Új portré készült Kate Middletonról
2013. március 04. 17:05
A cikk elejét olvasva felcsillant bennem egy halvány reménysugár, izgatottan görgettem hát lejjebb, ám aztán valahogy mégis csak egy csalódott "úú b*zd" -ra futotta.
2013. március 04. 17:08
vinvirivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.14. Hozzászólás: 221 Csatolások: 0 Azonosító: 60844 offline |
Hát ezen legalább 45-nek néz ki. Az előzővel szerintem csak annyi baj van, hogy olyan furán mosolyog rajta. Ha azon lenne a "fogvillantás" sokkal jobb kép lenne.
Lunesvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.15. Hozzászólás: 467 Csatolások: 0 Azonosító: 173511 offline |
Jobban hasonlít ugyan Kate-re, de még mindig nem jó. Mikor először ránéztem, rögtön az jutott eszembe, hogy olyan technikával van festve, mint egy jobbféle karikatúra...
Blackbird03 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.24. Hozzászólás: 752 Csatolások: 284 Azonosító: 161100 offline |
Részemről inkább tűnik egy 50-es, kiöregedt, ráncos hercegnőnek, mint amilyen valójában...
2013. március 04. 17:15
bubblegum..hivatásos boszorkány |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.13. Hozzászólás: 2173 Csatolások: 14 Azonosító: 175571 offline |
lehet, hogy az előzőt sokan leszólták, de az is biztos, hogy sokkal jobb mint ez. ha már csak azt nézzük szebben is meg lett csinálva, ráadásul még élethűbb is. ezen a képen túl sok a ránc, lehet nem Kate legjobb képéről vette a mintát, de szerintem a másik még mindig sokkal jobb akárhogy is nézzük :|
2013. március 04. 17:17
hát nem tudom, hogy melyik a jobb, vagy inkább rosszabb
2013. március 04. 17:29
Jaj, ne! Szerintem inkább ezt kéne eladni. Persze, szép, de a másik - bármennyire is öregíti - sokkalta akkurátusabban van kidolgozva. Az első gyönyörű, ez sem egy firkarajz, viszont sokkal természetesebb és élethűbb!
Kapcsolódó sztárok
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Megnyílt az állapotáról.
Szó sincs öngyilkosságról! Liam Payne nem akart meghalni
Szó sincs öngyilkosságról! Liam Payne nem akart meghalni