Starity

Bella Thorne könyvet ír

8 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2013. április 26. 21:17 #101
regi99
regi99
visszatérő vendég
 
StátuszRegi99 soha az életben nem fogja beállítani a státuszát.
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 12.10.27.
Hozzászólás: 259
Csatolások: 0
Azonosító: 188407
Offline offline
Beyla, nem kértem a véleményedet, azt hiszem senkiét sem. Nem kell fikázni másokat, és őszintén nem érdekel, hogy könyvet akarsz írni. És azt hiszem, meg is említettem, hogy nem vagyok rajongó és abszolút nem a kedvencem. Úgyhogy inkább szállj le rólam. Senki véleményét nem kértem, mert nem vagyok rá kíváncsi. Én megírtem az enyémet erről a cikkről, de ha valaki nem kíváncsi rá, hát ne olvassa el. És szerintem egyáltalán nem azért akar könyvet írni, mert van pénze kiadatni. Ja, és nem rögtön azzal kell jönni, hogy rögtön érvelni kezdesz a véleményemmel miszerint "ki mit ért el" mert nem a kisujjából szopta ki, hogy most híres. Úgyhogy nem kell se rám fújni, se arra, hogy könyvet ír, mert attól még, hogy fiatal, lehet, hogy van hozzá tehetsége. Nem kell rögtön lehrapni a fejét, miszerint " 15 éves alig látszik ki a földből, és könyvet ír".És még egyszer megemlítem, hogy nem vagyok a rajongója, csupán bízom a képességeiben, mert lehet, hogy nagy sikere lesz a könyvének, de bízom benne, nem csak amiatt, hogy híres. Erről ennyit.
2013. április 26. 21:25 #102
regi99
regi99
visszatérő vendég
 
StátuszRegi99 soha az életben nem fogja beállítani a státuszát.
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 12.10.27.
Hozzászólás: 259
Csatolások: 0
Azonosító: 188407
Offline offline
De, gondolom ez csak egy átmenet nála, de bízom benne, hogy befejezi a könyvet, és ki is adatja. Amúgy meg nem akarok veled vitatkozni Beyla, főleg annak tudatában, hogy azt se tudom, ki vagy. Másrészt meg semmi értelme nem lenne egy ilyen témán vitatkozni.
2013. április 26. 21:29 #103
Törpemókus
Törpemókus
Tʜᴇ Bᴀʟᴛɪᴄᴘᴜғғ Bᴏʏs
 
Státusz"Strong people don't put others down - they lift them up."
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 12.07.04.
Hozzászólás: 3398
Csatolások: 158
Azonosító: 179420
Offline offline
Szerintem igazságtalanság. Nem az irigység és a féltékenység beszél belőlem, de az az igazság, hogy ez a lány alig tett le valamit az asztalra. A könyvpiac szégyene lesz a "szerzeménye". 110.gif
5 felhasználónak tetszik: Jolie_77, Beyla, Luckie, MadHatter, Hustler
2013. április 26. 21:31 #104
regi99
regi99
visszatérő vendég
 
StátuszRegi99 soha az életben nem fogja beállítani a státuszát.
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 12.10.27.
Hozzászólás: 259
Csatolások: 0
Azonosító: 188407
Offline offline
Ja, és gondolom, ha neked is táncos, meg színészi sikereid is egyaránt lenne, biztosan ki akarnál próbálni valami más dolgot is. Lehet, hogy sikeres lesz lehet nem. Ezzel csak azt akarom mondani, hogy nem kell rögtön utálkozó kommenteket írni, hanem előbb várjátok meg amíg esetleg ki is lesz adatva akönyv, és el is olvastad. Akkor talán majd tudsz saját véleményt alkotni, nem csak üres és felszínes dolgokat mondani.
2013. április 26. 22:49 #105
emcsikehh
emcsikehh
1DHATER
 
Státusz1D utáló vagyok, és mindig is az leszek. Fogadd el. :)
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 11.08.13.
Hozzászólás: 1548
Csatolások: 1
Azonosító: 158222
Offline offline
Naggyon vááááárooooooM! smileeee.gif
2013. április 27. 03:43 #106
Beyla
Beyla
carter
 
StátuszÉljen a szabadszólás joga! :)
  Csoport: Kitiltott
Csatlakozott: 12.09.22.
Hozzászólás: 8612
Csatolások: 2491
Azonosító: 186418
Offline offline
Idézet (Fannii98 @ 2013.04.26. 18:28)
Egyrészt egy árva szóval nem mondtam, hogy szerintem ki fogja megírni a sorozatot, másrészt pedig ez nem naivság. Már miért ne írhatná meg Ő? Oké, lehet, hogy valaki fog az alkotásán finomítani - bár ez egyáltalán nem biztos, nem értem miért nézi le mindenki ennyire Bellát. Egyébként Neked, aki száz százalék, hogy nem fogod elolvasni nem mindegy, hogy mi lesz a könyvben? Már bocs. smileeee.gif

Ha nem ő fogja megírni, akkor mi értelme lesz? A bájos kis arcával egy újabb tömegcikk fog megjelenni a piacon ezzel kiszorítva másokat? rolleyes.gif Mert egyébként ez lesz. Ezek a tucat nyavalyák többsége az igényeset és a minőségit kiszorítják és elnyomják, s akiknek tényleg van mit sütniük, nem fognak tudni érvényesülni ő miattuk. Ha már valaki könyvet ír, azt hiszem az a minimum, hogy ő írja meg és nem más, hisz nem az ő szenvedése, munkája gyümölcsére lehet büszke. Biztos, hogy fognak rajta "finomítani" még hozzá nem is keveset, bár én erre nagyon rigolyás vagyok. Nyolc, lassan kilenc éve pötyörészek és soha sem fogadtam bétát magam mellé, mert képtelen vagyok elviselni azt, hogy valaki belejavítson és átírja azt, amit én leírtam. Akkor inkább ezerszer átnézem és átfogalmazom, hogy minden tökéletesen klappoljon. Engem nem is az zavar, hogy mi van benne, hanem az, hogy lóvé nélkül ez is csak egy töpörtyű tehetségtelen írni nem tudó nulla lenne. Talán, nagyon talán e-book formájában elolvasnám, ha valami kémsztorit fabrikálna, de a sztorija köbö az ötvenszer megrágott, majd ugyanannyiszor visszahányt kutyacsont.

Idézet (regi99 @ 2013.04.26. 21:17)
Beyla, nem kértem a véleményedet, azt hiszem senkiét sem. Nem kell fikázni másokat, és őszintén nem érdekel, hogy könyvet akarsz írni. És azt hiszem, meg is említettem, hogy nem vagyok rajongó és abszolút nem a kedvencem. Úgyhogy inkább szállj le rólam. Senki véleményét nem kértem, mert nem vagyok rá kíváncsi. Én megírtem az enyémet erről a cikkről, de ha valaki nem kíváncsi rá, hát ne olvassa el. És szerintem egyáltalán nem azért akar könyvet írni, mert van pénze kiadatni. Ja, és nem rögtön azzal kell jönni, hogy rögtön érvelni kezdesz a véleményemmel miszerint "ki mit ért el" mert nem a kisujjából szopta ki, hogy most híres. Úgyhogy nem kell se rám fújni, se arra, hogy könyvet ír, mert attól még, hogy fiatal, lehet, hogy van hozzá tehetsége. Nem kell rögtön lehrapni a fejét, miszerint "  15 éves alig látszik ki a földből, és könyvet ír".És még egyszer megemlítem, hogy nem vagyok a rajongója, csupán bízom a képességeiben, mert lehet, hogy nagy sikere lesz a könyvének, de bízom benne, nem csak amiatt, hogy híres. Erről ennyit.

Ööö... téged nem érdekel, ám az elmúlt nyolc évben nagyon sokan kértek és könyörögtek, hogy húzzak el egy könyvkiadóhoz. Most már nincs rá időm, de nekem négy évvel ezelőtt és meg még azelőtt olvasóköröm volt a Gportál keretein belül. Nem mondanám, hogy több ezren, de több százan minimum olvasták a regényeimet, és csak egy gagyi Gportálon voltam. Majd, ha te, vagy esetleg Bella el tudja ezt magáról mondani, azt hiszem akkor kalapot emelek neki, és azt mondom, hogy hajrá azzal a pötyörészéssel, de így? Egyébként hidegen hagy, hogy téged nem érdekel, nem is neked írtam azt, amit írtam, hanem a nagy közönségnek.XD Szálljak le rólad? Rád sem szálltam, mert van jobb dolgom is, minthogy másokat piszkáljak, én csak azt mondtam, illetve írtam le, hogy teljesen más pálya érdekel, ami mellett nyolc évvel ezelőtt tettem le szintén a voksomat, szóval mondhatni félig-meddig már megvalósítottam önmagamat. Ha énekesnő akartam volna lenni, akkor képeztettem volna a hangomat, ha táncosnő, akkor táncoltam volna - mert lett volna rá lehetőségem -, ha pedig a színészet érdekelt volna, akkor dráma tagozatos középiskolában érettségiztem volna és a SE helyett egy színművészeti egyetemet pályáztam volna meg, ennyi, no meg egy Bambi.smileeee.gif Egyébként én csak tapasztalatból írom - minap elővettem azt, amit 15-16 évesen írtam, és a mostani írási stílusomhoz képest nudli. Évek alatt kegyetlen sokat fejlődtem, és ezt köszönhetem az olvasóközönségemnek, ugyanis ők halmoztak el építő jellegű kritikákkal, amikért még a mai napig is könyörgök a Merengőn. A mai tizenöt éveseket elnézve meg hát... ha az én stílusom hét évvel ezelőtt kiforratlan volt, egy olyané, aki írt és könyvmoly volt egészen kisgyermekkora óta, akkor milyen lehet egy mai ájpeden, ájfónon és fészbukkon cseperedetté? Ott vannak a ván direksön blogos csodák a blogspoton és társain, és ott tudja meg az ember, hogy egy mai tinédzser kábé mely szintet verdesi, ha fogalmazást kell írni. good.gif Egyébként szólhatnál szebben is, kevésbé arrogánsabban és lekezelően a másikhoz! A profilod szerint 15-16 éves lehetsz, a nevedben szereplő szám alapján meg tizennégy, bár nekem igazából olyan mindegy, mert így se-úgy se lesz egyik pillanatról tapasztalatod az írásról. Én tapasztalatból írtam le mindezt, de hát hidegen hagy a nyomorom, akkor egyáltalán minek foglalkozol velem? rolleyes.gif Nem kötelező elolvasni a hozzászólásaimat, pláne reagálni rá, bár a hangnem és az írási stílus azért ütött rendesen. Mielőtt engem kezdesz el fikázni és ócsárolni, talán először a saját házad tájékán sepregess, és utána térj át az enyémre! wink.gif
1 felhasználónak tetszik: MadHatter
2013. április 27. 08:50 #107
Selena Gomez 199
Selena Gomez 199
ari
 
Státusznot your bae
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 12.02.05.
Hozzászólás: 2003
Csatolások: 9
Azonosító: 168601
Offline offline
már miért ne írhatná meg ő? Ennyire irigyek vagytok? ohmy.gif
2013. április 27. 08:52 #108
Selena Gomez 199
Selena Gomez 199
ari
 
Státusznot your bae
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 12.02.05.
Hozzászólás: 2003
Csatolások: 9
Azonosító: 168601
Offline offline
Az meg hogy másokat kiszorít...1: senkit sem szorít ki, kapott egy lehetőséget és él vele, ennyi. 2: ha valaki TÉNYLEG nagyon tehetséges író és nem híres de mindent megtesz hogy kiadják a könyvét azt ÚGYSEM lehet kiszorítani! 3: igenis BELLA fogja megírni a könyvet, tök mindegy hogy ti mit gondoltok, szánalmasok....pff
2013. április 27. 08:56 #109
Selena Gomez 199
Selena Gomez 199
ari
 
Státusznot your bae
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 12.02.05.
Hozzászólás: 2003
Csatolások: 9
Azonosító: 168601
Offline offline
és az aki a szemére hányja a diszlexiát az egy olyan undorító, gusztustalan ember (ha egyáltalán embernek lehet nevezni) amilyet még a föld nem látott!
Nem akartam ilyet írni de muszáj volt. Nem kívánom hogy legyen valami ilyen betegségetek, de csak egyszer is ha megtudnátok hogy Bella hogy érez amikor a diszlexiájával csúfolják...Nem is értem hogy tudtok így tükörbe nézni.
Ráadásul a leghülyébb érv, hiszen akkor is diszlexiás volt amikor felvették a Disney-be és meg kellett tanulnia a szövegeket mégis mennyi mindent elért.
2013. április 27. 08:59 #110
Ayame.01
Ayame.01
typical teen, sorry
 
Státusz
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 11.08.25.
Hozzászólás: 5541
Csatolások: 32
Azonosító: 159255
Offline offline
Szerintem nem lesz nagy sikere a könyvnek. De csinálja, ha úgy akarja. rohog.gif
2013. április 27. 09:02 #111
Selena Gomez 199
Selena Gomez 199
ari
 
Státusznot your bae
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 12.02.05.
Hozzászólás: 2003
Csatolások: 9
Azonosító: 168601
Offline offline
Idézet (Beyla @ 2013.04.25. 19:18)
Az egészben az a legidegesítőbb, hogy nekem nem lehet saját könyvem, mert nincs elég pénzem arra, hogy kiadassam, pedig életem egyik legnagyobb vágyálma, hogy egyszer én dedikálhassam a saját könyvemet, s ne nekem dedikáljanak. Ez a khmmm... micsoda is? Írni nem tudó diszlexiás csitri könyvet ad ki, mikor pár éve azt nyilatkozta, hogy ő nem hajlandó semmit sem tenni eme betegség érdekében, jó  ő úgy is. Akkor kérdem én, egy olvasni-írni alig tudó kislány miért is ad ki könyvet? F*ck logic. fool.gif Énekelni nem tud, ahogyan táncolni és színészkedni se túlzottan, de most bepofátlankodik a könyv piacra is, hátha itt nagyobb sikert arat a tehetségtelensége. Tizenöt évesen én is nagyon kiforratlan stílussal írtam, úgyhogy igen, nagy a valószínűsége, hogy valamit ír, majd odarak pár ezer dollárt egy lektor elé, hogy csináljon a sz*rból elfogadhatót. Remek. Remélem bukta lesz belőle...


na de ilyen féltékeny már te se lehetsz..
2013. április 27. 10:53 #112
MadHatter
MadHatter
funkycrime
 
Státuszradiohead makes music for people who have trouble asking for ketchup at kfc
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 12.02.26.
Hozzászólás: 7353
Csatolások: 404
Azonosító: 170079
Offline offline
Idézet (Selena Gomez 199 @ 2013.04.27. 09:02)
na de ilyen féltékeny már te se lehetsz..

Hát szerintem pont Beyla nem féltékeny egy 15 éves kislányra és mellesleg igaza is van.

Látni kellett volna a fejemet, mikor a cikk címét olvastam. rohog.gif Ti most komolyan azt hiszitek, hogy majd Bella egymaga képes lesz megírni egy egész könyvet? Maximum elmondja a szereplőket, a történetet, meg minden egyebet és van egy embere, aki szépen legépeli neki a részletekkel együtt. Fogalmam sincs, hogy miért vagytok ilyen naivak, de úgy látszik ez a mai generáció átka. Nem kell mindent elhinni. Honnan a jóégből tudod, hogy tehetséges író? Olvastad már az írását? Az, hogy mondjuk a táncolásban vagy az éneklésben jó(?), attól még egyáltalán nem biztos, hogy a a fogalmazóképessége megüti a minimális szintet. Tudom, hogy mennyit szenved egy diszlexiás, mert az egyik barátom és a húgom is az, de sok gyakorlással ki lehet küszöbölni. Szerintem a könyv témája elég unalmasra sikeredett. Mármint tisztára olyan mint az a diznis sorozat, amiben a Selena Gomez van: ott is kvázi átlagos, varázslós tinik szerepelnek. Olyan elcsépelt ez a dolog, mint amikor a kutyának Rex nevet adnak. Fogadni merek, hogy csak az ilyen 5-10 évesek fogják olvasni és rohadtul nem lesz sikeres. Nagyon gyerek még, szerintem inkább gyakoroljon vázlatokon, rövidebb történeteken, fogalmazásokon, vagy esetleg nyisson blogot és majd ha már elég jól tud írni, kiadhatja a könyvet.
2 felhasználónak tetszik: Beyla, Luckie
2013. április 27. 13:03 #113
Laza Dorottya
Laza Dorottya
új tag
 
StátuszHello.!! : ) ha már itt jársz jelölj..♥
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 13.04.02.
Hozzászólás: 67
Csatolások: 0
Azonosító: 199304
Offline offline
Remélem a magyarok lefordítják és mi is olvashatjuk!!^^♥
2013. április 27. 13:59 #114
Hustler
Hustler
­
    Csoport: Tag
Csatlakozott: 12.05.30.
Hozzászólás: 1521
Csatolások: 89
Azonosító: 176857
Offline offline
Én is, nem is egyet. Az mégse érdekel senkit.
2013. április 27. 14:25 #115
Beyla
Beyla
carter
 
StátuszÉljen a szabadszólás joga! :)
  Csoport: Kitiltott
Csatlakozott: 12.09.22.
Hozzászólás: 8612
Csatolások: 2491
Azonosító: 186418
Offline offline
Idézet (Selena Gomez 199 @ 2013.04.27. 09:02)
na de ilyen féltékeny már te se lehetsz..

Nem vagyok féltékeny, sosem volt szokásom, mert a minimum az, hogy ezt az álmomat is elérem, csak még kell hozzá sajnos pár év. Mint ahogyan itt írta valaki, sajnos vannak olyanok, akik tényleg tehetségesek (nem egy ilyennel találkoztam már, és nem magamról beszélek most!), akik nagyon jól írnak. Különböző sztoris oldalon próbálnak meg érvényesülni, és nem tudnak, mert ezek a Bella kaliberű írni nem tudó csitrik elnyomják és visszadobják az egyébként interneten sikernek örvendő írásukat. Igazságtalanságnak és nagyon nagy kicseszésnek tartom. Nekem ez a problémám egyedül. blink.gif Ha féltékeny akarok lenni, akkor azt hiszem Jenn Garnerre lennék.XD
2 felhasználónak tetszik: MadHatter, Luckie
2013. április 27. 15:28 #116
- törölt felhasználó -    
Őszintén, szerintem alig lesz köze ahhoz a könyvhöz. Kitalál valami nevet és egy kis történetet, más pedig megírja részletesen. Aztán eladják Bella Thorne nevével, és így mindegyik Disney Channel fan-lányka rohan a boltokba, Bella meg majd úszik a sikerben az egyedi, általa kitalált és megírt történettel...
3 felhasználónak tetszik: MadHatter, Luckie, Beyla
2013. április 27. 15:34 #117
- törölt felhasználó -    
ZitaTwilight egyetértek! smileeee.gif
2013. április 27. 19:34 #118
HermioneGrangerfan
HermioneGrangerfan
új tag
 
StátuszI love Bradley Cooper!!!!!
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 11.07.26.
Hozzászólás: 25
Csatolások: 0
Azonosító: 156555
Offline offline
kíváncsi leszek rá. én is kb. annyi idős vagyok, mint ő, de most éppen egy mistikus "könyvet" írok(mondjuk 30 A4-es oldalnál egyszerűen nem fogom tudni tovább íri, akármennyire próbáltam húzni), barátnőimnek megmutattam, azt mondták, ro*dt jó. Szóval ahogy nézem, Bellával hasonló az ízlésün.smileeee.gif Amúgy semmi baj nincs azzal, ha diszlexiásan ír könyvet, max lassabban készül el vele. És szerintem Ő fogja megírni.
2013. április 28. 10:39 #119
- törölt felhasználó -    
Idézet (Selena Gomez 199 @ 2013.04.27. 09:02)
na de ilyen féltékeny már te se lehetsz..

Ennyire naiv és elfogult viszont te sem...
2013. április 28. 11:01 #120
Saphira
Saphira
 
Státusz<3 Vodafone McLaren Mercedes <3
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 13.01.31.
Hozzászólás: 685
Csatolások: 3
Azonosító: 195049
Offline offline
Azért egy könyv írása nem kis feladat, és én őszintén szólva kételkedem abban is hogy ő írja majd meg a könyvet.
8 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok