ez a cikk minden sebből vérzik :'D a vacsora még azelőtt történt, hogy Pattinson elhagyta volna a várost és nem kettesben ment el vacsorázni, hanem Rob barátaival. továbbá a kocsiban nem Rupert ül.
nem érdekel ez a sztori már rég, de szeretem Kristent és azt utálom, ha valakik hamis hírek alapján ítélik el. a hoolywood life cikkek pedig nem éppen az igazságról híresek. kár hogy pár ember nem látja a fától az erdőt és kanyar nélkül mindent elhisz, amit a média mond/ír
Kristen Stewart újra megcsalta Robertet?
2013. április 26. 15:31
alcoholicillusionúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.22. Hozzászólás: 95 Csatolások: 0 Azonosító: 156196 offline |
2013. április 26. 15:39
válasz: biztos nm fog neki adni 3. esélyt, én sem tenném ..
amúgy meg a ez igaz, nagyon nagyot csalódtam Kristinben, hogy hogy nem tanulhatott a hibáiból é elkövette ezt még egyszer??!!! ˘-˘ .xx
amúgy meg a ez igaz, nagyon nagyot csalódtam Kristinben, hogy hogy nem tanulhatott a hibáiból é elkövette ezt még egyszer??!!! ˘-˘ .xx
2013. április 26. 16:04
hát, gondoltam... kinézem Kristenből, hogy újra visszaél Robert bizamával..
2013. április 26. 16:08
Azt nem értem, hogy egyáltalán mi vezette Kristent ahhoz, hogy egy apja korabeli nős apával csalja meg a négy évvel idősebb Robertet. Egyáltalán mi értelme van a megcsalásra, ha van párunk? És hogy vonzódhat bárki is apja vagy anyja korabeli emberekhez. Az ilyentől hányingerem van.
2013. április 26. 16:20
doggirlvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.22. Hozzászólás: 218 Csatolások: 0 Azonosító: 153570 offline |
Jajj istenem..nagyon nem bírom mikor valaki teljesen.alaptalanul vádolnak!!! Ès Kristen esetében állandóan ez megy Ami k*rvára idegesìtő!!!!! Utojára, NEM Ruperttel vacsorázott, hanek ROB barátaival!
Az ott NEM Sanders, harem egy autó inas, vagy hogy is kell mondani.És a kocsi sem NEM Rupertté, sem NEM Stewé, hanem ROB egyik barátjáé!
Pontosabban a csajé a képben a kocsi mellett.
A szitu: Az inas odavitte a csak kocsiját, aztán kiszállt és beült helyette a tulajdonos, Kris meg beszállt mellé!
Na szóval senki NEM csalt még senkit, az ott NEM Sanders, NEM az ø kocsija sem NEM Kristené, NEM vacsoráztak együtt, és ebből kifolyólag ez a cikk NEM igaz!!!!
(Csak úgy mellêkesen jegyzem meg, már csak azért sem Rupert van a képen, mert a csaj ROB barâtja, és erősen kétlem hogy Kristen csak úgy w szeme láttára simân beszâllna a kocsiba!!!)
Remélem néhány sötét fejecskébe sikerült nêmi fényt gyújtanom, de ha nem hát az higgyen amit csak akar....
Az ott NEM Sanders, harem egy autó inas, vagy hogy is kell mondani.És a kocsi sem NEM Rupertté, sem NEM Stewé, hanem ROB egyik barátjáé!
Pontosabban a csajé a képben a kocsi mellett.
A szitu: Az inas odavitte a csak kocsiját, aztán kiszállt és beült helyette a tulajdonos, Kris meg beszállt mellé!
Na szóval senki NEM csalt még senkit, az ott NEM Sanders, NEM az ø kocsija sem NEM Kristené, NEM vacsoráztak együtt, és ebből kifolyólag ez a cikk NEM igaz!!!!
(Csak úgy mellêkesen jegyzem meg, már csak azért sem Rupert van a képen, mert a csaj ROB barâtja, és erősen kétlem hogy Kristen csak úgy w szeme láttára simân beszâllna a kocsiba!!!)
Remélem néhány sötét fejecskébe sikerült nêmi fényt gyújtanom, de ha nem hát az higgyen amit csak akar....
2013. április 26. 16:37
ninanesbittvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.20. Hozzászólás: 385 Csatolások: 15 Azonosító: 200499 offline |
Ja.Ez jellemző.Rob lelép, Saunders ismét képben.Én most nem küldöm Kristent a ...-ba, de azért ez durva.Ő mindig megmutatja, hogy süllyedhet még mélyebbre.Robot meg sajnálom, hogy egy ilyen ribancot fogott ki.
2013. április 26. 16:39
SSelena-GGomez-llovevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.11. Hozzászólás: 291 Csatolások: 0 Azonosító: 189500 offline |
Kristen szimpi volt de most már kezd unszimpatikussá válni
2013. április 26. 16:47
liptakanna21Love is friendship set on fire..:) <3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.13. Hozzászólás: 1133 Csatolások: 0 Azonosító: 193938 offline |
de köcsög kristen most szerezte vissza Robertet és mmáris mással találkozgat?! remélem h ez nem igaz h együt van újra Rupertel!
2013. április 26. 16:56
FantasticGirl.visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.12. Hozzászólás: 355 Csatolások: 0 Azonosító: 183249 offline |
Engem ezek a képek nem győztek meg.. Nem szeretem Kristent, sose bírtam, de én nem vagyok benne biztos hogy tényleg ő van a képeken.. Ha valaki mutat élesebb képet akkor oké, de ez a kettő nem győzött meg.. Bár végülis kinézem belőle, de ritka hülye, ha megint megcsalta Robot.. :S
2013. április 26. 17:04
kurrekღ Emton ღ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 10.11.13. Hozzászólás: 6362 Csatolások: 23371 Azonosító: 138617 offline |
Kétlem, hogy ekkora hülye lenne, hogy még egyszer összeáll vele, a másik meg az, hogy tuti egy reklámfogás újjfent, hogy legyen miről írni, hogy vegyék az újságokat!
2013. április 26. 17:15
belieber4ever |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.11. Hozzászólás: 657 Csatolások: 0 Azonosító: 193770 offline |
olyan mint Taylor Swift
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Megnyílt az állapotáról.
Szó sincs öngyilkosságról! Liam Payne nem akart meghalni
Szó sincs öngyilkosságról! Liam Payne nem akart meghalni