FangBanger
Kifejezetten meglepő.
Amúgy nem, sík hülye a lány, neki is csak a hiperaktív imidzs meg a gyökérkedés megy... Meg sem lepődök. Olyan meg nincs hogy nem lehet elintézni a papírokat, főleg olyannak nem mint Magyarország nagy reménye "Adélka"...
Forrás: http://starity.hu/magazin/37713-csobot-adel-megsem-erettsegizik/#ixzz2T6v7L0JY
Na jó... szerintem ha nem tetszik valakinek valaki/valami vagy Adél akkor MI A ... -NAK NÉZI A STARITY-S LAPJÁT... ILYEN KORLÁTOLT NÉPSÉGET MÁR MEGBOCSÁSSATOK, HOGY EZT ÍGY MONDTAM DE MINDEGY.
Csobot Adél mégsem érettségizik
2013. május 12. 23:43
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Idézet (Rubi123 @ 2013.05.08. 20:19)
Te egy abszolút hülye vagy! Senkinek sem kell magyarázni hogy mi az az érettségi! Atyám! Ez komoly? Azt hittem ide csak NORMÁLIS emberek regisztrálnak! TÉVEDTEM!!+!

Most nézem, nem is neked válaszoltam - akkor meg hol a probléma? Hirtelenjében azt hittem, hogy te írtad azokat a butaságokat, innentől kezdve, azt hiszem, aki kettőnk közül IQ hiányos, az te vagy és nem én a milliónyi szmájliddal. Átszerkesztve a hozzászólásomat is csak annyit tudok mondani, hogy nagy az Isten állatkertje...
2013. június 22. 13:06
Ez a csaj frankón hülyének nézi az embereket. H felejtették volna el a vizsgáját? És ő? Ez egy hatalmas hazugság.A vizsgáztató iskola mindent számon kell, h tartson, a vizsgázónak úgyszintén. A fejében, ha meg feledékeny, írja fel valahova. Elhiszem, h elfoglalt, de ilyen egyszerűen nincs. Ha fontos lenne neki az a rohadt bizonyítvány, többet ment volna utána.
Fenékfogdosás és nagy mosolyok: Ryan Reynolds és Blake Lively kamaszokként viselkedtek a randijukon
Fenékfogdosás és nagy mosolyok: Ryan Reynolds és Blake Lively kamaszokként viselkedtek a randijukon
Dúl köztük a szerelem.
Nem rejtegeti a terhességét - közszemlére tette a pocakját Palvin Barbara
Nem rejtegeti a terhességét - közszemlére tette a pocakját Palvin Barbara
Nagy pocakja van már.
Újabb szakítás az Off Campus háza táján?
Újabb szakítás az Off Campus háza táján?
Új szakítási pletyka kapott szárnyra.
Összejött a kollégájával az Off Campus sztárja?
Összejött a kollégájával az Off Campus sztárja?
Románc alakulhatott a forgatáson.
Reagált a Netflix az új Scooby-Doo körül elszabadult indulatokra
Reagált a Netflix az új Scooby-Doo körül elszabadult indulatokra
Megmagyarázták a kutya kiválasztását.
Olivia Wilde elárulta, miből jött rá, hogy vége a házasságának
Olivia Wilde elárulta, miből jött rá, hogy vége a házasságának
2020-ban ért véget a kapcsolatuk.
Hosszú idő után párként jelent meg a vörös szőnyegen Zendaya és Tom Holland
Hosszú idő után párként jelent meg a vörös szőnyegen Zendaya és Tom Holland
Négy éve nem léptek együtt a vörös szőnyegre.

0 felhasználónak tetszik: