Az egykori megasztáros énekes az egyik legismertebb apróhirdetésekkel foglalkozó oldalán hirdeti magát, miszerint erotikus munkát keres.
A teljes cikkhez kattints ide!
Szecsődi Kari a neten hirdeti magát
2013. március 30. 18:56
szendreiviki |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.17. Hozzászólás: 688 Csatolások: 2 Azonosító: 136578 offline |
elöször azt hitem,hogy fiú!:)de ez nagyon gáz...!
2013. március 30. 18:58
Csinálja ez egy kicsit furcsa...mármint ez erotikus-munka dolog, de ha tényleg csak táncból és masszázsból áll, szerintem rendben van...kivéve ha az ember ismert énekesnő... na mindegy.... ha ez neki jó..légyszi kíméljetek meg a homofób kommentektől!
2013. március 30. 19:00
Alice-CrispyJortegloria |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.12.06. Hozzászólás: 1395 Csatolások: 12 Azonosító: 114049 offline |
Komolyan azzal semmi baj sincs ha ő ezt akarja... de... már túlzás...
2013. március 30. 19:00
Jenny LawlietLove Me Till It Hurts |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.30. Hozzászólás: 3504 Csatolások: 87 Azonosító: 130326 offline |
Már nem azért, de van olyan férfi aki felizgulna rá? ._.
2013. március 30. 19:02
Most már komolyan nevetséges amit ez művel.
„Fiatal, exkluzív, érzéki TS csaj keres erotikus munkát! Egy kis újdonság;)"
Ez komolyan azt hiszi, tényleg reménykedik benne, hogy valakinek lesz hozzá gusztusa? Nézzen már tükörbe...Én a helyébe nem mennék emberek közé
„Fiatal, exkluzív, érzéki TS csaj keres erotikus munkát! Egy kis újdonság;)"
Ez komolyan azt hiszi, tényleg reménykedik benne, hogy valakinek lesz hozzá gusztusa? Nézzen már tükörbe...Én a helyébe nem mennék emberek közé
Az a rész, hogy "A testi adottságaim..." nekem kissé hibádzik. Csináljon amit akar! Nekem ez mindenképpen undorító, erre nem tudok mást mondani.
hülye b*zi. nem azzal van baj h meleg, de ez már sok...
2013. március 30. 19:04
Kiim |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.30. Hozzászólás: 1079 Csatolások: 0 Azonosító: 135455 offline |
Nekem eddig nem volt vele bajom, de ez már túlzás! Azt kéri, hogy hagyja békén a média, de folyamat valamivel felhívja magára a figyelmet! Élje az efféle életét négy fal között, de ne hirdesse magát..
2013. március 30. 19:09
Lisa7003fitnessfan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.16. Hozzászólás: 4369 Csatolások: 188 Azonosító: 151228 offline |
Undorító ez a nő/férfi, nem is tudom minek nevezzem! Akárhányszor látok róla egy képet a hányinger kerülget. A testi adottságai?? Haha, meg sem lehet különböztetni melyik nemhez tartozik, egyébként leadhatna magáról jópár kilót. Ízléstelenül néz ki, főleg ezzel a stílussal.
Kapcsolódó sztárok
Ijesztő, mit rendelt a halála napján Liam Payne
Ijesztő, mit rendelt a halála napján Liam Payne
Még több szomorú dolog derült ki.
Itt van J.Lo válasza arra, hogy Ben Affleck Jennifer Garnerrel töltötte a Hálaadást
Itt van J.Lo válasza arra, hogy Ben Affleck Jennifer Garnerrel töltötte a Hálaadást
Új fotót posztolt a sztár.
Sokkolta a fanokat Lizzo nagy fogyása
Sokkolta a fanokat Lizzo nagy fogyása
Nagyon sokat fogyott a sztár.
Sokan már kínosnak tartják a Wicked sztárjainak viselkedését, Ariana Grande szerelme megvédte az énekesnőt
Sokan már kínosnak tartják a Wicked sztárjainak viselkedését, Ariana Grande szerelme megvédte az énekesnőt
Megvédte Arianát a kedvese.
Ekkor érkezhet a Wednesday második évada
Ekkor érkezhet a Wednesday második évada
Befejezték a forgatást.
Családi fotót posztolt Hailey Bieber
Családi fotót posztolt Hailey Bieber
Pillantást engedett a családi idillbe.