Starity

Lindsay Lohan a harmadik albumát készíti

2013. március 30. 13:01   |   Szerző: vikimumus

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Lindsay Lohan a színészkedés mellett visszatér a zenéhez is a rajongók legnagyobb örömére.

hirdetés
Lindsay Lohan a harmadik albumát készíti

Lindsay Lohan nemcsak színésznőként, hanem énekesnőként is ismert, ugyanis 2004-ben megjelent Speak című albuma óriási siker lett világszerte. Második albuma, az A Little More Personal (Raw) 2005-ben került a lemezboltok polcaira, a siker itt sem maradt el.

Nem sokkal ezután hozzá is látott Spirit In The Dark című új korongjának munkálataihoz, ám mivel kiadót nem talált, a dalok azóta sem jelentek meg, csak néhány közülük felkerült az internetre.

Lindsay a TV Carasnak adott interjújában említette meg, hogy új dalokat készít, az első felvételekre az előző héten került sor. Azt egyelőre nem tudni, hogy az új albumon teljesen új felvételek kapnak-e helyet, vagy pedig a Spirit In The Dark meg nem jelent dalai is rajta lesznek-e.

Egy forrás szerint pedig LiLo biztonságiakat állított a stúdió elé, hogy akár egy suttogást se hallhassanak meg a kíváncsiskodók, mivel a lemez még a korai stádiumban van.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek