Az idén megjelenő adaptáció hivatalos trailere a minap látott napvilágot.
A teljes cikkhez kattints ide!
Megjelent a Rómeó és Júlia előzetese
2013. április 13. 10:02
|
|
NdaCicushkaO_ovisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.19. Hozzászólás: 208 Csatolások: 0 Azonosító: 198144 offline
|
JUj *---* már alig várom!!!!! ♥
2013. április 13. 10:04
ez már hanyadik Rómeó és Júlia film? a színészek között is részemről alig ismert van. De ha ugyanaz a vége... lehet, hogy megnézem, van idő a bemutatóig
2013. április 13. 10:06
|
|
hellosummervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.17. Hozzászólás: 308 Csatolások: 0 Azonosító: 189819 offline
|
De jó
Dougles-el teljesen egyetértek,jó Romeo-nak
2013. április 13. 10:13
|
|
rek4 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.17. Hozzászólás: 891 Csatolások: 459 Azonosító: 160752 offline
|
Igen, a trailer pontosan az, amire számítottam: nem tudnak hozzátenni semmit. Értem, hogy ez kötelező olvasmány szerte Amerikában és Európában is, ezért a fiatalok között rengetegen ezt fogják nézni egy-két helyes sráccal a főszerepekben, minthogy elolvassák, de attól még az idősebbeknek ez már nem fog adni (szerintem) semmit.
Amúgy... Ed Westwick? Komoly?
Én folyton azt várnám a film alatt, hogy benyögje: "I'm chuck bass"
2013. április 13. 10:14
|
|
Selena_Katy_Demivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.21. Hozzászólás: 350 Csatolások: 6 Azonosító: 149724 offline
|
Tuti megfogom nézni
Dougles <3 Ed <3
2013. április 13. 10:14
|
|
ElodyEinzelgänger |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.08. Hozzászólás: 9489 Csatolások: 674 Azonosító: 154912 offline
|
Nekem tetszik, bár már kívülről vágom a sztorit, mivel olvastam/láttam is...de lehet megnézem:-) nagyon klaszz a szereplőválogatás, Rómeó -t játszó csávó jól néz ki:-) és Ed♥
2013. április 13. 10:16
|
|
brigitta000 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.04. Hozzászólás: 595 Csatolások: 9 Azonosító: 189076 offline
|
*o*
Meg kell néznem!! *o*
alig várom már..
Meg kell néznem!! *o*
alig várom már..
2013. április 13. 10:17
|
|
ercsi2000|Undead Army| |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.29. Hozzászólás: 1741 Csatolások: 50 Azonosító: 135409 offline
|
Idézet (rek4 @ 2013.04.13. 10:13)
Igen, a trailer pontosan az, amire számítottam: nem tudnak hozzátenni semmit. Értem, hogy ez kötelező olvasmány szerte Amerikában és Európában is, ezért a fiatalok között rengetegen ezt fogják nézni egy-két helyes sráccal a főszerepekben, minthogy elolvassák, de attól még az idősebbeknek ez már nem fog adni (szerintem) semmit.
Én folyton azt várnám a film alatt, hogy benyögje: "I'm chuck bass" 
Pontosan leírtad, amit akartam..
Még az utolsó 1 mondat is megfordult az én fejemben is
2013. április 13. 10:18
|
|
mse90@bnormal cortexikid |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.18. Hozzászólás: 1877 Csatolások: 1418 Azonosító: 178057 offline
|
Próbálom így a fejemben összeszedni a Rómeó és Júlia feldolgozásokat, és meglepődve konstatáltam, hogy egy ehhez hasonló klasszikus adaptáció sem maradt emlékezetes számomra. Nyilván egy többszörösen agyonnyúzott történetről van szó, de a szereplőgárda jónak tűnik, és a film látványban is szépnek ígérkezik. Nekem johet.
2013. április 13. 10:23
|
|
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline
|
Biztos hogy nem nézem meg. Ezmiezmiez? WTF? Már ott kezdjük hogy Douglas Booth? Nála tehetségesebb nem akadt volna? Hailee, Damian és Paul tehetségesek de Búf nem. Meg mi ez a trailer könyörgöm? Látszódik hogy nagyvászonra készült és mai gyerkőcöknek, egy régi történet 'aktuális' csomagolásban.
Kapcsolódó sztárok
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Hát persze, hogy ő is ott volt!
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Elárulta, mi okozta a legnagyobb gondot.
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Rengeteg híres vendég volt.
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Fény derült a dologra.
Nicola Peltz a bátyja lagzija kapcsán szólt be Brooklyn Beckham kishúgának
Nicola Peltz a bátyja lagzija kapcsán szólt be Brooklyn Beckham kishúgának
Még mindig csatázik a két család.
Taylor Swift és Travis Kelce próbavacsorájának dekorja: ilyen virág díszíti a sztár esküvőjét
Taylor Swift és Travis Kelce próbavacsorájának dekorja: ilyen virág díszíti a sztár esküvőjét
Megkezdődött a ceremóniasorozat.
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Fény derült arra, ki volt a szerencsés.

0 felhasználónak tetszik: