Az allergiaszezon, ha még egyeseknél nem köszöntött be, már a küszöbön áll. Sokunknak ez állandó tüsszögést, orr- és szemirritációt, esetleg viszkető testfelületeket jelent. Hogyan lépjünk fel ellene?
A teljes cikkhez kattints ide!
Túlélési tippek az allergiaszezonra
2013. április 29. 21:01
2013. április 29. 21:03
|
|
VictorieLeon01unikornis♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.31. Hozzászólás: 1917 Csatolások: 368 Azonosító: 172377 offline
|
nagyon hasznos a cikk!
2013. április 29. 21:08
|
|
nothingcanstopmeExtinct ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.13. Hozzászólás: 2350 Csatolások: 97 Azonosító: 133163 offline
|
Hasznos
én kvázi mindenre allergiás vagyok, ami 20 cm alatt nő, ezért a nyarak problémásak, bár remélem, hogy ez javul
(egyedül a kontaktlencse-szemüveg dologgal nem értek teljesen egyet, a napszemüveg szempontjából jó, de az irritált szemnek a tetejébe még egy darab műanyag rá nem túl kellemes, ezt tapasztalatból mondom)
(egyedül a kontaktlencse-szemüveg dologgal nem értek teljesen egyet, a napszemüveg szempontjából jó, de az irritált szemnek a tetejébe még egy darab műanyag rá nem túl kellemes, ezt tapasztalatból mondom)
2013. április 29. 21:11
Hasznos cikk, jó lett!
Nem is tudtam, hogy idén még brutálisabb lesz az allergia-szezon, már előre félek!
2013. április 29. 21:12
|
|
Black Horse |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.12. Hozzászólás: 552 Csatolások: 8 Azonosító: 199996 offline
|
Szerintem tök hasznos, örülök, hogy nem vagyok allergiás...
2013. április 29. 21:24
|
|
amandaaaaa |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.31. Hozzászólás: 888 Csatolások: 0 Azonosító: 134198 offline
|
Hál istenek én nem vagyok allergiás semmire
2013. április 29. 21:36
Hasznos kis cikk, jól sikerült. (: Egyébként én nem sok dologra vagyok allergiás, de van amikor elkezd viszketni a szemem, olyan rohadtul megdözsölöm, és tiszta piros lesz.. Ezt úgy utálom.:D
2013. április 29. 21:53
Eddig azt hittem, hogy semmire nem vagyok allergiás, de most kezdem azt hinni, hogy mégis. Lehet, hogy hipochonder vagyok, de van 1-2 dolog, ami stimmel.
2013. április 29. 22:04
Nálam már elkezdődött, de pár napja szedek bogyót, azóta minden rendben. Kb. augusztusban le is cseng.
2013. április 30. 05:34
|
|
sMokEe.cLouDMakaveli |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.07. Hozzászólás: 3052 Csatolások: 1445 Azonosító: 191058 offline
|
Köszönet a cikkért. Hàla én nem vagyok allergiás semmire. (még)
Kitartás akik azok.!
Kitartás akik azok.!
2013. április 30. 07:30
Semmi nem segít! Pillanatnyilag enyhít, de aztán kész vége, KO! 2006 óta küzdök az allergiával, 2011 óta szénanáthám is van, borzalmas. Talán a sólámpa/mécses a legeslegjobb még a gyógyszerek mellett! Egy hete folyamatosan égetem, alvás közben is, de ez segít valamennyire. Szezonon kívül is jó néha meggyújtani. A "sós" dolgokat ajánlom kipróbálásra. Az Aqua Maris készítmények is szintén nagyon jók! Most készülök só inhalátort venni.
2013. április 30. 09:24
|
|
Jolie_77♥generation terrorist♥ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 9319 Csatolások: 38950 Azonosító: 186395 offline
|
Remélem, ebben az évben elkerül az allergia. Nekem a szemem szokott viszketni, dehogy soha nem tennék be kontaktlencsét, főleg nem olyankor, az tuti.
2013. április 30. 14:46
|
|
Hailie95Ani_1D |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.21. Hozzászólás: 7221 Csatolások: 0 Azonosító: 158900 offline
|
en emg sose voltam alergias semmire, es ezert halas vagyok.
Amugy egyaltalan nem tesz jot ha bornek ha sokat furdunk egy nap. Meg a fuszerezett etelek se jok, foleg ha sokat esszuk.
Az meg megint nem jo ha a szobaban ucsorgunk :/
Amugy egyaltalan nem tesz jot ha bornek ha sokat furdunk egy nap. Meg a fuszerezett etelek se jok, foleg ha sokat esszuk.
Az meg megint nem jo ha a szobaban ucsorgunk :/
2013. április 30. 15:10
Én sosem voltam semmire allergiás, biztos rossz lehet
2013. április 30. 16:38
Nekem már elkezdődött, úgyhogy ma vettem is gyógyszert. Ki nem állhatom, hogy őszintén szóljak, ma is annyira viszketett és a fájt a szemem, hogy szinte homályosan láttam, pedig az én allergiám általában június környékén szokott kezdődni. Ennek ellenére már egy hete folyamatosan tüsszögök és alig bírom megállni, hogy ne dörzsöljem a szemem...
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Hát persze, hogy ő is ott volt!
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Rengeteg híres vendég volt.
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Fény derült arra, ki volt a szerencsés.
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Fény derült a dologra.
Taylor Swift és Travis Kelce próbavacsorájának dekorja: ilyen virág díszíti a sztár esküvőjét
Taylor Swift és Travis Kelce próbavacsorájának dekorja: ilyen virág díszíti a sztár esküvőjét
Megkezdődött a ceremóniasorozat.
Súlyos pénzekbe kerülhet Travis Kelce-nek egy félrelépés - Részletek Taylor Swift házassági szerződéséből
Súlyos pénzekbe kerülhet Travis Kelce-nek egy félrelépés - Részletek Taylor Swift házassági szerződéséből
Drága lenne neki egy megcsalás.
Blake Lively dühös Taylor Swiftre
Blake Lively dühös Taylor Swiftre
Megvolt az utolsó csepp a barátságuk végének poharában?

3 felhasználónak tetszik: