Ha szeretsz nevetni és mindened a zene, akkor imádni fogod a Disney Csatorna legújabb sorozatát, az Austin és Ally-t. A zenés vígjáték két főhőse Austin Moon (Ross Lynch), az extrovertált énekes és Ally Dawson (Laura Marano), a félénk, de rendkívül tehetséges dalszerző. Amikor Ally egyik dala, Austin előadásában óriási sláger lesz, Ally-nek el kell döntenie: küzd álmaiért, és elárulja a nagyvilágnak, hogy ő írta a dalt, vagy hagyja, hogy Austin learassa a babérokat.
A teljes cikkhez kattints ide!
Új, őrült zenés sorozat - Austin és Ally a Disney Csatornán
2013. május 03. 22:29
haverlaand |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.23. Hozzászólás: 560 Csatolások: 3 Azonosító: 198458 offline |
Nem fogom nézni megígérhetem xDDDD
1 felhasználónak tetszik:
Charlotte Benning
2013. május 03. 22:32
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12526 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 online |
A jövő évek májliszájruszai
2 felhasználónak tetszik:
Beyla,
Charlotte Benning
2013. május 03. 22:39
mind1nekedA Starity macskásnénije^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.22. Hozzászólás: 5547 Csatolások: 0 Azonosító: 194508 offline |
én nem fogom nézni utálom a dizni csatornát a 10 éves hugom nézi és mikor belenézek dögunalmas.
de szeretem hallgatni Zendayát és Bellát. de csak a zenéiket azt az idióta táncra fel! vagy mi a neve annak a szarnak azt nem nézem.
szeretem az olyanokat akik kiléptek a dizni árnyékából pl: selena miley és demi
de szeretem hallgatni Zendayát és Bellát. de csak a zenéiket azt az idióta táncra fel! vagy mi a neve annak a szarnak azt nem nézem.
szeretem az olyanokat akik kiléptek a dizni árnyékából pl: selena miley és demi
2013. május 03. 22:57
VÉGRE , nagyon király sorozat én imádom , örülök , hogy már magyar országra is elér , alig várom
És tojok erre a béna Stariy-s közösségre , ti mindent utáltok , nem olvassátok el ezt a cikket és ne írjatok komit ha nem tetszik
És tojok erre a béna Stariy-s közösségre , ti mindent utáltok , nem olvassátok el ezt a cikket és ne írjatok komit ha nem tetszik
2013. május 03. 22:57
cielCarat |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.02. Hozzászólás: 2897 Csatolások: 0 Azonosító: 163123 offline |
De nyálas ez a kisfiú, úristen :S
2 felhasználónak tetszik:
Charlotte Benning,
ViviOsztCshőő
2013. május 03. 23:00
Jolie_77♥generation terrorist♥ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 9304 Csatolások: 38938 Azonosító: 186395 offline |
Idézet (béluska254 @ 2013.05.03. 22:57)
VÉGRE , nagyon király sorozat én imádom , örülök , hogy már magyar országra is elér , alig várom
Te pedig ne szabd meg másnak, hogy mit olvasson és milyen hozzászólást írjon.
2013. május 03. 23:09
kismutyesz |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.04. Hozzászólás: 597 Csatolások: 0 Azonosító: 161608 offline |
béluskának pedig igaza van. Először majd nézzetek meg belőle pár részt, és ha akkor sem tetszik akkor elfogadom hogy szerintetek szar sorozat. Én kíváncsian várom.
2013. május 03. 23:15
MadHatterfunkycrime |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.26. Hozzászólás: 7352 Csatolások: 404 Azonosító: 170079 offline |
Minek is? Életemben talán kétszer-háromszor nézhettem Diznicsenölt az ovis unokatesómmal, de már ennyiből is látszott, hogy annyira értelmetlen dolgok vannak rajta, hogy csak ájuldozok. Van egy rakás sorozat, aminek elvileg nincs összefüggése a másikkal, mégis nagyrészük ismétli egymás történetét. Minek kell még egy gyermekbutító, értelmetlen sorozat? Szerintem van ott elég, amin kiélhetik magukat a gyerekek. Valamilyen szinten örülök, hogy én Disney meséket néztem (és mái napig nézek), nem pedig Disney nevét gyalázó csatornák kidolgozatlan sorozatait.
Charlotte Benning
2013. május 03. 23:17
szavy |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 05.05.09. Hozzászólás: 36078 Csatolások: 1849807 Azonosító: 6038 offline |
Idézet
A zenés vígjáték két főhőse Austin Moon (Ross Lynch), az extrovertált énekes és Ally Dawson (Laura Marano), a félénk, de rendkívül tehetséges dalszerző.
Ne írjatok már ilyen szavakat egy dizni cikkbe, mert nem fogják megérteni. Ja bocs, el sem olvassák. Nem szóltam.
2013. május 03. 23:49
foolishdoll |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.30. Hozzászólás: 694 Csatolások: 0 Azonosító: 128436 offline |
hát ez k*rva jó sztori! Köszönjük szépen! XDDDD
2013. május 04. 00:43
Legyünk őszinték. Akármilyen új sorozatot készíthetnek ezen a csatornán, mindegyik ugyanolyan sz*r lesz. Be kéne már fejezni. Hiányzik a régi Nickelodeon
Charlotte Benning
2013. május 04. 01:52
cady_heronúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.07. Hozzászólás: 77 Csatolások: 0 Azonosító: 179701 offline |
Állítólag ez pont egy jó sorozat, mondjuk nem tudom, még nem láttam, de bele fogok nézni, aztán majd utána véleményt nyilvánítok De igaz, az "új" Dizni eléggé erőltetett már, és kb. két kivételt szeretek, abból is egyet a Teletoon gyárt le, csak a Disney vetíti...
2013. május 04. 06:28
SilverWolfST✯RLIGHT, A.R.M.Y. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.01. Hozzászólás: 1069 Csatolások: 5 Azonosító: 179105 offline |
Idézet (alexsmith @ 2013.05.04. 00:43)
Legyünk őszinték. Akármilyen új sorozatot készíthetnek ezen a csatornán, mindegyik ugyanolyan sz*r lesz. Be kéne már fejezni. Hiányzik a régi Nickelodeon
Nickelodeon még mindig van.A Disney régen a Jetix volt.
Amúgy,nekem tetszett már ez a kis rész is.Majd belenézek!
2013. május 04. 07:43
Már várom. Ezt meg is akarom nézni, és nem lemaradni a részekről mint az Eb és a web xd
2013. május 04. 07:47
A Disney Csatorna mostanában ,olyan rossz sorozatokat ad .Ebből kiindul mit várjak ettől a sorozattól .Nem sokat.Majdnem az összes "disney sztár" erőltetve színészkedik,ami jobban mondva nem is színészkedés .Megnézek egy részt ebből a sorozatból és utána mondok róla véleményt .
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.