Dollármilliomos a hatéves szépségkirálynő
2013. április 17. 17:28
Idézet
Norah
A TLC-n szokták adni az "Apró szépségeg" c. műsor. Ott látni ehhez hasonló teremtményeket. Hogy mi alapján döntik el a szépségverseny győztesét, az rejtély számomra, mivel annyira egyformák ezek a kislányok'. Koravén, feslett, lestrapált harmincasok hatását keltik, úgy agyon vannak sminkelve.
http://forum.port.hu/images/hu/posts/thumb_3157568.jpg
Nekem senki ne mondja, hogy az ilyen kislányok szépek! Ijesztőek, abnormálisak, természetellenesek. Az ehhez hasonló játékbabák is ijesztőek, de ezek hús-vér emberek. Természetesen a szülőket kell emiatt okolni. A 100 kilós tehén anyuka a kislánya által próbálja kárpótolni azt, ami nem jött össze neki. Nem fér a fejembe, hogy miért jó ez a szülőnek? Azért, hogy ők villogjanak mások előtt. Ettől többnek érzik magukat, helyreáll a lelki békéjük? Ezeknek a gyerek lemaradnak a legszebb korról; a gyermekkorukról és nincs az a pénz, ami azt képes kárpótolni.
A TLC-n szokták adni az "Apró szépségeg" c. műsor. Ott látni ehhez hasonló teremtményeket. Hogy mi alapján döntik el a szépségverseny győztesét, az rejtély számomra, mivel annyira egyformák ezek a kislányok'. Koravén, feslett, lestrapált harmincasok hatását keltik, úgy agyon vannak sminkelve.
http://forum.port.hu/images/hu/posts/thumb_3157568.jpg
Nekem senki ne mondja, hogy az ilyen kislányok szépek! Ijesztőek, abnormálisak, természetellenesek. Az ehhez hasonló játékbabák is ijesztőek, de ezek hús-vér emberek. Természetesen a szülőket kell emiatt okolni. A 100 kilós tehén anyuka a kislánya által próbálja kárpótolni azt, ami nem jött össze neki. Nem fér a fejembe, hogy miért jó ez a szülőnek? Azért, hogy ők villogjanak mások előtt. Ettől többnek érzik magukat, helyreáll a lelki békéjük? Ezeknek a gyerek lemaradnak a legszebb korról; a gyermekkorukról és nincs az a pénz, ami azt képes kárpótolni.
Én is láttam már azt a műsort,azt hiszem valami Honey Bobo volt a kislány beceneve,érdekes,ő nem volt olyan beképzelt,mint társai.Mindössze 5 percig bírtam nézni azt a műsort,és azon gondolkodtam,miért kell élő Barbie babává alakítani 6-7 éves kislányokat .Teljes mértékben egyetértek veled.
2013. április 17. 21:34
Van ott pénz! Gyulladjon meg!
1 profi kurv@ nem keres úgy...
1 profi kurv@ nem keres úgy...
2013. április 17. 22:32
v000kr1visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.14. Hozzászólás: 182 Csatolások: 0 Azonosító: 183515 offline |
Szegény gyerek! Hol van a gyerekkora? A természetes szépség, a szerénység, egyáltalán a kisgyerek???? Idő előtt tönkremegy a bőra a sok vacaktól, amit rákennek, az anyja se normális hogy ezt hagyja! Bár a pénz sajnos nagy úr!
2013. április 18. 17:34
Minimanó94♥Mrs. Brown♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.02.17. Hozzászólás: 4158 Csatolások: 1061 Azonosító: 120485 offline |
A cikk olvasása közben egyetlen gondolat járt a fejemben, hogy ennek a kislánynak, hol a gyerekkora? Aztán leesett, hogy tulajdonképpen itt már nem is beszélhetek kislányról. Mondjuk szívesen elbeszélgetnék az édesanyjával, hogy tulajdonképpen mi baja? Esetleg a fejére ejtették, mert ez nem normális, hogy egy ekkorka gyereket indítanak egy szépségversenyen. Mondjuk nem ő az egyetlen anya, tudom, de akkor is.
Na a másik meg, amennyi smink van ezen a csajszin, szerintem nekem életemben nem volt még ennyi rajtam.
Na a másik meg, amennyi smink van ezen a csajszin, szerintem nekem életemben nem volt még ennyi rajtam.
2013. május 05. 18:50
Lucky5state of grace |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.21. Hozzászólás: 1086 Csatolások: 1 Azonosító: 133629 offline |
Mélységesen felháborító, hogy létezik ilyen. Ez a kislány sohasem fogja megtapasztalni, milyen is az igazi gyerekkor. Rossz ránézni erre a képre. El sem tudom képzelni, mi lesz belőle tinédzserkorára. Minden valószínűség szerint a drogokhoz fog nyúlni, általában sajnos ez szokott történni a hozzá hasonlóakkal. Gratulálok a kedves szülőknek, ugyanis az ő hibájuk ez az egész.
2013. május 11. 08:07
moncsicsi96visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.17. Hozzászólás: 117 Csatolások: 0 Azonosító: 171382 offline |
egyetértek Lucky5!!!
2013. május 12. 09:32
Nem, dehogyis van elkényeztetve, hiszen ő is csak egy átlagos kislány, ugye? Komolyan mondom, az ilyenektől felfordul a gyomrom. Isabella sosem fogja megérteni, hogy mit is jelent az igazi gyerekkor. Ilyenkor a szülőket tartom a leghibásabbaknak, ugyanis felmerül bennem a kérdés: minek csinálják ezt egy 6-7 éves gyerekkel?! Nem is merem elképzelni, hogy mi lesz belőle, ha eléri a tinédzserkort..
2013. augusztus 27. 14:27
GossipGirl-lover-új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.25. Hozzászólás: 19 Csatolások: 0 Azonosító: 200819 offline |
Szerintem bosszantó de egyben röhelyes is. Ez a kislány durván 6 éves, és póthajjal, vastag sminkkel, műkörömmel meg persze kacsaszájjal pózol. Persze nincs is elszállva magától; "mit nem lehet szeretni egy milliomosban??" Bárki aki ilyet mond, mindennél boldogabban beverném a sminkes képét. Hogy tud valaki a gyerekéből ekkora majmot nevelni?? Katasztrófa. Esküszöm egy vicc, hogy valami ilyen szülő legyen, börtönt érdemel aki ilyen embert farag a saját gyerekéből...
2013. október 24. 15:45
LucyanLimited Edition |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.28. Hozzászólás: 1300 Csatolások: 44 Azonosító: 202701 offline |
Az anyák azért rakják be ilyenekbe gyereküket, emrt ők nem nyernék meg, (és senkit nem szeretnék megbántani) mert elhízott disznók. Az még oké, hogy valaki duci, de ezek a nők 200-300 kilókat is nyomnak.
u.i.: Az ilyenekből lesznek a legnagyobb k*rvák
u.i.: Az ilyenekből lesznek a legnagyobb k*rvák
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.