihette haza a legtöbb díjat, de a legjobb filmnek az Argót választották.
A teljes cikkhez kattints ide!
Kiosztották az idei Oscar-díjakat
2013. február 25. 05:59
2013. február 25. 06:10
|
|
mse90@bnormal cortexikid |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.18. Hozzászólás: 1877 Csatolások: 1418 Azonosító: 178057 offline
|
Ami a színésznőket illeti, nem akarom azt mondani, hogy én megmondtam.
De én megmondtam.
(Viccelek, valójában én is Emmanuelle-re tettem a tippemet...
)
DDL-nél az a jó, hogy majd egy hónap állt a rendelkezésére, hogy kifinomítsa azokat a poénokat. Anne Hathaway-ről nem tudom eldönteni, hogy tényleg ennyire váratlanul érte a győzelem, tényleg ennyire izgul, vagy csak rájátszik a nagy csodálkozásra.
A drága Jen meg... Elesik. A lépcsőn. Megáll az agyam.
Ben beszédén meghatódtam, nagyon aranyos és őszinte volt.
PS: Nem kell azért ennyire kihangsúlyozni Jen "tapasztalatlanságát", nem sok ember mondhatja el magáról azt egyáltalán, hogy két főszereplői Oscar jelöléssel rendelkezik, 22 évesség ide, 7 éves pálya oda. És a többi jelölt közül csak Emmanuelle meg Naomi azok, akik ténylegesen "évtizedek óta" vannak az iparban.
De én megmondtam.
(Viccelek, valójában én is Emmanuelle-re tettem a tippemet...
DDL-nél az a jó, hogy majd egy hónap állt a rendelkezésére, hogy kifinomítsa azokat a poénokat. Anne Hathaway-ről nem tudom eldönteni, hogy tényleg ennyire váratlanul érte a győzelem, tényleg ennyire izgul, vagy csak rájátszik a nagy csodálkozásra.
A drága Jen meg... Elesik. A lépcsőn. Megáll az agyam.
Ben beszédén meghatódtam, nagyon aranyos és őszinte volt.
PS: Nem kell azért ennyire kihangsúlyozni Jen "tapasztalatlanságát", nem sok ember mondhatja el magáról azt egyáltalán, hogy két főszereplői Oscar jelöléssel rendelkezik, 22 évesség ide, 7 éves pálya oda. És a többi jelölt közül csak Emmanuelle meg Naomi azok, akik ténylegesen "évtizedek óta" vannak az iparban.
1 felhasználónak tetszik:
Misao
2013. február 25. 06:52
|
|
Bérces DánielSeth Rollins |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.12. Hozzászólás: 3239 Csatolások: 120 Azonosító: 180109 offline
|
Nyert a Skyfall is juhuh!
2013. február 25. 07:07
|
|
Misaodracarys™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.11. Hozzászólás: 2123 Csatolások: 689 Azonosító: 161943 offline
|
Jen mindent csinált amit egy ilyen esemény alatt lehet; felbukott a lépcsőn,spontán felköszöntötte Emmanuelle-t,ha jól láttam egy képen középső ujjat is mutatott,mindennek tetejébe még Emma Stone-hoz is volt egy-két kedves szava.
A bájos köszönő beszédét nem is említem.
Grat, Jennifer
A bájos köszönő beszédét nem is említem.
Grat, Jennifer
2013. február 25. 07:45
|
|
szabina2522 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.06. Hozzászólás: 1359 Csatolások: 0 Azonosító: 195503 offline
|
A Merida, a bátor és a Pi élete nagyon jó film
2013. február 25. 08:14
szerintem igazságosan osztották szét a díjakat. Egyik film sem tarolt toronymgasan. Anne Hathawaynek szobrocskájának nagyon örülök, már kijárt neki. A Merida a bátor lett a legjobb animációs rajzfilm, ezen sem lepődök meg. A Pi élete kapott 4-et! Hallottam, hogy nagyon jó kis film, majd megnézem. Az Argo-akció is érdekel és a Django elszabadul című filmet is meg fogom nézni. Gratula a nyerteseknek.
2013. február 25. 08:18
|
|
SpindelFloraúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.24. Hozzászólás: 80 Csatolások: 0 Azonosító: 196667 offline
|
A merida nagyon jó!!!
2013. február 25. 08:40
|
|
boglarkabogi*Borsószem* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.08. Hozzászólás: 4183 Csatolások: 784 Azonosító: 160245 offline
|
Gratulálok a nyerteseknek!!!
2013. február 25. 09:03
Hatalmas gratuláció a nyerteseknek és a hoppon maradtaknak is. A nem nagy meglepetést okozó, papírforma DDL-nak és Anne-nek és a 2 számomra hatalmas meglepetésnek is: az elbűvölő tehetségnek Jennek és a sógorzseni Waltz bácsinak is. (Őszintén? szívem mélyén nekik drukkoltam, De! Nironak is.) Bennek, akinek most nem felezni, hanem harmadolnia kell majd azt a szobrot. Az egyik legjobb, legigényesebb Oszi'gála már hosszú idők óta ez volt. Minden díjazottnak még egyszer hatalmas gratula. (Kár, hogy nem jut el hozzájuk:))
1 felhasználónak tetszik:
Pöttömke
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively dühös Taylor Swiftre
Blake Lively dühös Taylor Swiftre
Megvolt az utolsó csepp a barátságuk végének poharában?
Megmutatta átalakult testét Elliot Page
Megmutatta átalakult testét Elliot Page
Félmeztelen képet osztott meg.
Felvállalta szerelmét Instagramon Glen Powell!
Felvállalta szerelmét Instagramon Glen Powell!
Nagyon szerelmes a híresség.
Nagyon úgy néz ki, hogy Ariana Grande összejött az egyik exével
Nagyon úgy néz ki, hogy Ariana Grande összejött az egyik exével
Máris egy újabb kapcsolat a láthatáron.
A Barátok közt sztárjával alkot egy párt Kapu Tibor?
A Barátok közt sztárjával alkot egy párt Kapu Tibor?
Kapu Tibor és Erdélyi Tímea egy párt alkot?
Ilyen volt Taylor Swift és Travis Kelce esküvői meghívója - fotó!
Ilyen volt Taylor Swift és Travis Kelce esküvői meghívója - fotó!
Kiderült, milyen volt a meghívó.
Ez lehetett a gond Margaret Qualley házasságával
Ez lehetett a gond Margaret Qualley házasságával
Kiderült, mi lehetett a baj.
Erre a dalra vonult be Taylor Swift az esküvőjén
Erre a dalra vonult be Taylor Swift az esküvőjén
Meglepő, melyik számot választotta.