Klippremier: Taylor Swift — 22
2013. március 13. 19:03
|
|
VictorieLeon01unikornis♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.31. Hozzászólás: 1917 Csatolások: 368 Azonosító: 172377 offline
|
szerintem minden zenéje ugyanolyan ..
2013. március 13. 19:12
|
|
Janiedreamer ^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.02. Hozzászólás: 6051 Csatolások: 43 Azonosító: 142376 offline
|
A számot már egy ideje ismerem és szeretem, a klipje meg jó lett, olyan, amilyet vártam. Vidám, bolondos, jókedvű és tayloros. Akik meg szidják két dolgot javasolok. Az egyik, hogy járjanak utána a dolgoknak és hogy nézzék meg a szöveget.
2013. március 13. 19:37
|
|
acsgeorgina98•_• |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.24. Hozzászólás: 5017 Csatolások: 3868 Azonosító: 181335 offline
|
szerintem ez olyan .........
2013. március 13. 19:44
Az új albumról kivételesen megszerettem pár számát és ez egyike azoknak. Szerintem nagyon jó lett a klip, olyan könnyed, van egy bensőségesebb hangulata főleg mivel a barátaival forgatta.
2013. március 13. 19:51
|
|
doriella |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.09. Hozzászólás: 1218 Csatolások: 1 Azonosító: 157843 offline
|
Ez az egyik kedvenc számom tőle, de szerintem a klip se nem rossz, se nem jó de inkább a rossz felé hajló, mert nekem bár ugyanígy a buli meg a felpezsdülés, meg az adrenalin jön le, nem így képzeltem el ezt a dalt, ráadásul Taylor ki is esett néha a ritmusból-mármint mozgásban....
2013. március 13. 20:49
|
|
DreamGirl11visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.25. Hozzászólás: 392 Csatolások: 0 Azonosító: 192276 offline
|
Nem Taylor védelmében, de az 1D imádók már tényleg túlzásokba esnek. Azért rossz a dala, mert Harry-vel járt? Most komolyan...!
A számról: Semmi extra, szokásos Taylor Swift, a klip is.
A számról: Semmi extra, szokásos Taylor Swift, a klip is.
2013. március 13. 21:12
A szám tetszik, de viszont annyira hasonlít a többi számához...
Kapcsolódó sztárok
Az Off Campus sztárja elárulta, hogy valódi volt-e az öltözős jelenet
Az Off Campus sztárja elárulta, hogy valódi volt-e az öltözős jelenet
Valódi volt a sok férfi nemi szerv.
Benny Blanco olyan helyen csókolta meg Selena Gomezt, hogy elpirulunk a kép láttán
Benny Blanco olyan helyen csókolta meg Selena Gomezt, hogy elpirulunk a kép láttán
Továbbra is dúl köztük a szerelem.
Millie Bobby Brown férje alig segít a színésznőnek a gyermeknevelésben?
Millie Bobby Brown férje alig segít a színésznőnek a gyermeknevelésben?
Lesifotókon háborodtak fel az emberek.
Perrie Edwards szerint Zayn Malik megcsalta őt Gigi Hadiddal
Perrie Edwards szerint Zayn Malik megcsalta őt Gigi Hadiddal
Meglepő dolgot árult el.
Óriási szerelem volt, de hamar kihunyt a tűz: így érzi magát Ariana Grande a szakítás után
Óriási szerelem volt, de hamar kihunyt a tűz: így érzi magát Ariana Grande a szakítás után
Hónapokkal ezelőtt megtörtént.
Problémák adódtak Miller Dáviddal a Birodalom forgatásán
Problémák adódtak Miller Dáviddal a Birodalom forgatásán
Miller Dávid fontos szerepet játszik a sorozatban.

0 felhasználónak tetszik: