A hírnév kurtítja az élethosszt
2013. április 19. 19:02
|
|
inez01visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.26. Hozzászólás: 454 Csatolások: 0 Azonosító: 198707 offline
|
Szerintem, ez hülyeség! Rézben talán azért igaz, mert a sztárok a rajongoktol és a paparazziktol nagyon ki vannak egy idő után és a cigi, a drog és a tul sok alkohol számukra megoldás!
2013. április 20. 12:33
|
|
An_d_ainebriant |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.07. Hozzászólás: 4176 Csatolások: 4784 Azonosító: 146789 offline
|
Szerintem teljesen személyiségfüggő,h kiben mennyi hajlam van arra,h drogokhoz nyúljon és emiatt korán meghaljon.Lehet valaki úgy is híres,h nem folytat önpusztító életmódot.Abban mondhatni "biztos" vagyok,h a kamerák előtt nagy a nyomás,de ha valaki kiegyensúlyozott életet él,mert például a családja mindig mellette áll,nem hiszem,h eszébe jutna az illetőnek drogokhoz vagy más szerekhez nyúlni.Attól,h valaki híres,még nem feltétlenül kell,h használjon kábítószert.
Viszont aki meg nem ismeri a mértékkel kifejezést,annak édes mindegy,h a fél világ ismeri-e vagy sem,ígyis-úgyis korán meg fog halni.
Viszont aki meg nem ismeri a mértékkel kifejezést,annak édes mindegy,h a fél világ ismeri-e vagy sem,ígyis-úgyis korán meg fog halni.
2013. április 20. 21:04
|
|
Meisan∆ spica ∆ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.22. Hozzászólás: 2260 Csatolások: 88 Azonosító: 156156 offline
|
Na szép.
Ez nem attól függ, hogy valaki híres-e, hanem attól, hogy hogyan él. Egyébként a hírességek nagy része elég helytelen életmódot folytat, szóval van valami a dologban.
Ez nem attól függ, hogy valaki híres-e, hanem attól, hogy hogyan él. Egyébként a hírességek nagy része elég helytelen életmódot folytat, szóval van valami a dologban.
2013. április 24. 07:36
Hát attól függ ki hogy él, szerintem. Ha egészségesen eszik, nem cigizik, nem drogozik, nem sok alkoholt iszik, akkor szerintem több ideig is nyugodtan elélhet.
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Hát persze, hogy ő is ott volt!
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Rengeteg híres vendég volt.
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Fény derült arra, ki volt a szerencsés.
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Fény derült a dologra.
Blake Lively dühös Taylor Swiftre
Blake Lively dühös Taylor Swiftre
Megvolt az utolsó csepp a barátságuk végének poharában?
Súlyos pénzekbe kerülhet Travis Kelce-nek egy félrelépés - Részletek Taylor Swift házassági szerződéséből
Súlyos pénzekbe kerülhet Travis Kelce-nek egy félrelépés - Részletek Taylor Swift házassági szerződéséből
Drága lenne neki egy megcsalás.

0 felhasználónak tetszik: