Lindsay Lohan a színészkedés mellett visszatér a zenéhez is a rajongók legnagyobb örömére.
A teljes cikkhez kattints ide!
Lindsay Lohan a harmadik albumát készíti
2013. március 30. 14:02
Gratula,alig várom!!! Végre vmit csinál,remélem ez egy kicsit helyrehozza!
2013. március 30. 14:14
gyurmiiiii |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.16. Hozzászólás: 503 Csatolások: 97 Azonosító: 149380 offline |
Még egy érzelmi sokk tíz perc alatt, nem elég, h Bella Thorne is egy lemezecskével készül, amelyre persze nem több, mint 3 három hónapocskát szán, mert hiszen egy Disneys feltörekvő sztárparádénak, még a levegőt is az orrába dugják, h azzal se kelljen fáradoznia, h lenyeli..., de most még a teljesen lecsúszott Lindsey Lohan is egy lemez kiadására készül? nemár.! Egyértelmű, h ez a lemez arra lesz jó, h az elmúlt évek nehézségeit, mint a drogok, alkohol, elvonók, börtönben eltöltött idők, dalokba írja, vagyis írják neki! És majd mindenki nagyon elfogja ismerni..., amivel nem is lenne semmi gond, hisz maga miatt élte át azokat a dolgokat amiket, de valamilyen szinten mégis csak Hollywood tehet az egészről, mert Lindseyt is magába szippantotta a csillogás, a partik, és a többi csúcs dolog, amik egy határig nagyon is jók, de ha valaki nem elég erős ahhoz, h ezeket mind kezelni tudja akkor már nem biztos, h a vissza, vagy a kiút könnyű legyen ebből a helyzetből, vagyis inkább életmódból. Szóval ezzel nem is lenne semmi gond, ha még tehetsége is lenne hozzá, de NINCS.. nagyon nincs! Az utóbbi lemezei azért lettek olyan sikeresek, mert a karrierje csúcs pontján volt és több millióan rajongtak érte, persze úgy, mint a mai napig. Én inkább annak örülnék nagyon, nagyon ha újra a filmes iparban tevékenykedne, és ott csillogtatná meg a tehetségét, mert ahhoz tényleg ért! És bízok benne, h még nem késő a helyes út megtalálása.
2013. március 30. 14:16
Nem tudom van-e értelme az efféle bohóckodásnak....
2013. március 30. 14:16
komolyan ezek után még dolgozik vele valaki?kemény
2013. március 30. 14:18
Ennek nagyon örülök! Nemcsak színésznőként, de énekesnőként is nagyon szeretem Lindsay-t. Nekem nagyon tetszik ez a dal. Kíváncsi leszek az új albumára.
2013. március 30. 14:42
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2744 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline |
Jajj, csak jöjjön most már egyenesbe ez a lány, mert egyébként nagyon tehetséges
2013. március 30. 14:44
Jó úton halad ahhoz, hogy megváltozzon,ennek örülök.
2013. március 30. 14:55
szabina2522 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.06. Hozzászólás: 1359 Csatolások: 0 Azonosító: 195503 offline |
Szerintem a színészkedés jobban áll neki
2013. március 30. 15:14
Dzsenifer3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.13. Hozzászólás: 7118 Csatolások: 481 Azonosító: 155330 offline |
Ennek nagyon örülök!
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Megint Nickre akadtak ki.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.