Nyomorban él Justin Bieber nagyapja
2013. április 23. 17:49
rozi12 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.04. Hozzászólás: 1231 Csatolások: 0 Azonosító: 199480 offline |
Vagy kacsa, vagy van rá oka hogy ne adjon neki pénzt. Amúgy az anyja és a testvérei is jól élnek, miért nem adnak ők?! Itt már lassan beindulhatna az észkerék, szerintem nem úgy kellene elképzelni ezt a nagypapát mint egy gondoskodó, kedves, mindenben támogató nagypapát! Biztos van valami oka, hogy nem ad neki, nem úgy ismermerjük Justint....
2013. április 23. 17:53
Saphira |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.31. Hozzászólás: 685 Csatolások: 3 Azonosító: 195049 offline |
A család az család mindenkinek kötelessége, hogy segítsen a családján, bármit is tettek, mert még később megbánják. Én így gondolom.
1 felhasználónak tetszik:
Charlotte Benning
2013. április 23. 17:54
Rebike2új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.17. Hozzászólás: 89 Csatolások: 0 Azonosító: 198038 offline |
Milyen egy p*raszt Justin -.-
Charlotte Benning
2013. április 23. 17:56
love1999visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.25. Hozzászólás: 197 Csatolások: 0 Azonosító: 144044 offline |
pofátlan kis dög.Ha a nagyapja nem lenne fogadnék ,hogy ő sem.
Charlotte Benning
DestinyDúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.23. Hozzászólás: 43 Csatolások: 10 Azonosító: 200676 offline |
Idézet (Szélhámos @ 2013.04.23. 17:15)
Már kezd baromi unalmas lenni ez a lejárató kampány Justin ellen.
Undorító, hogy a média hogy képes kiforgatni az embereknek minden egyes szavát, hogy képes BEFOLYÁSOLNI az olyan ostoba embereket, mint az itt lévő emberek nagy többsége... Nem, igazából ami Justin Biebert illeti i don't give a shit, de egyszerűen bicskanyitogató, hogy az itt lévő felnőtt emberek, akiknek állítólag kéne, hogy legyen eszük, mégis hogy nyilvánulnak meg egy 19 éves szinte még gyerekről. Nem ismeritek se őt, sem pedig a családját, hogy mondhattok úgy véleményt bármiről, hogy gőzötök sincsen? Nem, én sem ismerem Justint, én sem tudom mi van a családjában, SŐT nem is érdekel, mert nem vagyok rá kíváncsi, van saját életem amivel foglalkozzam, de már undorító és gyomorforgató ez a lejárató kampány. A média először felkap, éltet, majd miután elég sikeres lettél, fordul a kocka, és széttép, szétszed, lehúz és a rajongókból gyűlölködőket tesz. Undorítóak a bulvár lapok, Perez Hiltonig át az összes ilyen pletyka-bulvár szarság.. Bárkit lelehet húzni, bárkit szidhattok, akkor is az ő zsebükben van a több millió dollár, akár elfogadjuk, akár nem.
Cikkhez annyit tudok fűzni, hogy nem tudom mi lehet a háttérben, lehet ez is egy kamu sztori, de nincs jogunk ítélkezni, anélkül, hogy bármit is tudnánk.
Undorító, hogy a média hogy képes kiforgatni az embereknek minden egyes szavát, hogy képes BEFOLYÁSOLNI az olyan ostoba embereket, mint az itt lévő emberek nagy többsége... Nem, igazából ami Justin Biebert illeti i don't give a shit, de egyszerűen bicskanyitogató, hogy az itt lévő felnőtt emberek, akiknek állítólag kéne, hogy legyen eszük, mégis hogy nyilvánulnak meg egy 19 éves szinte még gyerekről. Nem ismeritek se őt, sem pedig a családját, hogy mondhattok úgy véleményt bármiről, hogy gőzötök sincsen? Nem, én sem ismerem Justint, én sem tudom mi van a családjában, SŐT nem is érdekel, mert nem vagyok rá kíváncsi, van saját életem amivel foglalkozzam, de már undorító és gyomorforgató ez a lejárató kampány. A média először felkap, éltet, majd miután elég sikeres lettél, fordul a kocka, és széttép, szétszed, lehúz és a rajongókból gyűlölködőket tesz. Undorítóak a bulvár lapok, Perez Hiltonig át az összes ilyen pletyka-bulvár szarság.. Bárkit lelehet húzni, bárkit szidhattok, akkor is az ő zsebükben van a több millió dollár, akár elfogadjuk, akár nem.
Cikkhez annyit tudok fűzni, hogy nem tudom mi lehet a háttérben, lehet ez is egy kamu sztori, de nincs jogunk ítélkezni, anélkül, hogy bármit is tudnánk.
Végre egy normális ember is felszólalt. Köszönöm.
flóranekem8 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.14. Hozzászólás: 1548 Csatolások: 2 Azonosító: 187732 offline |
ez már a legalját érinti...
Charlotte Benning
2013. április 23. 17:57
adri001 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.31. Hozzászólás: 797 Csatolások: 245 Azonosító: 192844 offline |
undorító ez a justin
Charlotte Benning
2013. április 23. 17:58
love1999visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.25. Hozzászólás: 197 Csatolások: 0 Azonosító: 144044 offline |
NA? Még ilyenkor is szeretitek dzsásztinkát kis belieber-ek? (vagy mi a rák)
Charlotte Benning
2013. április 23. 18:02
liptakanna21Love is friendship set on fire..:) <3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.13. Hozzászólás: 1133 Csatolások: 0 Azonosító: 193938 offline |
igaz tényleeg foglalkozhatna Justin a nagyapjával de h az a legnagyobb gondja h mi van a majmával azé az túlzás neki is vannak érzései. jó nem azt mondom h nme kéne segíteni a nagyapján de lehet h van oka h nem segít
2013. április 23. 18:02
tothbiankavalhalla |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.11.01. Hozzászólás: 2165 Csatolások: 4815 Azonosító: 42641 offline |
Ha igaz, ha nem, sosem tudhatjuk mi van a háttérbe..lehet ez az ember borzalmasan bánt vele és nem is érdemli meg a támogatást. És ez a nyilvános hírverés meg még jobban bizonyítaná..
2013. április 23. 18:07
NinaSceneBitch please, I'm Boss! |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.08. Hozzászólás: 1187 Csatolások: 0 Azonosító: 172971 offline |
Amúgy meg ez megint olyan dolog, h rossz fényben tüntessék fel Justint. Ha akarja majd támogatni a nagyapját akkor fogja!-.-
Én tudom néhány rokonomról hogy inkább jót röhögne rajtam minthogy inkább segítsen.Szóval én se támogatnám azokat.. amúgy meg gondolom oka van rá!!
Én tudom néhány rokonomról hogy inkább jót röhögne rajtam minthogy inkább segítsen.Szóval én se támogatnám azokat.. amúgy meg gondolom oka van rá!!
2013. április 23. 18:08
Budaházi Dorinaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.08. Hozzászólás: 57 Csatolások: 0 Azonosító: 199788 offline |
Én nem hiszem el ! Miért kell iyeneket kitalálni ! De még ha igaz is lenne szerintem nem véletlenül és jó oka van rá hogy ne adjon pénzt neki. Vagy nem is tud róla!!! Én továbbra is Justin mellet állok!)
2013. április 23. 18:12
fannika6visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.22. Hozzászólás: 327 Csatolások: 0 Azonosító: 184299 offline |
hát persze találjanak ki mégtöbb kamu dolgot gratulálok -.-" majd pont ne támogatná Justin ezt nem hiszem el! Justin egy jó ember aki mindig is nagyon jó kapcsolatot ápolt a nagyapjával és én nem hiszem hogy most is másképp lenne! és ha mégis igaz biztos van rá oka
2013. április 23. 18:13
Idézet (PinkBarbie @ 2013.04.23. 15:19)
Na, hát ez biztos nem igaz! -.- Nemtom mit kell megint ilyen hülyeségeket kitalálni?
Amennyire lehet hazugság, úgy igazság is.
Fan-ily6889
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline |
Idézet (Szélhámos @ 2013.04.23. 17:15)
Már kezd baromi unalmas lenni ez a lejárató kampány Justin ellen.
Lejárató kampánynak lejárató kampány, aminek személy szerint én nagyon örülök. Kezdett már a hózsákom is kilenni ezzel a kölyökkel - az, hogy a tévében, a neten és az újságokban, meg mindenhol az ő arcát kell bámulnom, annyira tolják előre a gyereket, pedig teljesen jogtalanul és oktalanul. Tehetségéből vajmi kevés van, még a látványába sem tudok gyönyörködni, mert, ha nézne ki valahogy, még azt mondanám, hogy jó, és évek óta bíber ömlik a p*fámba. Miért? Mit tud ez a gyerek, amit más felfelé törekvő énekes/énekesnő nem tud? Zavar, irritál és idegesít, hogy egy huszadrangú énekeskecskéről kell olvasnom MA IS egy fárasztó nap után, mert nincs más téma. A dologhoz még annyit fűznék, hogy valószínűleg a lejárató kampány nem véletlen - tudod, sokszor a lejáratott vagy lejáratni kívánt személy kezében futnak össze a szálak, hiszen a negatív reklám is reklám. Ez az egész a médiáról és arról szól, hogyha már annyira tehetségtelen a kölök, akkor ugyan maradjon már a "szaftos" kis botrányaival a köztudatban, hiszen akkor a lé az dőlni fog. Ja, és a pletykáknak MINDIG van alapja, tehát akkor ennek a gusztustalan cikknek is lehet valami valós része. Én dolgozom emberekkel, sőt egy hete telt le a gyakorlatom az idősek otthonában, és tudod, hogy mennyi felnőtt, érett ember nem foglalkozik az idős szüleivel? Jobb esetben, ha van "máni", akkor berakja egy ilyen bentlakásos otthonba, ha meg nincs pénz, akkor meg mehet az egyik kórház TB alapon működő elfekvő részlegébe. Idős nénik és bácsik sírtak, szomorúak voltak, elkeseredettek voltak és semmi mást nem akartak, csak meghalni. Miért? Betegek voltak már részben és a saját családjuk is lesz*rja őket. Úgyhogy csak úgy megsúgom, hogy ez nem egyedi eset, és én csak egyetlen egy idősek otthonában melóztam pár hétig, még hány ilyen eset lehet, amiről nem hallunk és nem tudunk, mert nincs nagy dobra verve. Emiatt találom ezt az egészet részben igaznak, mert a gazdagok kapzsik (saját személyes tapasztalataim szerint), és pont azok az emberek, akik az olcsóbb tejet veszik meg a drágább helyett, pedig megtehetnék. Hidd el nekem, nem a véletlen műve az, hogy bíbőrről ennyire negatív hír jelennek meg. Nagy a valószínűsége, hogy az egész egy reklámfogás, ahogyan az is, hogy szelína újra együtt van vele.
2 felhasználónak tetszik:
Charlotte Benning,
Fan-ily6889
Ezt a cikket olvastam másik hirportálon. Nem tudni mennyi lehet az igazság alapja. Bár nem lepődnék meg rajta, ha igaz lenne. De ha igaz lenne, legalább akadna annyi fáradtság Justinban, hogy azért segitené a nagyapját.
Charlotte Benning
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.