Klippremier: Justin Timberlake — Mirrors
2013. március 20. 16:21
|
|
PoseidonXD |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.24. Hozzászólás: 677 Csatolások: 186 Azonosító: 192186 offline
|
Nagyon erzelmes es gyonyoru dal!!!Imadom Justin-t !!Igazi tehetseg ,orulok hogy visszatert imadom a hangjat!
2013. március 20. 18:03
|
|
brigi92fcbvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.02.08. Hozzászólás: 468 Csatolások: 0 Azonosító: 119698 offline
|
Bemásolom amit máshova írtam:
The 20/20 Experience album
Stílusos album. A mai zenei palettát nézve nem ezt vártam, de szerencsére ő az aki nem megy a trendek után, hanem maga próbálja diktálni a trendet. Isten adja, h vissza hozza az efféle zenét a köztudatba. Talán sokat várt... Hosszú az a 7 év és már nem olyan menő az ő zenéjét szeretni, mint volt pár éve amikor minden zene csatornán minden rádióban ő szólt. Már nem pisilik össze magukat a tini lányok tőle (ha megtették), mert akik őt hallgatták felnőttek, a többieknek meg fogalmuk sincs, h ez a srác milyen egyénisége volt a könnyű zenének. Már ő sem az a taknyos kölyök aki volt, hanem egy érett előadó lett. Nem gondoltam volna, h pont ő lesz az a fiú csapatok tagjai közül aki olyan zenét fog csinálni ami előtt fejet hajtok. Bevallom még az első szóló albuma megjelenése után is utáltam sokáig... (De valahogy a Cry Me A River-t azért mindig meghallgattam.) Aztán jött a FutureSex/Lovesound amit mindenki imádott. Az téll piac képes volt könnyen eladható, könnyen szerethető dalokkal tele, megfelelve a közízlésnek. A The 20/20 Experience nem ilyen album. Nem felel meg a mai közízlésnek, nem fogott össze Pitbullal (bár az még eljöhet... remélem nem fog) vagy mit tom én kivel, h legyen egy agyon játszott száma. Megtette nekem azt a szívességet h olyan albumot hozott össze ami az én lelkemnek kedves és amire ő maga is büszke lehet. Az analóg és az elektronikus hangzást keverte úgy össze, h mikor először hallottam az albumot csak néztem magam elé és nem akartam hinni a fülemnek... Közbe arra gondoltam, h fogja ezt valaki szeretni még rajtam kívül... Mert én imádom amit ezen az albumon művelt, de senki ne számítson a mai trendre. Komolyan mondom. Respect Justin Randall Timberlake! Köszönöm, h visszatértél a könnyű zenei piacra és mindezt úgy, h nem megpróbáltál beállni a sorba. Jelentem hosszú idő után ismét van egy épkézláb férfi előadó, aki jó zenét csinál és szerethető egyéniség is.
The 20/20 Experience album
Stílusos album. A mai zenei palettát nézve nem ezt vártam, de szerencsére ő az aki nem megy a trendek után, hanem maga próbálja diktálni a trendet. Isten adja, h vissza hozza az efféle zenét a köztudatba. Talán sokat várt... Hosszú az a 7 év és már nem olyan menő az ő zenéjét szeretni, mint volt pár éve amikor minden zene csatornán minden rádióban ő szólt. Már nem pisilik össze magukat a tini lányok tőle (ha megtették), mert akik őt hallgatták felnőttek, a többieknek meg fogalmuk sincs, h ez a srác milyen egyénisége volt a könnyű zenének. Már ő sem az a taknyos kölyök aki volt, hanem egy érett előadó lett. Nem gondoltam volna, h pont ő lesz az a fiú csapatok tagjai közül aki olyan zenét fog csinálni ami előtt fejet hajtok. Bevallom még az első szóló albuma megjelenése után is utáltam sokáig... (De valahogy a Cry Me A River-t azért mindig meghallgattam.) Aztán jött a FutureSex/Lovesound amit mindenki imádott. Az téll piac képes volt könnyen eladható, könnyen szerethető dalokkal tele, megfelelve a közízlésnek. A The 20/20 Experience nem ilyen album. Nem felel meg a mai közízlésnek, nem fogott össze Pitbullal (bár az még eljöhet... remélem nem fog) vagy mit tom én kivel, h legyen egy agyon játszott száma. Megtette nekem azt a szívességet h olyan albumot hozott össze ami az én lelkemnek kedves és amire ő maga is büszke lehet. Az analóg és az elektronikus hangzást keverte úgy össze, h mikor először hallottam az albumot csak néztem magam elé és nem akartam hinni a fülemnek... Közbe arra gondoltam, h fogja ezt valaki szeretni még rajtam kívül... Mert én imádom amit ezen az albumon művelt, de senki ne számítson a mai trendre. Komolyan mondom. Respect Justin Randall Timberlake! Köszönöm, h visszatértél a könnyű zenei piacra és mindezt úgy, h nem megpróbáltál beállni a sorba. Jelentem hosszú idő után ismét van egy épkézláb férfi előadó, aki jó zenét csinál és szerethető egyéniség is.
1 felhasználónak tetszik:
hellorl
2013. március 20. 19:03
Miért nem ez volt az 1. kislemez? Mindegy, sosem fogom megérteni
Baromi jó!
2013. március 20. 19:16
Ez a klip tényleg nagyon jól meg lett csinálva. :')
2013. március 20. 19:45
|
|
One direction 2012új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.29. Hozzászólás: 15 Csatolások: 0 Azonosító: 188596 offline
|
egyedül én sírtam? XDD am jó lett
2013. március 20. 20:55
|
|
Minimanó94♥Mrs. Brown♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.02.17. Hozzászólás: 4150 Csatolások: 1061 Azonosító: 120485 offline
|
Imádom ezt a számot, és ez a videó... Meseszép!!!
2013. március 20. 21:03
|
|
riri17coup d'état |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.18. Hozzászólás: 15998 Csatolások: 3351 Azonosító: 141001 offline
|
Mikor még csak a dal jelent meg, már akkor végem volt...
Imádom ezt a dalt, és így klippel..
Szerintem sokkal jobb, mint a Suit&Tie..az valahogy annyira nem jött be. De ezt imádom.
Kapcsolódó sztárok
Britney Spears fiai modellnek álltak - kifutón sétáltak a párizsi divathéten
Britney Spears fiai modellnek álltak - kifutón sétáltak a párizsi divathéten
A kifutón jelentek meg a párizsi divathéten.
Millie Bobby Brown a Stranger Things befejezése után folyamatosan kereste a volt kollégáit - kiderült, mitől rettegett
Millie Bobby Brown a Stranger Things befejezése után folyamatosan kereste a volt kollégáit - kiderült, mitől rettegett
10 évet töltött a sorozattal.
Kendall Jenner próbálja megóvni Jacob Elordit a Kardashian-élettől
Kendall Jenner próbálja megóvni Jacob Elordit a Kardashian-élettől
Igyekszik távol tartani az őrülettől.
Cara Delevingne bevallotta: összejött Amber Hearddel
Cara Delevingne bevallotta: összejött Amber Hearddel
A magánéletéről mesélt.
Bella Hadid súlyos elszigeteltséggel és depresszióval küzd
Bella Hadid súlyos elszigeteltséggel és depresszióval küzd
Nehéz időszakon van túl a modell.
"Nagyon tapadós tud lenni" - itt az igazság Ariana Grande szakításáról
"Nagyon tapadós tud lenni" - itt az igazság Ariana Grande szakításáról