Június 3-án indul Amerikában a The Fosters, amelynek Jennifer Lopez a producere. A sorozatot azonban már most támadja a One Millions Mom nevű szervezet, amiért a történet leszbikusokról szól.
A teljes cikkhez kattints ide!
Támadják Jennifer Lopez új sorozatát
2013. május 01. 09:59
Cierra Ramirez miatt belenéznék, ígéretes, fiatal színésznő.
2013. május 01. 10:00
PoseidonXD |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.24. Hozzászólás: 677 Csatolások: 186 Azonosító: 192186 offline |
Jake T Austinert tuti megnezem Az en kis cukisagom benne lessz ,odododo
2013. május 01. 10:03
HorsesMyLife |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.26. Hozzászólás: 613 Csatolások: 1 Azonosító: 198704 offline |
A szülinapomon
2013. május 01. 10:07
Lizanialied |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.07. Hozzászólás: 3169 Csatolások: 1228 Azonosító: 163471 offline |
Ez hülyeség. Hány olyan sorozat van amiben sok gyerek szerepel? Akkor mindegyik kihasználja a médiában őket? Majd jönnek még a leszbikusok is támadni, bár nem hiszem, hogy túl sokakat érdekelne akármelyik szervezet vagy anyámkínja.
2013. május 01. 11:04
Nagyon várom ezt a sorozatot, ezek az álszent képmutatók meg csendben maradhatnak.
2013. május 01. 11:15
EVEVEVvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.04.29. Hozzászólás: 386 Csatolások: 2 Azonosító: 94487 offline |
Jó kis sorozatnak ígérkezik, de egyébként én sem értem, hogy mi a baj azzal, hogy leszbikusok nevelik a történetben a gyerekeket. Szerintem ez a sorozat pont arra lesz jó, hogy megmutassa az embereknek azt, hogy el kell fogadni azokat, akik mások és ők is lehetnek jó szülők. Amúgy jók a szereplők is és örülök, hog Jennifer Lopez a producer.
2013. május 01. 11:16
Szerintem azért támadják, mert nem a megszokott családmintát mutatja be, hanem valami teljesen újat. Vagy félnek attól, h nem hoz elég pénzt a sorozat
2013. május 01. 13:05
mind1nekedA Starity macskásnénije^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.22. Hozzászólás: 5547 Csatolások: 0 Azonosító: 194508 offline |
én akkor is megfogom nézni mert kíváncsi vok rá
2013. május 01. 18:56
Vanessa BloomYoncé |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.17. Hozzászólás: 1318 Csatolások: 3477 Azonosító: 194184 offline |
Folyton támadni várjuk meg a végeredményt.
De azt nem értem Jennifernek miért pont leszbikus nőkről kell hogy szóljon.
De azt nem értem Jennifernek miért pont leszbikus nőkről kell hogy szóljon.
2013. május 02. 02:15
foolishdoll |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.30. Hozzászólás: 694 Csatolások: 0 Azonosító: 128436 offline |
PFF!! Hagyjuk már ezt a támadást!! Legalább a mostani generáció had lássa csak,hogy ilyen is létezik a világon! Talán ők már megmenthetőek lesznek és jobban el fogják fogadni a meleg társadalmat mint a konzervatív közeg! Ez a szervezet meg fogja be a pofáját!!
2013. május 03. 21:54
Lisa7003fitnessfan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.16. Hozzászólás: 4369 Csatolások: 188 Azonosító: 151228 offline |
Nem értem Jennifert, miért pont ezt a témát választotta?! Oké, hogy a mai világhoz hozzá tartozik, sajnos, micsoda felborult társadalom! Ez a mai világ, mindegy, most nem akarok ebbe belebonyolódni. JLo mindenben tehetséges, és amikor a színészek között megláttam Jake T. Austin-t! Páráppáráppappará Jó, nem vagyok normális. Lehet, hogy belenézek.
Kapcsolódó sztárok
Ijesztő, mit rendelt a halála napján Liam Payne
Ijesztő, mit rendelt a halála napján Liam Payne
Még több szomorú dolog derült ki.
Sokkolta a fanokat Lizzo nagy fogyása
Sokkolta a fanokat Lizzo nagy fogyása
Nagyon sokat fogyott a sztár.
Itt van J.Lo válasza arra, hogy Ben Affleck Jennifer Garnerrel töltötte a Hálaadást
Itt van J.Lo válasza arra, hogy Ben Affleck Jennifer Garnerrel töltötte a Hálaadást
Új fotót posztolt a sztár.
Sokan már kínosnak tartják a Wicked sztárjainak viselkedését, Ariana Grande szerelme megvédte az énekesnőt
Sokan már kínosnak tartják a Wicked sztárjainak viselkedését, Ariana Grande szerelme megvédte az énekesnőt
Megvédte Arianát a kedvese.
Ezzel a megható dologgal tisztelgett Liam Payne előtt az énekes temetésén Zayn Malik
Ezzel a megható dologgal tisztelgett Liam Payne előtt az énekes temetésén Zayn Malik
Nagyon megható dolgot tett.
Lindsay Lohan a dubaji életről mesélt
Lindsay Lohan a dubaji életről mesélt
Ez a legnagyobb különbség Los Angeleshez képest.
Ariana Grande ezt az egyet nem volt hajlandó megtenni a Wickedért
Ariana Grande ezt az egyet nem volt hajlandó megtenni a Wickedért
Volt valami, amire nemet mondott.
Családi fotót posztolt Hailey Bieber
Családi fotót posztolt Hailey Bieber
Pillantást engedett a családi idillbe.