Dollármilliomos a hatéves szépségkirálynő
2013. április 16. 18:14
Aha,Toddlers and Tiaras,A TLC műsora,egyet láttam belőle.A buta,szerencsétlen szülőket büntetni kéne a zsűrivel,és a szervezőkkel egyetemben.A gyerekek igazából nem is élvezik,csak a szülők(főképp az anyák)hajszolják ezt.Ha egy gyerek veszít,vagy nem olyan helyet ér el,amelyet szeretne,sír,viszont ha nyer boldog,és folytatódik tovább a versenyek sorozata.Sötét,drogos k*rva lesz belőlük.
2 felhasználónak tetszik:
ViviOsztCshőő,
Adrianna
Áááá kicsit sincs elkényesztetve... Utálom az ilyen embereket. A lányukból már 6 évesen kis kacsaszájú plázacica lett. Mi lesz itt késöbb? 60 pár cipő gratula hozzá, de gondolom nem ő takarítja le mindet. Egyáltalán nincs elkényesztetve? Dehogyis nem. Hű dee dühös vagyok. Amúgy kíváncsi lennék, hogy néz ki smink nélkül. Ti nem? Úgy is olyan szép? Én is tudok szép lenni 90kg sminkkel az arcomon. Amúgy ez eleve hülyeség, hogy az ilyen kislányokat szépségvesenyeztetik. Aki nyer az ilyen bigyókon az veszít. (gyerekkort,szórakozást-álmodozást,kemény munkát,időt)
ViviOsztCshőő,
Adrianna
ColorBirdくそくらえ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.06. Hozzászólás: 1781 Csatolások: 4 Azonosító: 193475 offline |
Én szoktam nézni a Toddlers and Tiaras-t,és ha hiszitek hanem,minden kislány ilyen aki abba a műsorba van. Azt hiszem őt is láttam.. Semmi tehetsége.
De ezeket az anyukákat fel lehetne jelenteni gyermekkínzásért,mert volt olyan,hogy ENERGIAITALT adott a 2 éves gyereknek,csak az a legnagyobb probléma,hogy amerikába ez természetes. Szégyen... És erről csak a szülők tehetnek... -.-""
De ezeket az anyukákat fel lehetne jelenteni gyermekkínzásért,mert volt olyan,hogy ENERGIAITALT adott a 2 éves gyereknek,csak az a legnagyobb probléma,hogy amerikába ez természetes. Szégyen... És erről csak a szülők tehetnek... -.-""
2013. április 16. 18:15
Idézet
Mit nem lehet szeretni egy milliomosban? Szupersztár vagyok, saját kollekcióm van, és imádom, ha én vagyok a főnök. Sosem vesztek, és mindennél jobban szeretem a cipőket. Több mint hatvan párom van.
Aha, nincs elszállva magától. Csak nagyon. Még hogy főnök egy 6 éves? Ha nekem parancsolgatna, nem is tudom, hogy miket mondanék neki. Ebben főleg a szülők a hibásak, hogy erre kényszerítették a gyereküket. Ez szánalmas és undorító. Van a kislányos vagy 10 kg smink, magassarkúban jár. Mi lesz még belőle, ha már most ilyen?
1 felhasználónak tetszik:
Adrianna
2013. április 16. 18:17
brigitta000 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.04. Hozzászólás: 595 Csatolások: 9 Azonosító: 189076 offline |
Hááát ez a gyerek...jóra nevelik mondhatom!! :$
és hogy mindegyik képet csücsörít :$ kár is..:$
és hogy mindegyik képet csücsörít :$ kár is..:$
2013. április 16. 18:18
mirjam333333 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.16. Hozzászólás: 1549 Csatolások: 439 Azonosító: 198007 offline |
Hát én nem szeretem a kis "szépségkirájnő"nek öltöztetett, rákényszerített gyerekeket, mert elszállnak maguktól. És szerintem egyáltalán nem szép a kiscsaj!
2013. április 16. 18:19
Zuchinii9 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.26. Hozzászólás: 662 Csatolások: 15 Azonosító: 194713 offline |
Ja persze, ez a csaj kicsit sem beképzelt. 6 évesen úgy el van szállva magától, hogy rossz nézni. Ilyen korban még babáznia kéne, vagy az udvaron kéne szaladgálnia a sárban. Én csak sajnálni tudom. Ezzel ráért volna később is.
2013. április 16. 18:20
devilroseHer Majesty Imperator |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.22. Hozzászólás: 3095 Csatolások: 0 Azonosító: 123383 offline |
Ilyen kicsi és ilyen egoista? Olyan mesterkélt pózok, mint egy harmincéves. Ha lenne egy szép gyerekem, eszembe nem jutna szépségversenyekre cincálni, bármennyi is az összdíjazás. Úgy vélem, hogy ez a szülei hibája, hatalmas csalódások várnak még rá a kiöregszik a gyereksztár szerepéből. Az, hogy szép még nem értékeli fel, majd ha lesz mögötte intelligencia.
2013. április 16. 18:21
Egyébként a pedofilokon és egy két szintén aberált divatemberkén kívűl ki kiváncsi ezekre?
Teszem hozzá, értelmét nem látom.
Jó lehet hülyéül gazdagnak lenni, vagy gazdagon hülyének lenni?
Legtöbb e korban járó gyerek mindenüt a világban kb 0 - 10/12-ig olyan ruhákban járkál, amiket szülei vesznek nekik, illetve megadják a keretet, amin belül mozoghatnak a választás során.
Teszem hozzá, értelmét nem látom.
Jó lehet hülyéül gazdagnak lenni, vagy gazdagon hülyének lenni?
Legtöbb e korban járó gyerek mindenüt a világban kb 0 - 10/12-ig olyan ruhákban járkál, amiket szülei vesznek nekik, illetve megadják a keretet, amin belül mozoghatnak a választás során.
ViviOsztCshőő,
Adrianna
Utálom az ilyen kis elkényeztetett mű kisgyerekeket ! Annyira szánalmasak, és úgy utálom őket ! Szörnyűek... !
Méghogy nincs elkényeztetve... cch !
Méghogy nincs elkényeztetve... cch !
bubblegum..hivatásos boszorkány |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.13. Hozzászólás: 2173 Csatolások: 14 Azonosító: 175571 offline |
ez nem szépségkirálynő kb. olyan szinten van mint Honey Boo Boo már ha valaki ismeri:D de tényleg... szánalmas, utálom az ilyet
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Irtó cuki fotót rakott ki.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.