Népszerű tinisztárok fogtak össze a fiatalok ösztönzéséért a Move Your Body nevezetű program keretein belül.
A teljes cikkhez kattints ide!
Mozgásra buzdítanak a sztárok
2013. április 27. 22:13
|
|
mind1nekedA Starity macskásnénije^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.22. Hozzászólás: 5547 Csatolások: 0 Azonosító: 194508 offline
|
az jó!! én otthonülős tipus vok
2013. április 27. 22:43
|
|
Lisa7003fitnessfan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.16. Hozzászólás: 4366 Csatolások: 188 Azonosító: 151228 offline
|
Igaz, régen sokkal többet töltöttek a fiatalok a szabadban és nem volt nagy probléma a testsúllyal, nagyon kedves ez a videó, én imádok táncolni és a mozgással sincs bajom, csak kell, hogy legyen kedvem hozzá.
2013. április 27. 22:47
|
|
Jolie_77♥generation terrorist♥ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 9319 Csatolások: 38950 Azonosító: 186395 offline
|
Aki mozogni akar, az kampányok nélkül is fog. Inkább a Mekit és a többi szemetet áruló céget kellene visszaszorítani, de akkor meg az elnök és a kormány elesik a pénzének egy részétől.
2013. április 27. 22:55
|
|
Hailie95Ani_1D |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.21. Hozzászólás: 7221 Csatolások: 0 Azonosító: 158900 offline
|
Tok jo lett a video, es szerintem nagyon jo otlet
Sajnos en is mar azok kozott vagyok, akik keveset mozognnak, holott atletikaztam 8 evet, melette bejott az 5tusa, fociztam is, usztam is...szval :/
Osszekene kapnom magam.
Sajnos en is mar azok kozott vagyok, akik keveset mozognnak, holott atletikaztam 8 evet, melette bejott az 5tusa, fociztam is, usztam is...szval :/
Osszekene kapnom magam.
2013. április 28. 07:31
|
|
HorsesMyLife |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.26. Hozzászólás: 613 Csatolások: 1 Azonosító: 198704 offline
|
Én mindennap mozgok rengeteget, sőt hétvégente mindig lovardába dolgozok és edzek!
Kapcsolódó sztárok
Britney Spears fiai modellnek álltak - kifutón sétáltak a párizsi divathéten
Britney Spears fiai modellnek álltak - kifutón sétáltak a párizsi divathéten
A kifutón jelentek meg a párizsi divathéten.
Millie Bobby Brown a Stranger Things befejezése után folyamatosan kereste a volt kollégáit - kiderült, mitől rettegett
Millie Bobby Brown a Stranger Things befejezése után folyamatosan kereste a volt kollégáit - kiderült, mitől rettegett
10 évet töltött a sorozattal.
Kendall Jenner próbálja megóvni Jacob Elordit a Kardashian-élettől
Kendall Jenner próbálja megóvni Jacob Elordit a Kardashian-élettől
Igyekszik távol tartani az őrülettől.
Cara Delevingne bevallotta: összejött Amber Hearddel
Cara Delevingne bevallotta: összejött Amber Hearddel
A magánéletéről mesélt.
Bella Hadid súlyos elszigeteltséggel és depresszióval küzd
Bella Hadid súlyos elszigeteltséggel és depresszióval küzd
Nehéz időszakon van túl a modell.
"Nagyon tapadós tud lenni" - itt az igazság Ariana Grande szakításáról
"Nagyon tapadós tud lenni" - itt az igazság Ariana Grande szakításáról