Az ABC fontolgatja, hogy spin-offot készít a Once-ból megismert Bolond Kalapossal a főszerepben.
A teljes cikkhez kattints ide!
Testvérsorozatot kap a Once Upon a Time?
2013. március 03. 15:05
2013. március 03. 15:08
Nem, nem, nem! Sebastian Stan egy isten! Vagy vele, vagy sehogy.
2013. március 03. 15:13
ha nélküle lesz az új sorozat, akkor az már nem is számít testvérsorozatnak, mert nem ugyanaz a színész a szereplő... és szerintem így teljesen értelmetlen
amúgy az első évadban nagyon szerettem. a második évadban csak a 4. résznél tartok, nem láttam még benne
amúgy az első évadban nagyon szerettem. a második évadban csak a 4. résznél tartok, nem láttam még benne
2013. március 03. 15:53
|
|
Bérces DánielSeth Rollins |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.12. Hozzászólás: 3239 Csatolások: 120 Azonosító: 180109 offline
|
Annyira nem érdekel!
2013. március 03. 16:06
Stan Kalaposa nekem egyáltalán nem jött be. Szerintem egy depressziós, idegbeteg karakter még a második évadban is. Nem egy igazi Őrült Kalapos, mint pl. Depp karaktere a Burton filmben.
Lehet a spin-off jobb lesz nélküle. Én inkább egy Rumple, Hook, vagy Regina spin-offot néznék meg szívesen. Jefferson egy annyira semmilyen karakter, hogy nagyon.
Bocsi, ha ezzel most megbántottam a fanokat, de ez van. Nekem Jefferson egy cseppet sem fog hiányozni.
Lehet a spin-off jobb lesz nélküle. Én inkább egy Rumple, Hook, vagy Regina spin-offot néznék meg szívesen. Jefferson egy annyira semmilyen karakter, hogy nagyon.
Bocsi, ha ezzel most megbántottam a fanokat, de ez van. Nekem Jefferson egy cseppet sem fog hiányozni.
2013. március 03. 16:16
|
|
adrilimovisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.02. Hozzászólás: 175 Csatolások: 0 Azonosító: 197090 offline
|
Stan nélkül nem sokat fog érni!Nekem nagyon bejött a once upon a time-ban és ide is csak őt tudnám elképzelni!Én imádom a karaktert is de csak Sebastian tudja ÚGY megszemélyesíteni.
2013. március 03. 16:17
|
|
AMayaÁtérző *-* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.11.17. Hozzászólás: 2108 Csatolások: 755 Azonosító: 43838 offline
|
Ha jó színész kapja a szerepet akkor az hiteles lesz.Nem hiszem hogy csak ő tudná eljátszani.
1 felhasználónak tetszik:
Charlotte Benning
2013. március 03. 16:18
|
|
mse90@bnormal cortexikid |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.18. Hozzászólás: 1877 Csatolások: 1418 Azonosító: 178057 offline
|
Nem hinném, hogy lesz belőle valami, de ha igen, akkor meg mi az, hogy Sebastian Stan nélkül akarnak belevágni?! Akkor már legalább Andrew Lee Potts-ot szerezzék meg...
1 felhasználónak tetszik:
Misao
2013. március 03. 17:54
Én talán belenézek. Talán jót is tesz majd neki, ha nem Stan lesz Jefferson. Amúgy a második évad végén (OUAT-ra gondolok) fel fog tűnni elvileg az új Jefferson.
2013. március 04. 08:49
|
LaciR♫RL♫ |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.12.30. Hozzászólás: 979 Csatolások: 58 Azonosító: 192821 offline
|
Ha igaz, nagyon várom. de ha nem sírva fakadok http://starity.hu/images/emoticons/110.gif
2013. szeptember 25. 00:45
|
|
Prodigygirlúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.02. Hozzászólás: 2 Csatolások: 0 Azonosító: 211105 offline
|
Elég érdekes lenne, ha nélküle csinálnák... Az milyen már... :/
Szerintem nagyon jól alakít, nagyon megszerettem ebbe a sorozatba.
A Burton filmben egyébként nekem Depp abszolút nem jött be, ha már így szó volt róla
Sebastian a legjobb Kalapos <3
Szerintem nagyon jól alakít, nagyon megszerettem ebbe a sorozatba.
A Burton filmben egyébként nekem Depp abszolút nem jött be, ha már így szó volt róla
Sebastian a legjobb Kalapos <3
Kapcsolódó sztárok
Cara Delevingne bevallotta: összejött Amber Hearddel
Cara Delevingne bevallotta: összejött Amber Hearddel
A magánéletéről mesélt.
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Elárulta, mi okozta a legnagyobb gondot.
Britney Spears fiai modellnek álltak - kifutón sétáltak a párizsi divathéten
Britney Spears fiai modellnek álltak - kifutón sétáltak a párizsi divathéten
A kifutón jelentek meg a párizsi divathéten.
"Nagyon tapadós tud lenni" - itt az igazság Ariana Grande szakításáról
"Nagyon tapadós tud lenni" - itt az igazság Ariana Grande szakításáról
Újra szingli az énekesnő.
Ez az, amit Millie Bobby Brown a mai napig nem tudott megtanulni a Stranger Things miatt
Ez az, amit Millie Bobby Brown a mai napig nem tudott megtanulni a Stranger Things miatt
Kimaradt sok dolog az életéből.
Nicola Peltz a bátyja lagzija kapcsán szólt be Brooklyn Beckham kishúgának
Nicola Peltz a bátyja lagzija kapcsán szólt be Brooklyn Beckham kishúgának
Még mindig csatázik a két család.