A Reddit azt kérte a látogatóktól, küldjék be a legbizarrabb mondatokat, amelyeket gyermekeiktől hallottak. Most ezeket megosszuk veletek is.
A teljes cikkhez kattints ide!
Bizarr dolgok, amiket gyerekek mondanak
2013. május 01. 16:13
11 felhasználónak tetszik:
Bátor Ventillátor,
Vampiregirl1,
Lady Suzy,
Alison Lerman,
Beyla,
An_d_a,
Pumpkin,
janet7,
Luckie,
Ashley008,
Jody
2013. május 01. 16:16
boglarkabogi*Borsószem* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.08. Hozzászólás: 4183 Csatolások: 784 Azonosító: 160245 offline |
Hhhmmm Durva
2013. május 01. 16:18
dll89visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.12. Hozzászólás: 284 Csatolások: 0 Azonosító: 145259 offline |
Hú, ezek durvák. Mondjuk én is tudok egy-két ilyet:
Egyik ismerősünk a második gyerekét várta, és nagyobbik kislánnyal (5-6 éves volt kb) beszélgettek róla. Mondta az anyuka, hogy neki is (a kislánynak) milyen jó volt ott benn a pocakjában blablabla, mire megszólalt a kislány: Egyáltalán nem volt jó, mert sötét volt, és alig fértem el.
Egyik ismerősünk a második gyerekét várta, és nagyobbik kislánnyal (5-6 éves volt kb) beszélgettek róla. Mondta az anyuka, hogy neki is (a kislánynak) milyen jó volt ott benn a pocakjában blablabla, mire megszólalt a kislány: Egyáltalán nem volt jó, mert sötét volt, és alig fértem el.
1 felhasználónak tetszik:
Bátor Ventillátor
Már hallottam efféle sztorikat, de ezek nagyon ijesztőek és eléggé bizarak ! Azthiszem nekem a közvetlen közelemben mondana ilyet egy kisgyerek, nagyon nagyon megijednék ! :/
„Apa, én annyira szeretlek, hogy legszívesebben levágnám a fejed, hogy magammal vigyem és mindig lássalak!” - Hát ez furcsa mód a szeretet kifejezésére...
A legtöbb nagyon durva! nem gondoltam volna
A legtöbb nagyon durva! nem gondoltam volna
2013. május 01. 16:19
Weronycaaa_69 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.02. Hozzászólás: 1214 Csatolások: 0 Azonosító: 130425 offline |
Azt már én is hallottam, hogy a kisgyerekek látják a szellemeket, de ezeket tényleg hátborzongatók.
Amikor a 3-at olvastam, kirázott a hideg.
A 6-on, meg az utolsón pedig jót nevettem.
Amikor a 3-at olvastam, kirázott a hideg.
A 6-on, meg az utolsón pedig jót nevettem.
2013. május 01. 16:21
Nagyon ötletes, jó cikk lett!
Van egypár tök durva is!
Van egypár tök durva is!
PinkBarbieLittle Butterfly |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.13. Hozzászólás: 1975 Csatolások: 0 Azonosító: 177766 offline |
Ezt pont most kellett? Egyedül vagyok itthon... Nagyon durva. Én kiskoromban nem láttam szellemeket. Legalábbis nem emlékszem.
A 3-as szomorú..
Az utolsó viszont kicsit vicces..:'))
Az utolsó viszont kicsit vicces..:'))
2013. május 01. 16:22
Lilla06The Supreme |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.27. Hozzászólás: 2851 Csatolások: 100 Azonosító: 176629 offline |
Az ötéves fiamnak egy időben mindig rémálmai voltak. Az egyik éjjel berohantam hozzá a kiáltozásra. Rám nézett és azt mondta: „Mama, ki az ott mögötted?”
Amikor ezt olvastam ösztönösen hátrafordultam! Amúgy nagyon durvák!
Amikor ezt olvastam ösztönösen hátrafordultam! Amúgy nagyon durvák!
2013. május 01. 16:23
Nagyon jó, ötletes cikk lett. De azért elég durva is.
2013. május 01. 16:26
ColorBirdくそくらえ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.06. Hozzászólás: 1781 Csatolások: 4 Azonosító: 193475 offline |
Durvák az biztos.
Vannak EMBEREK és nem csak gyerekek,akik ilyen dolgokkal vannak megáldva. Például a médiumok. De a gyerekeknél általába csak a fantáziájuk nagy.
Látják,hallják a halottakat. Legritkább esetben meg is tudják mondani,hogy mikor és miben fog egy bizonyos személy meghallni. Van egy film,(A molyember próféciája) ahol ugyan ez van. Ott a "molyember" aki megjósolja a halált,a katasztrófát,de az jelképesen a Halál angyala.
Szóval,szerintem ezek nem meglepők.
Vannak EMBEREK és nem csak gyerekek,akik ilyen dolgokkal vannak megáldva. Például a médiumok. De a gyerekeknél általába csak a fantáziájuk nagy.
Látják,hallják a halottakat. Legritkább esetben meg is tudják mondani,hogy mikor és miben fog egy bizonyos személy meghallni. Van egy film,(A molyember próféciája) ahol ugyan ez van. Ott a "molyember" aki megjósolja a halált,a katasztrófát,de az jelképesen a Halál angyala.
Szóval,szerintem ezek nem meglepők.
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.