Alizée új nagylemeze március 25-én jelent meg, mellyel visszatér a francia pop világába.
A teljes cikkhez kattints ide!
Megjelent Alizée új albuma
2013. március 27. 14:57
Melle Ketrinvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.29. Hozzászólás: 335 Csatolások: 1789 Azonosító: 194943 offline |
1 felhasználónak tetszik:
Porcicca
2013. március 27. 15:40
Nem értem, amikor valakinek nincs igazán mondandója, az minek kommentál a cikk alá?
2013. március 27. 15:49
x Maite_Sandra xanxious kitty |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.10. Hozzászólás: 3074 Csatolások: 76 Azonosító: 143003 offline |
Hát remélem sikereket ér el a lemezével.(:
2013. március 27. 16:16
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.29. Hozzászólás: 335 Csatolások: 1789 Azonosító: 194943 offline |
Az 100% hogy sikeresebb lesz, mint az előző volt. A maga stílusában az is nagyon jó volt, de nem elég populáris.
Porcicca
2013. március 27. 16:16
Bár hozzá kell tenni azt is, hogy a promóciót is elrontották ott, és most se tanultak a hibáikból, de reméljük ezután már észnél lesznek.
Porcicca
2013. március 27. 17:59
Klaudia.SnuphfenEll |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.06. Hozzászólás: 546 Csatolások: 55 Azonosító: 195508 offline |
Gratula neki ! !
2013. március 27. 20:17
Egyszerűen IMÁDOM ennek az albumának a hangzását, csodálatos, de tényleg. Engem valamilyen szinten visszarepít a Moi...Lolita időkbe, számomra van benne egy kis kislányosság, de ugyanakkor az album kellő mértékben kifejezi, hogy Alizée már felnőtt, érett nőként tér vissza a francia zeneiparba. Nekem ez most nagyon bejön.
2013. március 28. 02:09
principessa1121visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.18. Hozzászólás: 187 Csatolások: 339 Azonosító: 61185 offline |
Hú, engem padlóra küldött, egyszerűen imáádom! A 60-as évek amúgy is hatalmas kedvencem, és egyszerűen nem lehet abbahagyni az album hallgatását, még dolgozni sem tudok tőle, mert nem bírom lekapcsolni a zenét. Nagyon remélem, hogy sikere lesz, igazán megérdemelné.
Porcicca
2013. március 28. 12:57
Az a baj, hogy hivatalos adatok még nincsenek az eladásról stb. Annyi infó van eddig, hogy pl. magyar iTunes-on 108. helyen nyitott hétfőn, de tegnap este már lecsúszott a 200. helyre. Viszont ami meglepő, hogy sokkal jobban szerepel nálunk az album, mint pl. a svájci, belga, német vagy luxemburgi listákon! A legjobb helyezést eddig Szaúd-Arábiában érte el, de Franciaországban benne van a top 10-ben még mindig. A Virgin Mega oldalán tegnap a 8. volt.
2013. március 28. 14:21
principessa1121visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.18. Hozzászólás: 187 Csatolások: 339 Azonosító: 61185 offline |
Egyébként akkor a magyar iTunes-ról bárki le tudja tölteni? Mert nem voltam biztos benne, hogy nem csak a díszdoboz megrendelése miatt elérhető-e nekem. Azért tök jó még így is, hogy ott vagyunk a listán. Francia iTunes-on a francia dalok között most elvben a 4. az album.
2013. március 28. 16:13
Idézet (principessa1121 @ 2013.03.28. 14:21)
Egyébként akkor a magyar iTunes-ról bárki le tudja tölteni? Mert nem voltam biztos benne, hogy nem csak a díszdoboz megrendelése miatt elérhető-e nekem. Azért tök jó még így is, hogy ott vagyunk a listán. Francia iTunes-on a francia dalok között most elvben a 4. az album.
Elvileg igen. De nem igazán értek hozzá.
Egyébként most hallgattam az új dalokat... Totál meglepetés az egész lemez. És mindegyik dal tökéletes. Pozitívan csalódtam.
Szerintem a legjobbak közé lehet sorolni az első kislemezdalt, az A cause de l'automne-t, a Je veux bien-t (remélhetőleg ez lesz a következő kislemez), a Boxing clubot és a Le dernier souffle-t valamint a Happy endet. Ezek mind-mind nagyszerű kislemezek lennének. Reméljük okosan döntenek. Bár a többi dalt is imádom, a lassabbak közül a Dans mon sac-ot. Az a Paramore egyik dalára emlékeztet, a The only exception-re.
Visszatérve az albumra: szép, igényes dalok, remek zenével és gyönyörű dalszöveggel. Ez a legjobb albuma, függetlenül Myléne Farmer-től és Laurent Boutonnat-tól. Ezen nincs egyetlen olyan dal sem, ami kevésbé lenne jó, vagy nem tetszene. Megérte várni rá.
Eugenio Derbez szerint kínos, ahogy Selena Gomez spanyolul beszél az új filmjében
Eugenio Derbez szerint kínos, ahogy Selena Gomez spanyolul beszél az új filmjében
Szerinte egyenesen ciki.
A TikTokker válaszolt: Barry Keoghan megcsalta-e vele Sabrina Carpentert
A TikTokker válaszolt: Barry Keoghan megcsalta-e vele Sabrina Carpentert
Elárulta, hogy mi történt.
Hetekkel a terhesség bejelentése után szakított Megan Fox és Machine Gun Kelly
Hetekkel a terhesség bejelentése után szakított Megan Fox és Machine Gun Kelly
Nagyon meglepő hír érkezett.
Benny Blanco eljegyezte Selena Gomezt
Benny Blanco eljegyezte Selena Gomezt
Egy éve tart a producer és az énekesnő szerelme.
Kiderült, miért szakított hirtelen Megan Fox és Machine Gun Kelly
Kiderült, miért szakított hirtelen Megan Fox és Machine Gun Kelly
Újabb hírek a szakításról.
Szorul a hurok: Jay-Z-t azzal gyanúsítják, hogy P. Diddyvel közösen megerőszakolt egy 13 éves lányt
Szorul a hurok: Jay-Z-t azzal gyanúsítják, hogy P. Diddyvel közösen megerőszakolt egy 13 éves lányt
Napvilágra kerülnek a disznóságok.
Austin Butler nagyot változtatott a külsején
Austin Butler nagyot változtatott a külsején
Óriási frizuraváltás.