Az ABC egyik újonca, a Zero Hour már a premier alkalmával sem hozta azt a nézőszámot, amit a csatorna elvárt tőle, így talán nem meglepő, hogy elkaszálták a sorozatot.
A teljes cikkhez kattints ide!
Nem kap több esélyt a Zero Hour
2013. március 03. 19:20
|
|
SpecialError |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.27. Hozzászólás: 664 Csatolások: 160 Azonosító: 192434 offline
|
2013. március 03. 19:58
|
|
Bérces DánielSeth Rollins |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.12. Hozzászólás: 3239 Csatolások: 120 Azonosító: 180109 offline
|
Egy újabb sorozat a sűlyesztőbe merült!
2013. március 03. 21:02
az ABC már nem tud semmi jót csinálni, rég óta olvassuk az elkaszált műsoraik listáját
2013. március 03. 23:31
|
|
zsuzsúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.08.24. Hozzászólás: 24 Csatolások: 4 Azonosító: 69922 offline
|
Pedig szerintem érdekes sorozat lett volna belőle, legalábbis az a kemény 3 rész, amit eddig leadtak, nekem bejövős volt. Vajon van rá esély, hogy kidobják dvd-n vagy túl nagy igényeim vannak?
2013. március 04. 07:05
Nem láttam még ezt a sorozatot, de azért annyira rossz nem lehetett. o_o
2013. március 05. 07:07
Kár a sorozatért, mert a pilot igen ígéretes volt. Az ABC tényleg női, illetve családi csatorna lett, és szerintem ezzel a sorozattal, ha még hagyják úgy 4-5 részig menni, talán javíthatott volna a tendenciáján. Szerintem jó kis sorozat lehetett volna.
Megvan, Nina Dobrev után kivel vigasztalódhat Shaun White
Megvan, Nina Dobrev után kivel vigasztalódhat Shaun White
Jegyespár voltak, de már szakítottak.
Kikerült az első kép Scoobyról a Scooby-Doo-ból
Kikerült az első kép Scoobyról a Scooby-Doo-ból
Nem teljesen erre számítottunk.
Előkerült egy régebbi videó az Off Campus sztárjáról - a rajongók totálisan felháborodtak
Előkerült egy régebbi videó az Off Campus sztárjáról - a rajongók totálisan felháborodtak
Felpörgött a rajongótábor egy podcast részlet miatt.
"Undi volt!" - mondta Kit Harington arról, hogy együtt kellett lennie a Trónok harca-beli kolléganőjével
"Undi volt!" - mondta Kit Harington arról, hogy együtt kellett lennie a Trónok harca-beli kolléganőjével
Nem kendőzte el a véleményét.
Az Off Campus sztárja elárulta, hogy valódi volt-e az öltözős jelenet
Az Off Campus sztárja elárulta, hogy valódi volt-e az öltözős jelenet
Valódi volt a sok férfi nemi szerv.
Botrányt kavart a Heated Rivalry sztárjának egy régi fotója
Botrányt kavart a Heated Rivalry sztárjának egy régi fotója
Sokan csalódtak benne a régi fotója miatt.

0 felhasználónak tetszik: