Tegnap este a két rivális angol banda vitába keveredett, miután Louis Tomlinson és Tom Parker a Twitteren egymást kezdték sértegetni.
A teljes cikkhez kattints ide!
Louis Tomlinson túlértékelt és arrogáns
2013. április 09. 13:17
Hát,azért azt nem kellett volna kihagyni,hogy a TW-s srácok miket szólogattak be. Meg egyébként is,megint a TW kezdte,azzal,hogy Harryt fikázták az azelotti nap..
Jobb lenne ha végre a nézeteltéréseiket személyesen oldanák meg..kicsit gáznak tartom ezt a twitter háborút
Jobb lenne ha végre a nézeteltéréseiket személyesen oldanák meg..kicsit gáznak tartom ezt a twitter háborút
2013. április 09. 13:19
Louis egyáltalán nem arogáns és nem tehetségtelen!!és a TW meg csak maradjon csendbe,hiszen ők szerintem közel sem olyan tehetségesek és híresek mint az 1D(na jó 1-2 jó számuk van azért) szóval..de Tom tényleg nem való énekesi pályára,Louis és Liam jól tették hogy visszaszóltak nekik..
1 felhasználónak tetszik:
nócika
VampireKingus96új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.25. Hozzászólás: 81 Csatolások: 0 Azonosító: 147980 offline |
jaaaj...meddig akarj§k môg ezt folytatni??? ...szeretem a 1D-t de ez már kicsit túlzás amit csinalnak, és ez ugyanúgy érvényes a The Wanted-os tagokra is ...abbahyghatnák má igazán
Netti35visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.15. Hozzászólás: 214 Csatolások: 0 Azonosító: 171275 offline |
Kemények mint a kádszéle. #ohhgodwhy
ViviOsztCshőő
2013. április 09. 13:20
ElodyEinzelgänger |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.08. Hozzászólás: 9491 Csatolások: 674 Azonosító: 154912 offline |
Azigen o.o nem gondoltam volna. Mindkét banda tagjai tehetségesek, csak ezt most úgy kitalálták, h legyen mivel szidni egymást...-.-am a Wanted-nek is vannak jó számai, Nate-et imádom, de a One Direction az mégiscsak One Direction...
nócika
2013. április 09. 13:21
Timyy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.14. Hozzászólás: 530 Csatolások: 0 Azonosító: 158267 offline |
Lehet mondani, hogy nincs eszem, de én köszönöm szépen, remekül szórakoztam a vitán. És úgy tartom, Tom befoghatja, amíg nem kerül olyan fel mint Louis, vagy amíg a The Wanted-nek nem lesz akkora rajongótábora mint a 1D-nek.
2013. április 09. 13:24
szavy |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 05.05.09. Hozzászólás: 36078 Csatolások: 1849807 Azonosító: 6038 offline |
Vihar a biliben.
2 felhasználónak tetszik:
ViviOsztCshőő,
Im a SlaveForBritney
2013. április 09. 13:29
Barbus87The Script addict™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.19. Hozzászólás: 2988 Csatolások: 468 Azonosító: 131550 offline |
Meg lehet tekinteni, hogy ki tud és ki nem tud énekelni:
https://www.youtube.com/watch?v=WvH9-esRydg
https://www.youtube.com/watch?v=MjHRvoPFHrI
Egyébként a van dájreksön igen is állandóan a Wanted-dal van elfoglalva. És szerintem Max-nek Jay-nek és Tom-nak is egyenként jobb hangja van mint a van dájreksönnek összesen! Istenem, hogy mennyire el vannak ezek a takonyorrúak szállva maguktól! De mire?????? Könyörgöm, amit csinálnak az egy vicc! Luiszkának meg biztos az a baja, hogy Tom nem csak énekelni tud jobban de még jól is néz ki! Amúgy Tomnak igen is szép és különleges!!! hangja van, nem valami tucat nyálasság! Luiszka helyében meg nem villognék az X Factoros teljesítményével,mert az első szereplésén hetekig vihogtam!
https://www.youtube.com/watch?v=WvH9-esRydg
https://www.youtube.com/watch?v=MjHRvoPFHrI
Egyébként a van dájreksön igen is állandóan a Wanted-dal van elfoglalva. És szerintem Max-nek Jay-nek és Tom-nak is egyenként jobb hangja van mint a van dájreksönnek összesen! Istenem, hogy mennyire el vannak ezek a takonyorrúak szállva maguktól! De mire?????? Könyörgöm, amit csinálnak az egy vicc! Luiszkának meg biztos az a baja, hogy Tom nem csak énekelni tud jobban de még jól is néz ki! Amúgy Tomnak igen is szép és különleges!!! hangja van, nem valami tucat nyálasság! Luiszka helyében meg nem villognék az X Factoros teljesítményével,mert az első szereplésén hetekig vihogtam!
2 felhasználónak tetszik:
chelseagirl18,
annp
2013. április 09. 13:31
Barbus87The Script addict™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.19. Hozzászólás: 2988 Csatolások: 468 Azonosító: 131550 offline |
Egyébként hangsúlyozom továbbra is, az hogy több elvetemült van aki a van dájreksönt szereti nem azt jelenti, hogy ők jobban értenek bármihez is! Elvégre SP-nek, Fluornak és Dzsásztin Bíbernek is sok rajongója van, aztán...
chelseagirl18
2013. április 09. 13:31
Mindkét banda szánalmas. Hány évesek, 20 körül vannak, vagy 5? :S :S Egyik bandának sincsen tehetsége, fölöslegesen fikázzák egymást. Az értelmi szintjük is a béka segge alatt lehet... vagy jó dolgukban már nem tudnak mit csinálni.
2013. április 09. 13:32
Barbus87 egyáltalán nincs igazad!! Timyy én is adom! :DDD I love 1D
2013. április 09. 13:35
Barbus87
1.Be kell vallanom,Louis a meghallgatáson borzalmas volt,de azóta bebizonyította,hogy igenis van tehetsége az énekléshez Rettento sokat fejlodott
2.A nevét Luinak kell ejteni,ugyanis nem Lewis-nak hívják. De ezt kérlek ne vedd kotekedésnek.
Tiszteletben tartom a véleményed!
1.Be kell vallanom,Louis a meghallgatáson borzalmas volt,de azóta bebizonyította,hogy igenis van tehetsége az énekléshez Rettento sokat fejlodott
2.A nevét Luinak kell ejteni,ugyanis nem Lewis-nak hívják. De ezt kérlek ne vedd kotekedésnek.
Tiszteletben tartom a véleményed!
2013. április 09. 13:36
Ezt már olvastam, és szerintem a Wantedes kis csikák akik a tehetség szót sem tudják értelmezni, jobban tennék, ha befognák és sűrűn bocsánatot kérnének !
2013. április 09. 13:36
Bocii98 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.09. Hozzászólás: 532 Csatolások: 0 Azonosító: 195695 offline |
Minek sértegetni egymást?Még nem igazán tett le egyik se semmit az asztalra...Habár én mégis kicsit a Wanted fele húzok.Ők legalább nem annyira beképzeltek és néha még énekelni is tudnak...
2013. április 09. 13:39
Dzsenifer3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.13. Hozzászólás: 7118 Csatolások: 481 Azonosító: 155330 offline |
Jajj egy hét múlva meg majd nyalják falják egymást...
2013. április 09. 13:41
timuss14új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.30. Hozzászólás: 24 Csatolások: 0 Azonosító: 188668 offline |
A T.W egy rakás...sz*r... Ha valaha lesz valami tehetségük akkor durrogjanak!! Azért a színvonal és az ész meglátszik! Egyenesen nevetséges, hogy Tom csaja is beszállt a vitába! Egy hülye k*rva! Semmi belepofázni valója nincs!! A T.W-nek meg erotikus a hangja...b*ssza a fülem, szóval fejezzék be az "éneklést" egy életre!
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.