A Marie Claire magazinnak jövőbeli terveiről és a családalapítás gondolatáról is mesélt.
A teljes cikkhez kattints ide!
Nicki Minaj gyereket akar
2013. május 05. 13:41
2013. május 05. 13:43
Isten ments, hogy ez szaporodjon.
2013. május 05. 13:46
biztos, hogy csodálatos anyuka lenne nagyon sok megjelenés során látszik, hogy mennyire imádja a gyerekeket <3
2013. május 05. 13:50
mind1nekedA Starity macskásnénije^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.22. Hozzászólás: 5547 Csatolások: 0 Azonosító: 194508 offline |
szerintem csodás anyuka lesz inádom Nickit.
2013. május 05. 13:50
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline |
Hát nem tudom. Egy gyerek felelősséggel jár - foglalkozni kell vele, nem lehet az, hogy nincs kedved és nem adsz neki enni, valamint nevelned kell és az anyagi hátteret biztosítani neki. Én is szívesen babáznék már, bár elég fiatal vagyok én is, mégsem tehetem meg, mert egyelőre nem tudnám ezeket biztosítani. Nem ismerem a szóban forgó személyt, így véleményt alkotni aligha tudok, de én úgy érzem, hogy ő még nem áll készen erre, hisz nem elég szeretni a gyerekeket.
2013. május 05. 13:52
Panni66lovelorn ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.11. Hozzászólás: 1049 Csatolások: 0 Azonosító: 169074 offline |
Haha.Na,ezen most jót röhögtem...Az,aki saját magáról kijelenti,hogy nem szereti magát smink nélkül,gyereket akar...Nicki,egy újszülött gyerek szépen mutat smink nélkül!
2013. május 05. 13:52
FantasticGirl.visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.12. Hozzászólás: 355 Csatolások: 0 Azonosító: 183249 offline |
Egyikőtök se ismeri, fogalmatok sincs a magánéletében, otthon, a családjával hogyan viselkedik, milyen ember.. egy dolog hogy a nyílvánosság előtt mit csinál, az nem azt jelenti, hogy a magánélete is olyan.. Lehet hogy jó anya lenne, lehet hogy nem.. Ezt csak az tudja megmondani aki ismeri, SZEMÉLYESEN, nem a magazinokból.. Én egyébként nem nézem ki belőle hogy jó anya lenne, de másokból se, mégis azok lettek..
2013. május 05. 13:53
Én most így a nevén kezdtem el gondolkodni de ha megkapná a Safaree és egyéb ilyen neveket...Szegény gyerek...
2013. május 05. 13:56
Saphira |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.31. Hozzászólás: 685 Csatolások: 3 Azonosító: 195049 offline |
Hát én nem úgy látom rajta, hogy egy "anya" típus, habár nem tudom, de nekem róla nem az az első benyomásom, hogy milyen jó anya lenne, de az is lehet, hogy tévedek, nem tudom.
2013. május 05. 13:57
szerintem minden nő "vérében" ott vannak az anyai ösztönök. Amit csak egy gyerek nevetése, sirása csalogathat elő, hiszen ez az élet rendje! De az sem tragédia ha valaki nem szeretne, mindenkinek szive-joga. És szerintem Nicki igen is jó anya lenne!
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Megint Nickre akadtak ki.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.