végre HQ
Little Mix - Schwarzkopf photoshoot 2013
2013. április 03. 20:21
25 felhasználónak tetszik:
Luckie,
Beckie,
ItsLénaa,
Lady Suzy,
Tomforever,
Blackheart.com,
iannina,
Blaze,
perry01,
Elody,
Queen666,
Lolla,
MidnightPoison,
TheFame,
Nórii. SelFan.,
pink_bunny,
Seherezade1050,
Ajsika,
Törpemókus,
Bessie,
House Of Wax,
Dorina1024,
Szelesztina,
Selz1992,
Pezzie92
2013. április 03. 20:44
Idézet (dijansalihu @ 2013.04.03. 20:32)
LOL, ezt az egeres harisnyát Hayley már fél éve hordja, előtte nem láttam senkin, de most..
Szerintem inkább az a nevetséges, hogy hogy néznek ki. Rózsaszín meg kék hajak, de a pálmát a kék rúzs viszi. Mellé a "hűdemenők vagyunk" beállás, katasztrófa... És ezeket istenítik annyian? Ész, hova mész?
2013. április 03. 20:49
Gabor28Mr. Sunshine |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.06.24. Hozzászólás: 2116 Csatolások: 18119 Azonosító: 33038 offline |
Idézet (Cynthia @ 2013.04.03. 20:44)
Szerintem inkább az a nevetséges, hogy hogy néznek ki. Rózsaszín meg kék hajak, de a pálmát a kék rúzs viszi. Mellé a "hűdemenők vagyunk" beállás, katasztrófa... És ezeket istenítik annyian? Ész, hova mész?
félreértés ne essék, nem védeni akarom őket, de a harisnya meg a kék rúzs szerintem a stylist ötlete volt és nem az övék. Ahogy a beállás pedig szerintem a fotósé.
10 felhasználónak tetszik:
Beba13,
Lady Suzy,
Elody,
Sugarbabes,
Nórii. SelFan.,
Törpemókus,
Gurs,
FruzShina.,
Queenie,
House Of Wax
2013. április 03. 21:30
Idézet (Gabor28 @ 2013.04.03. 20:49)
félreértés ne essék, nem védeni akarom őket, de a harisnya meg a kék rúzs szerintem a stylist ötlete volt és nem az övék. Ahogy a beállás pedig szerintem a fotósé.
Jó, de a kék meg a rózsaszín haj meg már brutális, a harisnyát leveti, a rúzst letörli, a pózt elfelejti, de a haját csak nem festetheti kétnaponta. Akiben van egy kis jó ízlés, az minimum rácsap annak a kezére, aki a haját ilyen ocsmányra akarja pingálni. Én legalábbis ezt tenném, ha nem saját magam festeném
2013. április 03. 21:40
Gabor28Mr. Sunshine |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.06.24. Hozzászólás: 2116 Csatolások: 18119 Azonosító: 33038 offline |
Idézet (Cynthia @ 2013.04.03. 21:30)
Jó, de a kék meg a rózsaszín haj meg már brutális, a harisnyát leveti, a rúzst letörli, a pózt elfelejti, de a haját csak nem festetheti kétnaponta. Akiben van egy kis jó ízlés, az minimum rácsap annak a kezére, aki a haját ilyen ocsmányra akarja pingálni. Én legalábbis ezt tenném, ha nem saját magam festeném
hát én nem vagyok benne biztos, hogy nincs nekik megmondva, hogy milyen színű hajuk legyen. Nem mondom, hogy így van, de szerintem az ilyen X-Factoros felfedezettek mind ilyen "teljes körű" szerződést írnak alá ahol még a szőrszálaik számát is a "team" szabja meg.
Gondolom sok választási lehetőségük nincs eléjük tolják a szerződést aláírod siker, ha nem mehetsz vissza ahonnan jöttél.
2 felhasználónak tetszik:
Bessie,
House Of Wax
2013. április 04. 12:52
Végül is, tipikus példája az "eladjuk magunkat a sikerért!"- mániának. Ez szomorú. :/
Idézet (Gabor28 @ 2013.04.03. 21:40)
hát én nem vagyok benne biztos, hogy nincs nekik megmondva, hogy milyen színű hajuk legyen. Nem mondom, hogy így van, de szerintem az ilyen X-Factoros felfedezettek mind ilyen "teljes körű" szerződést írnak alá ahol még a szőrszálaik számát is a "team" szabja meg.
Gondolom sok választási lehetőségük nincs eléjük tolják a szerződést aláírod siker, ha nem mehetsz vissza ahonnan jöttél.
2013. május 25. 13:05
Gurs |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.02. Hozzászólás: 945 Csatolások: 8137 Azonosító: 193043 offline |
Nem ez a vicc, hanem az, hogy hova tűnt Perrie lába a második képnél. Mert olyan mintha le lenne vágva... Bár ha ilyen csámpásan áll, akkor lehet, hogy Jade lába mögött elbújt.. xD xD
xD Amúgy Jesy lába is olyan, de ott legalább takarja a másik lába. De ki tudja.
2013. május 25. 23:41
Idézet (Gurs @ 2013.05.25. 13:05)
Nem ez a vicc, hanem az, hogy hova tűnt Perrie lába a második képnél. Mert olyan mintha le lenne vágva... Bár ha ilyen csámpásan áll, akkor lehet, hogy Jade lába mögött elbújt.. xD xD
B*sszus ez eddig fel sem tűnt. Tényleg levágták a lábaikat,mert nem hiszem,hogy Perrie lába elférne Jade lába mögött és Jesy lába végének is látszania kéne.
Na mindegy,nekem akkor is tetszenek ezek a képek,sőt ezek a kedvenceim.
1 felhasználónak tetszik:
Nórii. SelFan.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Megnyílt az állapotáról.
Szó sincs öngyilkosságról! Liam Payne nem akart meghalni