Íme, a legjobb áprilisban bemutatásra kerülő filmek, amikről nem szabad lemaradnunk!
A teljes cikkhez kattints ide!
Filmajánló: mit nézzünk áprilisban?
2013. április 02. 16:21
2013. április 02. 16:23
A Vasembert, az Obliviont és a Fehér Ház-as szutykot biztosan nem nézem meg, elég volt már a tömegfilmekből. A többire kíváncsi vagyok, még a gagyi Scary Movie-t is meg fogom nézni, kíváncsi vagyok LiLo és Sheen közös jelenetére.
2013. április 02. 16:25
|
|
ercsi2000|Undead Army| |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.29. Hozzászólás: 1741 Csatolások: 50 Azonosító: 135409 offline
|
A Horrorra Akadva 5-öt már régóta meg szeretném nézni, de mindig elmaradt :/
A Menedéket trailer-e alapján nagyon jó film lehet, remélem egyszer azt is meg tudom nézni
A Menedéket trailer-e alapján nagyon jó film lehet, remélem egyszer azt is meg tudom nézni
2013. április 02. 16:28
A Safe Heaven-t szívesen megnézném, mert nagyon jó filmek készülnek Nicholas Sparks regényei alapján. )
2013. április 02. 16:31
|
|
hungergamesFan16aha |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.29. Hozzászólás: 1616 Csatolások: 1 Azonosító: 185038 offline
|
Spring Breakers
nagyon jó film :-) a Safe Heavent pedig szeretném megnézni. főleg hogy Josh Duhamel... meg Cobie Smulders?
nem is tudtam
2013. április 02. 16:40
A Horrorra akadva 5. részét lehet, hogy megnézem felkeltette az érdeklődésemet, és olyan régen láttam már Lindsay-t filmben, hogy muszáj megnézem. Ezek közül még a Vasember 3 részét is megnézem, mert tuti jó film.
2013. április 02. 16:42
A Menedéket meg kell néznem. Ha már Nicholas Sparks, akkor nem nyúlhatok mellé. Spring Breakers és Scary Movie 5: ez a kettő is esélyes, a többi nem kimondottan érdekel.
2013. április 02. 16:43
|
|
Im a SlaveForBritneyʙʀɪɴᴛʏ ʙɪᴄʜ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.27. Hozzászólás: 4352 Csatolások: 409 Azonosító: 186761 offline
|
Horrorra akadva 5. részére kíváncsi vagyok, már csak Lindsay miatt is. A Vasemberbe még talán belepillantok, na meg szelena erőltetett qrváskodására is kíváncsi vagyok. A többi hidegen hagy.
2013. április 02. 16:50
Egyedül A Vasember 3 érdekel. Tele van jó színészekkel, nem izgat, hogy blockbuster.
A Scary Movienak csak az első része volt igazán vicces, a többi elég döcögős. Lepukkant színészekkel pakolták tele.
1 felhasználónak tetszik:
House Of Wax
Cara Delevingne történelmet írt a Playboy nyomtatott címlapján
Cara Delevingne történelmet írt a Playboy nyomtatott címlapján
Cara Delevingne az első nyíltan leszbikus nő a Playboy nyomtatott címlapján.
Anne Hathaway-t sokkolta a harmadik terhessége
Anne Hathaway-t sokkolta a harmadik terhessége
Harmadik gyermekét várja.
A Netflix miatt hagyott fel a színészettel Ian Somerhalder
A Netflix miatt hagyott fel a színészettel Ian Somerhalder
Évek óta nem vállalt színészi munkát.
Kiderült, mi okozta Sam Neill halálát
Kiderült, mi okozta Sam Neill halálát
Kiderült, hogy mi okozta a halálát.
Palvin Barbara nehezen viselte a terhesség okozta súlygyarapodást
Palvin Barbara nehezen viselte a terhesség okozta súlygyarapodást
Szorongást okozott nála a teste változása.
Ryan Reynolds tartotta a lelket Blake Livelyban Taylor Swift esküvője miatt
Ryan Reynolds tartotta a lelket Blake Livelyban Taylor Swift esküvője miatt
Már nem kell a régi barátainak.
Kiderült Dylan Sprouse és Palvin Barbara gyermekének neme
Kiderült Dylan Sprouse és Palvin Barbara gyermekének neme
A sztárpár elárulta, hogy kislány vagy kisfiú lesz-e.